Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdide okudum bi yerde gebelikte engelli doğum yada düşüğe neden okur yazmışlar her kafadan bi ses kafam karıştı valla
Nasıl yani ilk defa duydum biliyo musun. Rahimden içeri ilaç veriliyor ve o ilacı basınçla verdkleri için ufak yapışıklıklar varsa onları açıyor. Tüpler tıkalı ise sıvı tüplere dolmuyor vs vs.

belki kastettiği odur ben yanlış anlamışımdır haklısın
Valla kuzum sanada hak veriyorum çok zorlu bi dönem Allah yardımcımız olsun ama benim tavsiyem ilacla olmadıysa önce film çektir ben filmin ne olduğunu bilmiyodum ayrıntılı ama doktorum demişti yumurtam büyüdü diye heyecandan dinlemedim o yüzden tam anlamadım. Filmden sonra filmde bi sorun yoksa öyle aşılamaya gecilirmis. Bence en önemlisi doğru doktor memnun musun doktorundan

Bende onları okudum burda konularda baktım da bi kaç kişi yazmış doğru mu bilmiyorum ama bende korktum

Hiç öyle düşünme az kalmış aslında. Keşke bi kan verseydin. Yarın sabahtan yine dene bence

Flahs la çekip daha aydınlık bi çekip atarmısın

Aynen bu ay gebelik oluşmazsa inşallah oluşurda sonrasına bakıcam işte. ama gittiğin her doktor farklı bisey soyluyo ondan dolayı kafam karisiyo
Kafanın karışması çok normal. Bana bi doktor kan tahlili yapmadan pcos var dedi sadece ultrason görüntüsü ile. Kan verdm bişey çıkmadı. O yüzden doktor secmekte çok önemli. İnşallah bu ay hamile kalmışsındır da gerek kalmaz.

Biraz arastirdim çok faydası var diyolar bu ay hamile kalmazsam cektirsemmi acaba yaa doktor 4 5 ay deneriz olmazsa demişti ama boşa zaman kaybı olmaz mı oda erkenden cekiksem daha iyi bence
Ben doktoruma gittim önce kan tahlili hsg filmi ve eşimin sprm testlerini istedi bunları yap bana gönder dedi sonuçları sonuçlarına baktı ve ilaçlara başladı aslında çekirsen iyi olur herşey net görünüyor. Zaten bi çok kişi agrısız olsun diye özel de çektiriyor kendin bile yapıo doktoruna bidahaki gittiğinde gösterebilirsin. Eğer polikistin yok ise tuplere faydası bile var her kadının yaptırması gerekenlerden biri

Ben yaptırdım hayatım cok korkmustum 10 dk sürüyor alttan muyane eder gibi. Daha sonra saf su veriyorlar içine. Oda açıyormuş sanırım. Ama öyle agrılı degil zaten belli başlı iki üç firma var anadolu yakasında isen caddebostanda biyerdi.

Siyah sagdaki bi gün önce . Soldakini bugun yaptım ben kan vercem ya . Gittim bugun bir dünya 14 şubat için konfetiler hatta bebek haberını vermek için bebek biblosu ve hediye kutusuna kadar aldım pazar günü güzel bir sofra kurup çıkarsa eşime süpriz yapcam bu arada herşey gereksiz pahalı lanet okuya okuya aldım hepsini

Eklentiler

• 20407DDE-F3B3-4755-B95B-CA3C40BA938C.jpeg
    38,6 KB · Görüntüleme: 40
  • 0D34FEC9-8A47-440F-BEF7-1ED560A63525.jpeg
    86,4 KB · Görüntüleme: 37
Valla kuzum ben bu ay olmazsa cektireyim diyoruz. ağrıysa ağrı her türlüsünü hissediyoruz zaten
Arkadaşlar ben geçen ay çektirdim hsg gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki asla anstezi gerektirmeyen 10 dakikalık çok kolay bir işlem eğer tüplerde bir tıkanıklık yok ise zaten ağrı sıfır. Şükür benim yoktu hiç bir ağrı olmadı.

Beni kahkahalarla güldürdün yaa Allah seni güldürsün
Haytım eminmisin görünmediğine ? bence resımde net degıl var gibi gördüm ya
Çok çok çok silik bişey var olabilir ama kuruma çizgisi de olabiliyomuş canım
Ooo desene bişyler var
İnşallah yaa var mıdır acaba

Ay hadi darısı başımıza

Kesinlikle bende öyle aneztesi devlet hastanesinde yapıolar özelde öyle bişy yok.

Bence tekrarla sen sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…