- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
Canım ben burda çift çizgi görüyorum ikinciye dikkatli bakarsan var gibi duruyo ben görüyorum vallaHahah tamam bebeğim gösterme iyiyim
Doğru söylüyorsun kuzum ama iki günde döner mi çift çizgiye hiç bilmiyorum ki inşallah döner
Teste başlıyım iğne etkisini göreyim hani azalırsa gebelik yok derim iğneyi gebelik sanıp sevinmem dedim ama iğne etkisi bile kalmamış tek çizgi çıktı iğneden sonra 12.gün döngü olarak 26.gün
Tamam bebeğim sakin olunevet iyiydim zaten ama kalbim kadar temiz tek çizgi görmekten valla içime gına geldi ya
Hayır bari minik bi çizgi olaydı iğne etkisi de olsa azalcak mı artcak mı diye bi heyecan olurdu
Kuzummm moralini sakın bozma iyi yapmışsın bak eminsin iğne etkisi kalmamış birdahi yaptığında silik bile çizgi çıkarsa bil ki hamilelik var. Hem ayrıca ben yazmıştım buraya denk mi gelmedin 10 günden itibaren test yapmıştım ben 12.gün aynı senin gibi tertemiz tek çizgiyi 14.gün tekrar yaptım çok hafif belli belirsiz Bi çizgi çıktı umarım seninde öyle olur stres yapma çıkmadı falan diye etkileme kendiniGerçekten mii umut var mı yani benim için hâlâ
Rahim filmi yani rahim boşluğunu incelemek için çekilen röntgen de diyebilirizKızlar hsg nedir? Sürekli bahsediliyo ama ben bilmiyorum. Allahım ne kadar acemiyim
Biraz arastirdim çok faydası var diyolar bu ay hamile kalmazsam cektirsemmi acaba yaa doktor 4 5 ay deneriz olmazsa demişti ama boşa zaman kaybı olmaz mı oda erkenden cekiksem daha iyi benceRahim filmi yani rahim boşluğunu incelemek için çekilen röntgen de diyebiliriz
Tabi ki varGerçekten mii umut var mı yani benim için hâlâ
Rahim filmiKızlar hsg nedir? Sürekli bahsediliyo ama ben bilmiyorum. Allahım ne kadar acemiyim
Bende ayni senin gibi araştırdım hgs sonrası hamile kalanlar varmış vs. birkaç gün önce doktoruma söyledim ağrılı ve anestezi ile yapılan bir işlem şimdilik önermiyorum dedi. tedavi işe yaramazsa rahim filmi ve aşılama yaparız dedi.Biraz arastirdim çok faydası var diyolar bu ay hamile kalmazsam cektirsemmi acaba yaa doktor 4 5 ay deneriz olmazsa demişti ama boşa zaman kaybı olmaz mı oda erkenden cekiksem daha iyi bence
Valla kuzum ben bu ay olmazsa cektireyim diyoruz. ağrıysa ağrı her türlüsünü hissediyoruz zatenBende ayni senin gibi araştırdım hgs sonrası hamile kalanlar varmış vs. birkaç gün önce doktoruma söyledim ağrılı ve anestezi ile yapılan bir işlem şimdilik önermiyorum dedi. tedavi işe yaramazsa rahim filmi ve aşılama yaparız dedi.
