- 18 Ocak 2019
- 2.430
- 2.099
- 133
- 32
Nedemek inşllah pozitif sonucu alırsınPazartesi direk vereyim ben kanı o zaman saol canım teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nedemek inşllah pozitif sonucu alırsınPazartesi direk vereyim ben kanı o zaman saol canım teşekkür ederim
1 buçuk yıldırr sen ne kadardır istiyosun canımAha haa gerçekten de öyle ama ne kadar süredir istiyorsunuz ?
Ahahhaha doğru doğru fazla zorlamamak lazım tabiBenim kocam şidette karşı ama çok da zorlamasam mı adam edebiyle kuran okuyo içerde bugün yaptığımı biliyosun zaten bi duygun 20 sn sürüyor diyo bana
Bizim de 3 yıl oldu şükür1 buçuk yıldırr sen ne kadardır istiyosun canım
İnşallah artık olmaz ben doydum çünküBizim de 3 yıl oldu şükür
Ee cumartesi mezuniyet gecesi yapalım mı bana Cookiie Drdr17 DefneninannisiAhahhaha doğru doğru fazla zorlamamak lazım tabi
Ben artık saldım ya iki defa kimyasal oldu bende onun dışında hersey yolunda bakalım nasipİnşallah artık olmaz ben doydum çünkü
Kimyasal çok zor ya Allah kimseye vermesin hele bu kadar istedik sağlıklı evlat versin rabbim hepimizeBen artık saldım ya iki defa kimyasal oldu bende onun dışında hersey yolunda bakalım nasip
Ay hadii inşallah terfii annelik topiğineee yanında bizlen
Anladım canım sağol. Kestane balı diyor normal bal da olur herhalde birde çörek otu öğütülmüş mü oluyor normal evde kullandığımız değil herhaldeKuzum macun haline getirdim sabah ve akşam 1 tatli kaşığı yedim. Daha doğrusu yuttum diyim suyla bal tarçın hiç sevmem zor zoruna yuttum valla.
6’inci günü koyu gördüm ovulasyon testini.
Son adetimden 2 hafta sonra başladım bu arada, normalde adet dönemi başlaniliyormuş
Normal bal kullanabilirsin canım kestane balı çok alerjik bi bal ağır gelebilirAnladım canım sağol. Kestane balı diyor normal bal da olur herhalde birde çörek otu öğütülmüş mü oluyor normal evde kullandığımız değil herhalde
Tamam canımNormal bal kullanabilirsin canım kestane balı çok alerjik bi bal ağır gelebilir
Hahahsh iki tercih yaptım 1ekim anneleri 2umudu marta kalanlar inşallah sıralama düşer bu ay da ilk tercih gelirAy hadii inşallah terfii annelik topiğineee yanında bizlen
Normal bal’a yaptım canım.Anladım canım sağol. Kestane balı diyor normal bal da olur herhalde birde çörek otu öğütülmüş mü oluyor normal evde kullandığımız değil herhalde
İşte bende öyle yapcamAdamı delirttim zaten. Bi de onun hamile olduğunu öğrendiği an vardı sahalara geri dönşyor diye işte öyle sevincem
Geçmiş olsun canım inşallah bu sefer hepimiz sağlıklıyı yakalarız. Benimde 2 dış gebeliğim var Senide listeye eklerim yarın bilgisayarı açtığımdaEvet canım doğal yolla . Daha önce 2 kimyasal gebelik geçirdim ve 3 yıl oldu
Canım ovulasyon testi yanıltabilir amaSağlık ocağı ve eczane biraz uzak o yüzden bekliycem başka çarem yok mecbur elimde sadece ovulasyon testi var gebelik testi yok ☹
Tabiki eklerim canım, hoşgeldin hayırlı olsun tedavin, bi sağlık sorunun varmı
Tamam yavru sana mezuniuet kınasınıda topik başkanı olarak ben yakıcam
12 subat adet namına hicbir belirtim yok ama bilemiyorum ya umutsuzumBence de öyle yap ne zamandı adet günün
Pazartesiye kadar bi bekle olmassa test yap canım bakalım. Düzenlimidir normalde12 subat adet namına hicbir belirtim yok ama bilemiyorum ya umutsuzum