• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de negatif gördüm canım. İğne etkisi tamamen geçti demek ki bizde. Benim ağrım yok ama göğüslerimde hassasiyet başladı
Ovulasyon testleri halen pozitif çıkıyo bnde. Ben progestanı fitil olarak kullanıyorum. Testi etkiler mi acaba🙄 bnm adet belirtilerim başladı. Kasık bacak agrıca belimdd ağrıyo

Ovulasyon testleri halen pozitif çıkıyo bnde. Ben progestanı fitil olarak kullanıyorum. Testi etkiler mi acaba🙄 bnm adet belirtilerim başladı. Kasık bacak agrıca belimdd ağrıyo
Ben önceki ilaç kullandıgımda da progestanı fitil olarak alıodum etkisi yok. Hiç bişy cıkmıyordu.

Kızlar bende test yaptım bi erken bide normal olarak erkende çizgi çıktı normalde çıkmadı

Testler bunlar

Eklentiler

• 3E89301C-E064-4489-B117-186AD0AC123E.jpeg
    3E89301C-E064-4489-B117-186AD0AC123E.jpeg
    87,1 KB · Görüntüleme: 38
Ben doktoruma gittim önce kan tahlili hsg filmi ve eşimin sprm testlerini istedi bunları yap bana gönder dedi sonuçları sonuçlarına baktı ve ilaçlara başladı aslında çekirsen iyi olur herşey net görünüyor. Zaten bi çok kişi agrısız olsun diye özel de çektiriyor kendin bile yapıo doktoruna bidahaki gittiğinde gösterebilirsin. Eğer polikistin yok ise tuplere faydası bile var her kadının yaptırması gerekenlerden biri
Pcos var bende

Arkadaşlar ben geçen ay çektirdim hsg gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki asla anstezi gerektirmeyen 10 dakikalık çok kolay bir işlem eğer tüplerde bir tıkanıklık yok ise zaten ağrı sıfır. Şükür benim yoktu hiç bir ağrı olmadı.
Sağol canım bilgi verdiğin için 😘

Ya aslında ben onu sorcaktım size iki gün önce yumurtalarıma akıntımı gördüm ama doktorum geriden gelenler büyüse bile çatlatacak hormon kalmayacak vücutta dedi. İnşallah artık müjdeli bi haber gelir sabırr diyorum susuyorum 🙏
A neden her doktor farklı konuşuyor yaa. Ama arkadan gelip çatlayan onla hamile kalan bikaç kişiyi gördüm canım burda ben. İnşallah tatlım 🤲🏼
Şuraya bi çift çizgili test atamadık:işsiz:
Canım sanki var gölge gibi bişeylerr
Siyah sagdaki bi gün önce . Soldakini bugun yaptım ben kan vercem ya . Gittim bugun bir dünya 14 şubat için konfetiler hatta bebek haberını vermek için bebek biblosu ve hediye kutusuna kadar aldım pazar günü güzel bir sofra kurup çıkarsa eşime süpriz yapcam 🤭😆 bu arada herşey gereksiz pahalı lanet okuya okuya aldım hepsini😂

ahahah ay kız beende bugün bi çılgınlık yapıp hastane çıkışı aldım😂😂
Arkadaşlar ben geçen ay çektirdim hsg gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki asla anstezi gerektirmeyen 10 dakikalık çok kolay bir işlem eğer tüplerde bir tıkanıklık yok ise zaten ağrı sıfır. Şükür benim yoktu hiç bir ağrı olmadı.
Katılıyorum canım bende şişli echomarda çekildim. Gercekten 5 dklık hiçbişey anlamadım bile 🤗

Ben doktoruma gittim önce kan tahlili hsg filmi ve eşimin sprm testlerini istedi bunları yap bana gönder dedi sonuçları sonuçlarına baktı ve ilaçlara başladı aslında çekirsen iyi olur herşey net görünüyor. Zaten bi çok kişi agrısız olsun diye özel de çektiriyor kendin bile yapıo doktoruna bidahaki gittiğinde gösterebilirsin. Eğer polikistin yok ise tuplere faydası bile var her kadının yaptırması gerekenlerden biri
Pkoda bi zararı varmı ki canım. Ben pkoyum 🥺

A neden her doktor farklı konuşuyor yaa. Ama arkadan gelip çatlayan onla hamile kalan bikaç kişiyi gördüm canım burda ben. İnşallah tatlım 🤲🏼

