Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar Bugün 2. Defa klomen tedavime başlıyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
Hadi inşallah bu kez olur. sizde ya da eşinizde sorun var mı peki 1. De neden olmadı acaba benim de bu ay ilk klomen de meraktayım

Hadi inşallah bu kez olur. sizde ya da eşinizde sorun var mı peki 1. De neden olmadı acaba benim de bu ay ilk klomen de meraktayım
Hiç bilmiyorum canım ama olmayabiliyormuş tabiki .
Benim bir düşüğüm var sorun yoktu diye biliyoruz ama foliküller küçük diye klomen başlattı işte ocakta doktor bu da 2. Olacak.
Eşimde yeni tahlil verecek bakalım
İnşallah senin ilk seferde olur

İnşallah çok teşekkür ederim

Ben kullandım canım
Ambalajı yuvarlak olanı mı kullandın başka çeşidi var mı bilmiyorum ama ben 4 yıl önce kullandım kullanım şekliyle alakalı beyazlar için bir şeyler demişti doktor bir türlü hatırlayamıyorum.. Kullandığım ay gebe kalmıştım. Adetlerim bu şekilde düzensiz olmaya başlamıştı doktor bu ilacı vermişti. Bu ay isteyeceğim ama kullanımı çok önemli sen nasıl kullanmıştın? Kaç ay oldu kullanalı?

Selam kızlar Bugün 2. Defa klomen tedavime başlıyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
Merhaba canım hadi hayırlısı olsun bu ay güzel haberlerin olsun. Nasılsın fazla uğramıyorsun bize
Anastezi yapıldı mı hgs çekilirken
Yok canım yapılmadı. Hiçbişey anlamadım zaten olmuş bitmiş haberim yoktu vajinal muayne gibi düşün
Al bebeğim attım tertemiz yine olmadı olmadı olmuyodu

13.günüm bugün canım malesef negatif

Bugün sabah yaptım yine negatif olmadı bu ay da
2 gün sonra tekrarla kuzum regli gelmezse

Günaydın kızlar , çok üzgünüm kanda 1.18 çıktı yani yok. Gerçekten bekliyordum sefer acayip üzüldüm . İnşlah sizlerden güzel haber alırız.
Canım seninle aynı değilmiydik biz. Daha erken ama 4 gün var test gününe
Hadi bakalım güzel ha erler bekliyom sizden Günaydın bu arada bende birazdan kontrole gidecem bakalım buyumuslermis
Hadi sende iğneni vurun gel canım bence bugün vurunursun

Kızlar sizlerde regli yaklaşırken saçma sapan rüyalar görüyomusunuz. Ben geçen ayda regle yakın birsürü rüya görüyordum. Şimdi yine başladım. Gece ayrı gündüz ayrı yaşıyorum resmen

Kızlar kafam çatlıyo
Ağrı kesici atmamın bi sakıncası olur mu ki eğer gebelik oluştuysa ?
Gece bide korkutular beni valla beynim patlicak gibi

Al bebeğim attım tertemiz yine olmadı olmadı olmuyodu

13.günüm bugün canım malesef negatif

Bugün sabah yaptım yine negatif olmadı bu ay da
Bnm de böyle çıkmıştı dün hayalet çizgi bile yoktu

Kızlar kafam çatlıyo
Ağrı kesici atmamın bi sakıncası olur mu ki eğer gebelik oluştuysa ?
Gece bide korkutular beni valla beynim patlicak gibi
Canım gebelikte kullanılan ağrı kesicilerden iç çok dayanamazsan. Parol falan kullanılıyordu sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…