• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ahaha bu sahneyi unutmuşum 😂 dikkat et kafana yemeyesin bişeyler😂😂
Canım nasılsın bugün sen ben bugün biraz fazla ayakta kaldım misafir vardı yeni uzandım belim ve karnım halen ağrıyor.
Bugünde kasık ağrım devam ediyor canım. Belim karnım ara ara ağrıyor. Dinlen sende çok yorma kendini ☺️
Ya kızlar ne sorcam ben ayın birinde 00:30 da yaptım catlatmayi 2sinde de aşılama oldu ne zaman yapayım testi pazartesiyi beklesem mi çatlamadan sayarsak yarın 12 pazartesi 14 aşılamadan sayarsak yarın 10 bilemedim
Eğer pazartesini bekleyebilirsen pazartesi yap canım kesin olsun😍
3 gün önce sabah uyandım allahım kasıkslarım belim çatlıyor elimle dahi kasığıma dokunamıyordum hatta sal sarayım dedim ağrıdan saramadım sürekli şeffaf akıntı oldu ama tabi ben o gün değil ertesi gün evime geçtim umarım nasip olur .. 4 gün oldu hala ağrılar var 🙄
Ahh inşallah canımm güzel sonuçlarını görürüz burda 😍 doğal yolla dimi. Ne kadardır istiyorsun☺️

Bugünde kasık ağrım devam ediyor canım. Belim karnım ara ara ağrıyor. Dinlen sende çok yorma kendini ☺️

Ahh inşallah canımm güzel sonuçlarını görürüz burda 😍 doğal yolla dimi. Ne kadardır istiyorsun☺️
Adamı delirttim zaten. 😂 Bi de onun hamile olduğunu öğrendiği an vardı sahalara geri dönşyor diye işte öyle sevincem 😂😂😂

Evet canım doğal yolla . Daha önce 2 kimyasal gebelik geçirdim ve 3 yıl oldu ☺️☺️

Sağlık ocağı ve eczane biraz uzak o yüzden bekliycem başka çarem yok mecbur elimde sadece ovulasyon testi var gebelik testi yok ☹

Evwt yaaa acaba bizde adamın etrafında 3 tur dönüp selam mı versek 😂😂😂
Benim kocam şidette karşı ama çok da zorlamasam mı adam edebiyle kuran okuyo içerde 😂😂 bugün yaptığımı biliyosun zaten bi duygun 20 sn sürüyor diyo bana 😂😂

Back