Canım sanki var gölge gibi bişeylerr

ahahah ay kız beende bugün bi çılgınlık yapıp hastane çıkışı aldım😂😂

Katılıyorum canım bende şişli echomarda çekildim. Gercekten 5 dklık hiçbişey anlamadım bile 🤗
Benimde artık ümidim kesildi erkende çıktı ama normalde çıkmadı moralim bozuldu😓

Unisex bişey olsun dedim ama hiçbişey bulamadım. Birde neden acele ettiysem internette o kadar güzel şeyler varki😂 ama işte bi hevesle aldım. Napayım çocukum yoksa almıcammı. Olmazsa başkasının çocukuna hediye veririm 🤣 Drdr17 Drdr17

Eklentiler

• 2F672C71-5605-488C-9533-5F905AF449AC.jpeg
    2F672C71-5605-488C-9533-5F905AF449AC.jpeg
    163,8 KB · Görüntüleme: 25
Unisex bişey olsun dedim ama hiçbişey bulamadım. Birde neden acele ettiysem internette o kadar güzel şeyler varki😂 ama işte bi hevesle aldım. Napayım çocukum yoksa almıcammı. Olmazsa başkasının çocukuna hediye veririm 🤣 Drdr17 Drdr17
İnşallah çocuğunun üstünde görürüz bunu boy boy foto çekersin inşallah ❤️ sizi de kendime benzettim yalnız bunu farkındasınız dimi canlarım 😂😂 ayrıca kimseye verme bu ay olmazsa öbür ay olur sakın umudunu kaybedip birine vermiceksin o yiğenimin 🙄🙄
Bakalım bilemedim ben kaybettim bilee 😂
Aşkım o çok silik çizgi galba biraz sonradan görülebiliyo çok silik olduğu için benim de ilk çektiklerimde çizgi yok. İkinci de var gibiymiş iğnenin kalan etkisidir muhtemelen balım 😘

Pkoda bi zararı varmı ki canım. Ben pkoyum 🥺
Hayır hayatım, diyorlarya filimden sonra hamile kaldım . Genelde tüpleri hahif enfeksiyonlu ya hafif tıkalı olanlara cok az etki ediyor . Ama piko bambaşka birşey yani bizler çok yumurtluyoruz. Çok yumurtladıgımız için kaliteli yumurta olmasına yer kalmkyor yada siperm yumurtaya ulaşmaya çalıştığında ilerleyemiyor gibi düşün. Bu bi sendrom . Öyle bi filmle keşke geçse :)

Yaaa seni yerim😍 Allahım bizimde bebelerimiz olcakmı ? Bizlerde onlara böyle şeyler alcakmıyız 😊 amin çok amin

İnşallah çocuğunun üstünde görürüz bunu boy boy foto çekersin inşallah ❤️ sizi de kendime benzettim yalnız bunu farkındasınız dimi canlarım 😂😂 ayrıca kimseye verme bu ay olmazsa öbür ay olur sakın umudunu kaybedip birine vermiceksin o yiğenimin 🙄🙄

Aşkım o çok silik çizgi galba biraz sonradan görülebiliyo çok silik olduğu için benim de ilk çektiklerimde çizgi yok. İkinci de var gibiymiş iğnenin kalan etkisidir muhtemelen balım 😘
Ay inşallah canım bu ay için değil tamamen umudu kesersem artık olmucak diye o zaman veririm 🤣
Hayır hayatım, diyorlarya filimden sonra hamile kaldım . Genelde tüpleri hahif enfeksiyonlu ya hafif tıkalı olanlara cok az etki ediyor . Ama piko bambaşka birşey yani bizler çok yumurtluyoruz. Çok yumurtladıgımız için kaliteli yumurta olmasına yer kalmkyor yada siperm yumurtaya ulaşmaya çalıştığında ilerleyemiyor gibi düşün. Bu bi sendrom . Öyle bi filmle keşke geçse :)
Hee tamam yok gececeğini düşünmedimde belki bi zararı vardır diye. Zaten benim doktor o işaret parmağını döşüme vura vura 'sen pko doğdun pko ölüceksin. Hastalık değil sendrom' dedi. O gün bugündür pekte umrumda değil pko 🤣 tabi kontrol altına alınması gerek sadece 😂
Yaaa seni yerim😍 Allahım bizimde bebelerimiz olcakmı ? Bizlerde onlara böyle şeyler alcakmıyız 😊 amin çok amin
Yaaa banada çokk büyük mucize bişeymiş gibi geliyor. Sanki hiç olmucakmış gibi 😂

Back