- 10 Mart 2019
- 679
- 1.278
- 43
- 35
Hep dualrimdasiniz Günaydın cnm dediğim gibi ben bu hafta biraz zor atlatıyorum sürekli beni etkileyecek biseyler çıkıyor ondan pek baksamda yazamadım aksamSen yine dua etmeye mi gittin nerdesin bebeğim Defneninannisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep dualrimdasiniz Günaydın cnm dediğim gibi ben bu hafta biraz zor atlatıyorum sürekli beni etkileyecek biseyler çıkıyor ondan pek baksamda yazamadım aksamSen yine dua etmeye mi gittin nerdesin bebeğim Defneninannisi
Tövbe yarabbi direk şöyle cnm bisver seni kasacagina sen yok deAy insanlar ne düşüncesiz yaa. Bi akrabam akşam mesaj atmıştı uyucağm zaman şimdi kalktım baktım cumartesi müsaitmisin yazmış. Müsaitim desem bi dert değilim desen bi dert. Yasak var yani onlarda biliyor, eşimin cumartesileri çalışmadığınıda biliyor. Ben yasak yasak adamı nereye göndericem de sana gel dicem
Aynn en iyisi beklemekİşte bende öyle yapcam
Geçmiş olsun canım inşallah bu sefer hepimiz sağlıklıyı yakalarız. Benimde 2 dış gebeliğim var Senide listeye eklerim yarın bilgisayarı açtığımda
Canım ovulasyon testi yanıltabilir ama
Tabiki eklerim canım, hoşgeldin hayırlı olsun tedavin, bi sağlık sorunun varmı
Tamam yavru sana mezuniuet kınasınıda topik başkanı olarak ben yakıcam
Sen ne zaman yapcaktın testiiii :)Hep dualrimdasiniz Günaydın cnm dediğim gibi ben bu hafta biraz zor atlatıyorum sürekli beni etkileyecek biseyler çıkıyor ondan pek baksamda yazamadım aksam
Benim daha çatlatma iğnesi yapılacak haftayaSen ne zaman yapcaktın testiiii :)
Aaa evet doktor iyi demişti sana geçen gittğinde pardon :)Benim daha çatlatma iğnesi yapılacak haftaya
Söyle canım eşim evde yasak var biliyosun de boşver yaAy insanlar ne düşüncesiz yaa. Bi akrabam akşam mesaj atmıştı uyucağm zaman şimdi kalktım baktım cumartesi müsaitmisin yazmış. Müsaitim desem bi dert değilim desen bi dert. Yasak var yani onlarda biliyor, eşimin cumartesileri çalışmadığınıda biliyor. Ben yasak yasak adamı nereye göndericem de sana gel dicem
Çok bakamadım ama evet sanırım hazırlanıp yollara düştüm bakarım akşama daha netDünkü gibi mi canım
Tövbe yarabbi direk şöyle cnm bisver seni kasacagina sen yok de
Öyle de bi insanlarki herşeyi yalnış anlayan hemen bozulan tipler. Kaç kere muhabbeti oldu ben yasakta çıkmıyorum dedim. Aaa biz çıkıykruz valla dedi. Bigün yicek cezayı görcek çıkmayıSöyle canım eşim evde yasak var biliyosun de boşver ya
Günaydın cnm ne güzel ailen yakınındaGünaydınn canlarımm Biraz açılayımda anama kahvaltıya kaçayım
Evet canım senin uzaktamıGünaydın cnm ne güzel ailen yakınında
Dünki ile aynı ama dün akşam daha belirgindi sanırım çok bakamadım ya :/Drdr17 canım bende yapayımmı test şimdi 9. Günüm daha senin çizgi ne durumda koyulaşyormu silikleşiyormu
Ben İstanbul'da onlar Mersin'de 1 sene oldu yüzyüze gelmeyeli Corona falan derken ne gidebildik ne gelebildilerEvet canım senin uzaktamı
Belirti aramak için yanlış adres canım burda belirtisi olan tek kişi B byzz1 :)Kızlar günaydın. Ocağın 28inde femeram bitti. Şubat'ın 5inde en son kontrolümde tek yumurta ve 17 mmdi doktor çok iyi çatlamasını bekleyelim dedi ve iğne olmadım. O günün akşamı kasık ağrılarım akıntım başladı. Değerlendirdik. Göğüs ağrım var çok fazla değil ama. Böyle olan var mı çok ümidim vardı bugüne kadar ama bugün bütün ümidim gitti hevesim gitti yine negatif olacak düşüncesine girdim bile