Nasıl yani ilk defa duydum biliyo musun. Rahimden içeri ilaç veriliyor ve o ilacı basınçla verdkleri için ufak yapışıklıklar varsa onları açıyor. Tüpler tıkalı ise sıvı tüplere dolmuyor vs vs.Şimdide okudum bi yerde gebelikte engelli doğum yada düşüğe neden okur yazmışlar her kafadan bi ses kafam karıştı valla
Valla kuzum sanada hak veriyorum çok zorlu bi dönem Allah yardımcımız olsun ama benim tavsiyem ilacla olmadıysa önce film çektir ben filmin ne olduğunu bilmiyodum ayrıntılı ama doktorum demişti yumurtam büyüdü diye heyecandan dinlemedim o yüzden tam anlamadım. Filmden sonra filmde bi sorun yoksa öyle aşılamaya gecilirmis. Bence en önemlisi doğru doktor memnun musun doktorundanbelki kastettiği odur ben yanlış anlamışımdırhaklısın
Bende onları okudum burda konularda baktım da bi kaç kişi yazmış doğru mu bilmiyorum ama bende korktumNasıl yani ilk defa duydum biliyo musun. Rahimden içeri ilaç veriliyor ve o ilacı basınçla verdkleri için ufak yapışıklıklar varsa onları açıyor. Tüpler tıkalı ise sıvı tüplere dolmuyor vs vs.
Doktoruna sor güzelce oda anlatsın. Korkma. Hsgden sonra hemen hamile kalanda çok.Bende onları okudum burda konularda baktım da bi kaç kişi yazmış doğru mu bilmiyorum ama bende korktum
Aynen bu ay gebelik oluşmazsa inşallah oluşurda sonrasına bakıcam işte. ama gittiğin her doktor farklı bisey soyluyo ondan dolayı kafam karisiyoDoktoruna sor güzelce oda anlatsın. Korkma. Hsgden sonra hemen hamile kalanda çok.
Hiç öyle düşünme az kalmış aslında. Keşke bi kan verseydin. Yarın sabahtan yine dene benceMerhabalar,
Bat 14 şubat ama dün ve bugün gebelik testi yaptım. Dün yaptığım erken gebelik testinde çok çok silik çizgiyi gördüm. Bugün işten gelir gelmez 2 tane yaptım bi erken bi kaset tipi olanlardan negatifsanırım adet olucam kasıl ve bacak ağrım başladı belimde ağrıyo bu ay hayırlısı umutlar marta kaldı
Flahs la çekip daha aydınlık bi çekip atarmısınHahah tamam bebeğim gösterme iyiyim
Doğru söylüyorsun kuzum ama iki günde döner mi çift çizgiye hiç bilmiyorum ki inşallah döner
Teste başlıyım iğne etkisini göreyim hani azalırsa gebelik yok derim iğneyi gebelik sanıp sevinmem dedim ama iğne etkisi bile kalmamış tek çizgi çıktı iğneden sonra 12.gün döngü olarak 26.gün
Tamam bebeğim sakin olunevet iyiydim zaten ama kalbim kadar temiz tek çizgi görmekten valla içime gına geldi ya
Hayır bari minik bi çizgi olaydı iğne etkisi de olsa azalcak mı artcak mı diye bi heyecan olurdu
Kafanın karışması çok normal. Bana bi doktor kan tahlili yapmadan pcos var dedi sadece ultrason görüntüsü ile. Kan verdm bişey çıkmadı. O yüzden doktor secmekte çok önemli. İnşallah bu ay hamile kalmışsındır da gerek kalmaz.Aynen bu ay gebelik oluşmazsa inşallah oluşurda sonrasına bakıcam işte. ama gittiğin her doktor farklı bisey soyluyo ondan dolayı kafam karisiyo
Ben doktoruma gittim önce kan tahlili hsg filmi ve eşimin sprm testlerini istedi bunları yap bana gönder dedi sonuçları sonuçlarına baktı ve ilaçlara başladı aslında çekirsen iyi olur herşey net görünüyor. Zaten bi çok kişi agrısız olsun diye özel de çektiriyor kendin bile yapıo doktoruna bidahaki gittiğinde gösterebilirsin. Eğer polikistin yok ise tuplere faydası bile var her kadının yaptırması gerekenlerden biriBiraz arastirdim çok faydası var diyolar bu ay hamile kalmazsam cektirsemmi acaba yaa doktor 4 5 ay deneriz olmazsa demişti ama boşa zaman kaybı olmaz mı oda erkenden cekiksem daha iyi bence
Şuraya bi çift çizgili test atamadıkFlahs la çekip daha aydınlık bi çekip atarmısın
Ben yaptırdım hayatım cok korkmustum 10 dk sürüyor alttan muyane eder gibi. Daha sonra saf su veriyorlar içine. Oda açıyormuş sanırım. Ama öyle agrılı degil zaten belli başlı iki üç firma var anadolu yakasında isen caddebostanda biyerdi.Bende ayni senin gibi araştırdım hgs sonrası hamile kalanlar varmış vs. birkaç gün önce doktoruma söyledim ağrılı ve anestezi ile yapılan bir işlem şimdilik önermiyorum dedi. tedavi işe yaramazsa rahim filmi ve aşılama yaparız dedi.