Hsg’yi aslında doktorun istemesi lazım. 6 ay veya bir sene sonra kendiliğinden gebelik olmazsa rahime tüplere bakmak için çekiliyor.Kızlar hsg nedir? Sürekli bahsediliyo ama ben bilmiyorum. Allahım ne kadar acemiyim
Anladım haklısın aslında ben yeni başladım bu ay ilk klomen kullanışım. 2 ay deniyeceğiz olmazsa 3. Ay rahim filmi+ aşılama dedi. kafamıza göre çekemeyiz dediValla kuzum ben bu ay olmazsa cektireyim diyoruz. ağrıysa ağrı her türlüsünü hissediyoruz zaten
Allah Allah canım ben göremedim yaaCanım ben burda çift çizgi görüyorum ikinciye dikkatli bakarsan var gibi duruyo ben görüyorum valla
Ahh inşallah ya alt üst oldum valla hani evet çıksaydı iğneden derdim ama bi umut olucaktı içimde şimdi bi boşluğa düştüm toparlamaya çalışıyorum canım işte modu düşüyo insanın. Tek şaşırdığım göğüs ağrım artıyo iğne etkisi geçmiş o bi umut kaldı içimde belki belirtidir diyeKuzummm moralini sakın bozma iyi yapmışsın bak eminsin iğne etkisi kalmamış birdahi yaptığında silik bile çizgi çıkarsa bil ki hamilelik var. Hem ayrıca ben yazmıştım buraya denk mi gelmedin 10 günden itibaren test yapmıştım ben 12.gün aynı senin gibi tertemiz tek çizgiyi 14.gün tekrar yaptım çok hafif belli belirsiz Bi çizgi çıktı umarım seninde öyle olur stres yapma çıkmadı falan diye etkileme kendini
Çok saol canım beklicez bakalımTabi ki var
Bende 8 aydır doğal olmadı bide pcos var doktor birkaç ay femara deneyelim olmazsa film dedi ama bu ay olmazsa doktora da danışırım uygun görürseniz çekilirim hemen zararı yok faydası var sonuçtaHsg’yi aslında doktorun istemesi lazım. 6 ay veya bir sene sonra kendiliğinden gebelik olmazsa rahime tüplere bakmak için çekiliyor.
Benim doktorumun anlattığı aşılamaya geçmeden haplarla eğer çocuk olmazsa film o zaman çekilir mi aşılamaya zaten paralı bence indan önce çekilmesi gerek belki tüpler tikali açılacak boşuna aşılamaya için para gidecek bence önce çektirAnladım haklısın aslında ben yeni başladım bu ay ilk klomen kullanışım. 2 ay deniyeceğiz olmazsa 3. Ay rahim filmi+ aşılama dedi. kafamıza göre çekemeyiz dedi
Zararı yok aynen. Faydası var hattaBende 8 aydır doğal olmadı bide pcos var doktor birkaç ay femara deneyelim olmazsa film dedi ama bu ay olmazsa doktora da danışırım uygun görürseniz çekilirim hemen zararı yok faydası var sonuçta
Ya aslında ben onu sorcaktım size iki gün önce yumurtalarıma akıntımı gördüm ama doktorum geriden gelenler büyüse bile çatlatacak hormon kalmayacak vücutta dedi. İnşallah artık müjdeli bi haber gelir sabırr diyorum susuyorumTabiki umut var kuzum bak mesela atıyorum benim çatlamaya hazır 2 yumurtam vardı. Bide geriden gelen vardı doktorum o geriden gelenide 2 3 gün sonra çatlar dedi. He olmazda benim için. Olabileceği söylüyoeum. Belki iğne vurunca hemen çatlayan döllenmicekte o 2 3 gün sonra çatlayan döllenicek. E buda otomatikman testte çıkmasını 14. Gün değilde 17. 18.i günlere atıyor
Şimdide okudum bi yerde gebelikte engelli doğum yada düşüğe neden okur yazmışlar her kafadan bi ses kafam karıştı vallaZararı yok aynen. Faydası var hatta
Ben de negatif gördüm canım. İğne etkisi tamamen geçti demek ki bizde. Benim ağrım yok ama göğüslerimde hassasiyet başladıMerhabalar,
Bat 14 şubat ama dün ve bugün gebelik testi yaptım. Dün yaptığım erken gebelik testinde çok çok silik çizgiyi gördüm. Bugün işten gelir gelmez 2 tane yaptım bi erken bi kaset tipi olanlardan negatifsanırım adet olucam kasıl ve bacak ağrım başladı belimde ağrıyo bu ay hayırlısı umutlar marta kaldı
belki kastettiği odur ben yanlış anlamışımdırBenim doktorumun anlattığı aşılamaya geçmeden haplarla eğer çocuk olmazsa film o zaman çekilir mi aşılamaya zaten paralı bence indan önce çekilmesi gerek belki tüpler tikali açılacak boşuna aşılamaya için para gidecek bence önce çektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?