16.gün yapsan bir de canımAl bebeğim attım tertemiz yine olmadı olmadı olmuyodu
13.günüm bugün canım malesef negatif
Bugün sabah yaptım yine negatif olmadı bu ay da
Hadi inşallah bu kez olur. sizde ya da eşinizde sorun var mı peki 1. De neden olmadı acabaSelam kızlarBugün 2. Defa klomen tedavime başlıyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
Hiç bilmiyorum canım ama olmayabiliyormuş tabiki .Hadi inşallah bu kez olur. sizde ya da eşinizde sorun var mı peki 1. De neden olmadı acababenim de bu ay ilk klomen de meraktayım
Ben kullandım canımKızlar aranızda cyclo progynova kullanan oldu mu?
Yapıcam canım iğne etkisi 0 zaten şuan en ufak çizgi bile çıksa hamileyim dicem16.gün yapsan bir de canım
İnşallah çok teşekkür ederimHiç bilmiyorum canım ama olmayabiliyormuş tabiki .
Benim bir düşüğüm var sorun yoktu diye biliyoruzama foliküller küçük diye klomen başlattı işte ocakta doktor bu da 2. Olacak.
Eşimde yeni tahlil verecek bakalım
İnşallah senin ilk seferde olur
Ambalajı yuvarlak olanı mı kullandın başka çeşidi var mı bilmiyorum ama ben 4 yıl önce kullandım kullanım şekliyle alakalı beyazlar için bir şeyler demişti doktor bir türlü hatırlayamıyorum.. Kullandığım ay gebe kalmıştım. Adetlerim bu şekilde düzensiz olmaya başlamıştı doktor bu ilacı vermişti. Bu ay isteyeceğim ama kullanımı çok önemli sen nasıl kullanmıştın? Kaç ay oldu kullanalı?Ben kullandım canım
Merhaba canım hadi hayırlısı olsun bu ay güzel haberlerin olsun.Selam kızlarBugün 2. Defa klomen tedavime başlıyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
Yok canım yapılmadı. Hiçbişey anlamadım zaten olmuş bitmiş haberim yoktuAnastezi yapıldı mı hgs çekilirken
2 gün sonra tekrarla kuzum regli gelmezseAl bebeğim attım tertemiz yine olmadı olmadı olmuyodu
Canım seninle aynı değilmiydik biz. Daha erken ama 4 gün var test gününeGünaydın kızlar , çok üzgünüm kanda 1.18 çıktı yani yok. Gerçekten bekliyordum sefer acayip üzüldüm . İnşlah sizlerden güzel haber alırız.
Hadi sende iğneni vurun gel canım bence bugün vurunursunHadi bakalım güzel ha erler bekliyom sizdenGünaydın bu arada bende birazdan kontrole gidecem bakalım buyumuslermis
Bnm de böyle çıkmıştı dün hayalet çizgi bile yoktuAl bebeğim attım tertemiz yine olmadı olmadı olmuyodu
Canım gebelikte kullanılan ağrı kesicilerden iç çok dayanamazsan. Parol falan kullanılıyordu sankiKızlar kafam çatlıyo
Ağrı kesici atmamın bi sakıncası olur mu ki eğer gebelik oluştuysa ?
Gece bide korkutular beni valla beynim patlicak gibi
İnş bu sefer olur. Bn de yarın adet olucam gibi herhalde yine klomene devam ettirir dr. Adet olursan 2. Gün gel demiştiSelam kızlarBugün 2. Defa klomen tedavime başlıyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
Valla bilmiyorum dayanamadım attım bitaneCanım gebelikte kullanılan ağrı kesicilerden iç çok dayanamazsan. Parol falan kullanılıyordu sanki
Benimde ve bugün erken yaptım yine erkende bile çıkmadı çizgi artık iyice umudumu kaybettimBnm de böyle çıkmıştı dün hayalet çizgi bile yoktu
Bişey olmazdır canım. İlk haftalarda bilmeden ne ilaçlar içen oluyorValla bilmiyorum dayanamadım attım bitane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?