• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kıyamam ben sana 😂 erken evet benim yarın 12. Gün malum test günü yaklaşıyo önceden yapmamın sebebi iğne etkisinin azaldığını görmek ya da bebekten dolayı artış görmek ovülasyon testi misali yani
Evet evet canım bence de mantıklı ve heyecanlı. Siz yapın o zaman bende pazartesimi başlasam😂

Ben hiçbir ilaç kullanmadım ama baya şiddetli yumurtlama yaşadım 4. Gündeyim 😅 bakalım bende bekliyorum beni de alın aranıza 😅

Bakın ne buldum
7D24DBAE-5DC2-4FBE-980B-B75DB9BFE40B.png

Bi de alıştıra alıştıra öğreniriz diyorum canım birden vurmaz yüzümüze 😂
Ahaha evett 😂 ama ben izledimizmi bilmiyorum ama eltilerin savaşındaki gibi zıplaya zıplaya ağlamak istiyorum pozitifi alınca🤣🤣🤣

Ya kızlar ne sorcam ben ayın birinde 00:30 da yaptım catlatmayi 2sinde de aşılama oldu ne zaman yapayım testi pazartesiyi beklesem mi çatlamadan sayarsak yarın 12 pazartesi 14 aşılamadan sayarsak yarın 10 bilemedim

Ya kızlar ne sorcam ben ayın birinde 00:30 da yaptım catlatmayi 2sinde de aşılama oldu ne zaman yapayım testi pazartesiyi beklesem mi çatlamadan sayarsak yarın 12 pazartesi 14 aşılamadan sayarsak yarın 10 bilemedim
2 3 gün daha bekleyip kan ver bence

Hoşgeldin canım gel buyur tabi, nasıl şiddetli yumurtlama yaşadınn😂

2. Sırada 11. Gün demişlerr
3 gün önce sabah uyandım allahım kasıkslarım belim çatlıyor elimle dahi kasığıma dokunamıyordum hatta sal sarayım dedim ağrıdan saramadım sürekli şeffaf akıntı oldu ama tabi ben o gün değil ertesi gün evime geçtim umarım nasip olur .. 4 gün oldu hala ağrılar var 🙄

Back