• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu gidişte gerçekten zor getirtcem onu 🤣🤣 tuvalete gidince peçetede pembelik ararken gözlerim kör olcak 🤣🤣🤣
Ay onu bende yaptım bu gün ya 😅
Allah bizi top etmesin emi neyse güzel şeylerden bahsedin bebişlerimiz oldu diyelim adını ne koycaksınız içinizden geçen nedir :)
Ben Ahu ve Naz izimlerini seviyorum sanki kız olcak da başka ihtimal yokmuşcasına 🤣

Ağrı olunca çok korkuyorum canım adet gelicek diye 😒
Ahh inşallah bebeğim yaa

Ahaha kız ben dedim eşine yazık diye😂 canım seni mutlu edicek şeyler yap sürekli 😀

Canım hepimizde bişeyler var bizde çözmeye çalışıyoruz valla benimde 8. Günüm bugün iğne günü haric. Sağ kasığım bacağımı hareket ettirdijce sanki oyuluyor. Ara ara belim ağrıyo ara ara regli olcak gibi ağrım oluyor. Bazen göğüsüme bi yanma giriyor. Bide bu akşam sürekli idrarım var hissi var 🤷🏼‍♀️ Ağrılardan dolayı ödüm kopuyo adet olucam diye 🥺
Canım bende çok korkuyorum adet ağrısı gibi valla hele bugün iyici olcam diye düşünüyorum bacaklarım ağrıyo ayaklarım donuyo göğüslerim acımaya başladı üff kasıklarıma alıştım artık hep ağrıyo zaten ve benek olsa bile bu kadar erken vermez cidden ve adet sanıyorum bende hep

Ay onu bende yaptım bu gün ya 😅
Allah bizi top etmesin emi neyse güzel şeylerden bahsedin bebişlerimiz oldu diyelim adını ne koycaksınız içinizden geçen nedir :)
Ben Ahu ve Naz izimlerini seviyorum sanki kız olcak da başka ihtimal yokmuşcasına 🤣
Ay evet güzel şeyler bahsedelim cidden yaa bırakalım şu belirtileri🤣 erkek olursa eşim Çağan istiyor. (Kendi ismine yakın cünkü🤣) bende Bera istiyorum. O yüzden Çağan Bera olabilir büyük ihtimal. Asil de hoşuma gidiyor ama akrabalarımdan koyan oldu🤣 bu ara masumlar apartmanından dolayı Han ismide hoşuma gidiyor 😂😂
Kızda da Deva istiyorum🥰

Canım bende çok korkuyorum adet ağrısı gibi valla hele bugün iyici olcam diye düşünüyorum bacaklarım ağrıyo ayaklarım donuyo göğüslerim acımaya başladı üff kasıklarıma alıştım artık hep ağrıyo zaten ve benek olsa bile bu kadar erken vermez cidden ve adet sanıyorum bende hep
Ya bunda çok belirti var atamıyormuyuz bu arkadaşı 😅 kıskandım yahu

Ay evet güzel şeyler bahsedelim cidden yaa bırakalım şu belirtileri🤣 erkek olursa eşim Çağan istiyor. (Kendi ismine yakın cünkü🤣) bende Bera istiyorum. O yüzden Çağan Bera olabilir büyük ihtimal. Asil de hoşuma gidiyor ama akrabalarımdan koyan oldu🤣 bu ara masumlar apartmanından dolayı Han ismide hoşuma gidiyor 😂😂
Kızda da Deva istiyorum🥰
Ahaha maşşlah kız ne kadar kararlısın sen öyle hayran kaldım 😂 oğlak burcumusun yoksa ikizlermi 😅

Hayır yapcan yapıyoruz birliktw başlıyoruz garantiye alalım koyulaşma takip edelim ovülasyon gibi

Yarın başlıyoruz biz de kuzucum B byzz1 de başlıcak gün gün yapmaya
Ama benim yarın daha 9. Günüm çok erken değilmi benim için yahu 😂 kocam iflas etti teste para vermekten😂 internetten bana test al desem gününü bekle diyip almaz. Bende bütün eczanelerden aldım artık utanıyorum almaya :KK70: :KK70: Ya gizli gizli sipariş vercem 😂😂
Yaa inşallah olmayız allahım amin aminnn pozitif düşünelim hadi pozitif enerji yayalım 🤲🏼

Aynennn yapıcaz artık dayanılmıyo yaa 14 gün nedir ya ama nette de öyle yazıyı hatta adet gününüzü bekleyin yazıyo
Ya bebeğimm sen biraz geç başla istersen ben daha önce vuruldum iğne bi gün geriden gel. Emin olmak için zaten biliyosun mantığı 😘

Ama benim yarın daha 9. Günüm çok erken değilmi benim için yahu 😂 kocam iflas etti teste para vermekten😂 internetten bana test al desem gününü bekle diyip almaz. Bende bütün eczanelerden aldım artık utanıyorum almaya :KK70: :KK70: Ya gizli gizli sipariş vercem 😂😂

Yaa inşallah olmayız allahım amin aminnn pozitif düşünelim hadi pozitif enerji yayalım 🤲🏼
Ayy inşallah ama gerçekten senin erkenmişş bidee iğne gününüde say bence sonuçta hormon o gün giriyo vicudaaa ve atılmasıda ona göre diye düşündüm 😂

Kıyamam ben sana 😂 erken evet benim yarın 12. Gün malum test günü yaklaşıyo önceden yapmamın sebebi iğne etkisinin azaldığını görmek ya da bebekten dolayı artış görmek ovülasyon testi misali yani

Ayy inşallah ama gerçekten senin erkenmişş bidee iğne gününüde say bence sonuçta hormon o gün giriyo vicudaaa ve atılmasıda ona göre diye düşündüm 😂
Öylemi oluyor. Doğru atılması için doğru mantık o zaman 10. Günüm olcak yarın😂

Back