• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum macun haline getirdim sabah ve akşam 1 tatli kaşığı yedim. Daha doğrusu yuttum diyim suyla 😄 bal tarçın hiç sevmem zor zoruna yuttum valla.
6’inci günü koyu gördüm ovulasyon testini.
Son adetimden 2 hafta sonra başladım bu arada, normalde adet dönemi başlaniliyormuş
Anladım canım sağol. Kestane balı diyor normal bal da olur herhalde birde çörek otu öğütülmüş mü oluyor normal evde kullandığımız değil herhalde

Anladım canım sağol. Kestane balı diyor normal bal da olur herhalde birde çörek otu öğütülmüş mü oluyor normal evde kullandığımız değil herhalde
Normal bal kullanabilirsin canım kestane balı çok alerjik bi bal ağır gelebilir

Adamı delirttim zaten. 😂 Bi de onun hamile olduğunu öğrendiği an vardı sahalara geri dönşyor diye işte öyle sevincem 😂😂😂
İşte bende öyle yapcam 😂😂
Evet canım doğal yolla . Daha önce 2 kimyasal gebelik geçirdim ve 3 yıl oldu ☺️☺️
Geçmiş olsun canım inşallah bu sefer hepimiz sağlıklıyı yakalarız. Benimde 2 dış gebeliğim var ☺️ Senide listeye eklerim yarın bilgisayarı açtığımda 😍
Sağlık ocağı ve eczane biraz uzak o yüzden bekliycem başka çarem yok mecbur elimde sadece ovulasyon testi var gebelik testi yok ☹
Canım ovulasyon testi yanıltabilir ama 🙄
Kuzumm beni de eklermisinn 😍 bat 6 mart
Klomen şimdilik 😍 Cookiie Cookiie
Tabiki eklerim canım, hoşgeldin😍 hayırlı olsun tedavin, bi sağlık sorunun varmı ☺️
Ee cumartesi mezuniyet gecesi yapalım mı bana 😂😂 Cookiie Cookiie Drdr17 Drdr17 Defneninannisi Defneninannisi
Tamam yavru sana mezuniuet kınasınıda topik başkanı olarak ben yakıcam 😂😂😂

Ay insanlar ne düşüncesiz yaa. Bi akrabam akşam mesaj atmıştı uyucağm zaman şimdi kalktım baktım cumartesi müsaitmisin yazmış. Müsaitim desem bi dert değilim desen bi dert. Yasak var yani onlarda biliyor, eşimin cumartesileri çalışmadığınıda biliyor. Ben yasak yasak adamı nereye göndericem de sana gel dicem🤷🏼‍♀️

Back