Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım 28inde çatlama olduysa bu aralar regli olman gerek. Test yapabilirsen belki sonucu görürsün
Dünki ile aynı ama dün akşam daha belirgindi sanırım çok bakamadım ya :/
Canım zaten 12. Günde silinip 13 14. Günde tekrar çizgi çıktığını görüyorum hep topiklerde
Ben İstanbul'da onlar Mersin'de 1 sene oldu yüzyüze gelmeyeli Corona falan derken ne gidebildik ne gelebildiler
Canım benim ya hayat şartları bazen böyle yapıyor hiç üzülme biyerde sağlıklı olduklarını biliyorsun ya. Çok şükür telefonlar falan var şimdi görüntülü görüşülüyor. Benimde babam 5 senedir kanser tedavisi görüyor çok şükür durumu iyi. Ama Bazen rahatsız olduğunu bildiğim zamanlarda aynı ilçe içinde sanki çok uzağımdaymışlarda ulaşamıyomuşum gibi hissediyorum evde hiç huzurlu duramıyorum. Sağlık en önemlisi sakın moralini bozma

Yok canım 5inde çatlama oldu akıntı gelmeye başladı

Öyle tabi kuzum sağlık versin hayırlı ömür versin Rabbim annelerimize babalarimiza bize

Hep dualrimdasiniz Günaydın cnm dediğim gibi ben bu hafta biraz zor atlatıyorum sürekli beni etkileyecek biseyler çıkıyor ondan pek baksamda yazamadım aksam
Canım benim daha ayın çok başındasın çok stres yapıyosun yapma bu kadar
Günaydın canlar
testimi yaptım pozitif tabiki sev9 sen erken kalkıosun sen de bak. Cookiie sende erkencisin habi bakem :)
Test yok evde canım alcam bugün. Akşam yaparım ben de

Kızlar az önce çatlatma iğnesi vurdum ama bir iki damla önden gelsn die ilacı sıktım ama fazla hızlı sıkmşm galiba ilaç biraz dışarı döküldü. Acaba dozunda sıkıntı yaşar mıyım. Acızıkta olsa çatlatır mı yumurtayı

Vallahi :) B Busradiyebiri
S Sev
aa onun vidyosunu izleseydin keşke .
o ayarlanmış bi iğne yani havası falan hiç ellemeden yapıosun . Ama ne olcak ki iki damladan bişy olmaz

Canım bende de aynısı oldu korkma. Dert ettim kendime çok ama sorun olmadı çatladı gününde

Kızlar şu belirti konusuna artık nokta koymak istiyorum. Açıklamasını yaparak. Hepimizin vücudu ovülasyondan sonra hamile kalmış gibi hormonları yükseltiyor. Hani vücut ısısı yükseliyor ya progesteron hormonu yükseldiği için vücut ısısını yükseltiyor. Diğer hormonlar da keza öyle hamile gibi devam ediyoruz döngüye. Adet olucağımız gün bu hormonlar düşüyo ve adet kanaması başlıyo. Yani biz adet döngümüzü yaşıyoruz. Belirti dediğimiz şeyler de onlar. Bakın yırtıntım size göğsümde hassasiyet yok diye dün başladı ama adetime bir hafta kaldı başlaması gereken zamanda adet döngüsünü takip edip başladı. Eğer adet tarihi geçerse o zaman döngümüzün belirtileri bitiyo. Hormonlar daha da artıyo beta çoğalıyo belirtiler başlıyo. Öncesinde bişey hissetmeyenin de durumu normal adet olcağını sanan arkadaşlarımızın da durumu normal. Korkmayalım stres yapmayalım belirti ile kendimizi yıpratmayalım.

Drdr17 kuzu 2015te biri gün gün test yapmış çıkmıyo ya da net değil diye üzülme

Eklentiler

• Screenshot_2021-02-12-12-30-58-42.jpg
    89,4 KB · Görüntüleme: 21
Aynen bebeğimm çok doğru söylüyosun katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…