• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay insanlar ne düşüncesiz yaa. Bi akrabam akşam mesaj atmıştı uyucağm zaman şimdi kalktım baktım cumartesi müsaitmisin yazmış. Müsaitim desem bi dert değilim desen bi dert. Yasak var yani onlarda biliyor, eşimin cumartesileri çalışmadığınıda biliyor. Ben yasak yasak adamı nereye göndericem de sana gel dicem🤷🏼‍♀️
Tövbe yarabbi 🤦🏿‍♀️ direk şöyle cnm bisver seni kasacagina sen yok de

İşte bende öyle yapcam 😂😂

Geçmiş olsun canım inşallah bu sefer hepimiz sağlıklıyı yakalarız. Benimde 2 dış gebeliğim var ☺️ Senide listeye eklerim yarın bilgisayarı açtığımda 😍

Canım ovulasyon testi yanıltabilir ama 🙄

Tabiki eklerim canım, hoşgeldin😍 hayırlı olsun tedavin, bi sağlık sorunun varmı ☺️

Tamam yavru sana mezuniuet kınasınıda topik başkanı olarak ben yakıcam 😂😂😂
Aynn en iyisi beklemek

Ay insanlar ne düşüncesiz yaa. Bi akrabam akşam mesaj atmıştı uyucağm zaman şimdi kalktım baktım cumartesi müsaitmisin yazmış. Müsaitim desem bi dert değilim desen bi dert. Yasak var yani onlarda biliyor, eşimin cumartesileri çalışmadığınıda biliyor. Ben yasak yasak adamı nereye göndericem de sana gel dicem🤷🏼‍♀️
Söyle canım eşim evde yasak var biliyosun de boşver ya

Drdr17 Drdr17 canım bende yapayımmı test şimdi 9. Günüm daha😀 senin çizgi ne durumda koyulaşyormu silikleşiyormu :rolleyes:

Günaydınn canlarımm🍀❤️ Biraz açılayımda anama kahvaltıya kaçayım😂

Kızlar günaydın.❤️ Ocağın 28inde femeram bitti. Şubat'ın 5inde en son kontrolümde tek yumurta ve 17 mmdi doktor çok iyi çatlamasını bekleyelim dedi ve iğne olmadım. O günün akşamı kasık ağrılarım akıntım başladı. Değerlendirdik. Göğüs ağrım var çok fazla değil ama. Böyle olan var mı çok ümidim vardı bugüne kadar ama bugün bütün ümidim gitti hevesim gitti yine negatif olacak düşüncesine girdim bile 🙄

Kızlar günaydın.❤️ Ocağın 28inde femeram bitti. Şubat'ın 5inde en son kontrolümde tek yumurta ve 17 mmdi doktor çok iyi çatlamasını bekleyelim dedi ve iğne olmadım. O günün akşamı kasık ağrılarım akıntım başladı. Değerlendirdik. Göğüs ağrım var çok fazla değil ama. Böyle olan var mı çok ümidim vardı bugüne kadar ama bugün bütün ümidim gitti hevesim gitti yine negatif olacak düşüncesine girdim bile 🙄
Belirti aramak için yanlış adres canım 😅 burda belirtisi olan tek kişi B byzz1 :)

Back