Haytım eminmisin görünmediğine ?Şuraya bi çift çizgili test atamadık
Ooo desene bişyler varBen de negatif gördüm canım. İğne etkisi tamamen geçti demek ki bizde. Benim ağrım yok ama göğüslerimde hassasiyet başladı
Arkadaşlar ben geçen ay çektirdim hsg gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki asla anstezi gerektirmeyen 10 dakikalık çok kolay bir işlem eğer tüplerde bir tıkanıklık yok ise zaten ağrı sıfır. Şükür benim yoktu hiç bir ağrı olmadı.Valla kuzum ben bu ay olmazsa cektireyim diyoruz. ağrıysa ağrı her türlüsünü hissediyoruz zaten
Beni kahkahalarla güldürdün yaa Allah seni güldürsünSiyah sagdaki bi gün önce . Soldakini bugun yaptım ben kan vercem ya . Gittim bugun bir dünya 14 şubat için konfetiler hatta bebek haberını vermek için bebek biblosu ve hediye kutusuna kadar aldım pazar günü güzel bir sofra kurup çıkarsa eşime süpriz yapcambu arada herşey gereksiz pahalı lanet okuya okuya aldım hepsini
Çok çok çok silik bişey var olabilir ama kuruma çizgisi de olabiliyomuş canımHaytım eminmisin görünmediğine ?bence resımde net degıl var gibi gördüm ya
İnşallah yaa var mıdır acabaOoo desene bişyler var
Ay hadi darısı başımızaSiyah sagdaki bi gün önce . Soldakini bugun yaptım ben kan vercem ya . Gittim bugun bir dünya 14 şubat için konfetiler hatta bebek haberını vermek için bebek biblosu ve hediye kutusuna kadar aldım pazar günü güzel bir sofra kurup çıkarsa eşime süpriz yapcambu arada herşey gereksiz pahalı lanet okuya okuya aldım hepsini
Kesinlikle bende öyle aneztesi devlet hastanesinde yapıolar özelde öyle bişy yok.Arkadaşlar ben geçen ay çektirdim hsg gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki asla anstezi gerektirmeyen 10 dakikalık çok kolay bir işlem eğer tüplerde bir tıkanıklık yok ise zaten ağrı sıfır. Şükür benim yoktu hiç bir ağrı olmadı.
Bence tekrarla sen sabahAllah Allah canım ben göremedim yaaama bunu çektikten sonra kuruma çizgisi gibi bişey gördüm sanki t yerinde dikkate almadım
Ahh inşallah ya alt üst oldum valla hani evet çıksaydı iğneden derdim ama bi umut olucaktı içimde şimdi bi boşluğa düştüm toparlamaya çalışıyorum canım işte modu düşüyo insanın. Tek şaşırdığım göğüs ağrım artıyo iğne etkisi geçmiş o bi umut kaldı içimde belki belirtidir diye
Çok saol canım beklicez bakalım
Elimdeki testleri bitirdimHiç öyle düşünme az kalmış aslında. Keşke bi kan verseydin. Yarın sabahtan yine dene bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?