Hayırrr yok mutsuzluk felan hadii hadiii hadiii toparlan bak geliyo büyük günler yavaş yavaş. O kadar bekledik günü geldi çok zor bu yaptıklarımız sabır gerekli tabi ki değişiyo ruh halimiz kolay değil ki kuzucum
Ay canım valla bugün koca gün yattım ondanmıdor nedir bi sıkıntı geldi içime. Mutsuzluk falan. Bide 1 haftadır cıkmıyorum yarın bi çıkıp gezineyimde kendime geleyimHayırrr yok mutsuzluk felan hadii hadiii hadiii toparlan bak geliyo büyük günler yavaş yavaş. O kadar bekledik günü geldi çok zor bu yaptıklarımız sabır gerekli tabi ki değişiyo ruh halimiz kolay değil ki kuzucum
Ben de bi markete gittim açıldım geldimAy canım valla bugün koca gün yattım ondanmıdor nedir bi sıkıntı geldi içime. Mutsuzluk falan. Bide 1 haftadır cıkmıyorum yarın bi çıkıp gezineyimde kendime geleyim
Ay bende de var o mutsuzluk dün başkaydım bugün başkayım valla yaAy canım valla bugün koca gün yattım ondanmıdor nedir bi sıkıntı geldi içime. Mutsuzluk falan. Bide 1 haftadır cıkmıyorum yarın bi çıkıp gezineyimde kendime geleyim
Hormon olabilir canım ya artık pek bilemiyorum 14.günde bile kadının hormon çıkmış ama inşallah bebiştirr inşallahhBenmi yanlış görüyorum heycandan ellerim titriyo hormondanmı çıktı acaba ? Bugun 10. Gün
Takip et hergün bakalım belirginleşcekmiHormon olabilir canım ya artık pek bilemiyorum 14.günde bile kadının hormon çıkmış ama inşallah bebiştirr inşallahh
Ahah hadi hayırlısı olsun bebiş içinde çok güzel oyunlar kursunBen de bi markete gittim açıldım geldimçık gez olumsuzluk yok bebek odasını seçtim ben moralim düzelsin diye
Valla bende öyleyim canım yaa. Senin ağrın falan varmı. Kasık ağrım çok fazlalaşıyo ara araAy bende de var o mutsuzluk dün başkaydım bugün başkayım valla ya
Canım 10. Günde hormondan çıkabilir 2 3 gün sonra tekrar yap bakalımBenmi yanlış görüyorum heycandan ellerim titriyo hormondanmı çıktı acaba ? Bugun 10. Gün
Var var kasık ağrım çok var bugünde göğüslerim ağrımaya başladı uçlarında vardı diğer günler ama bugün genel olarak hassalar acı varAhah hadi hayırlısı olsun bebiş içinde çok güzel oyunlar kursunyarın cıkıcam kuzucum valla daraldım.
Valla bende öyleyim canım yaa. Senin ağrın falan varmı. Kasık ağrım çok fazlalaşıyo ara ara
Canım 10. Günde hormondan çıkabilir 2 3 gün sonra tekrar yap bakalım
Ahh inşallah bebeğim yaaAyy hadi inşallah odaya bi tane bebiş gelirr
Çık gez hava al canım benimAhah hadi hayırlısı olsun bebiş içinde çok güzel oyunlar kursunyarın cıkıcam kuzucum valla daraldım.
Valla bende öyleyim canım yaa. Senin ağrın falan varmı. Kasık ağrım çok fazlalaşıyo ara ara
Canım 10. Günde hormondan çıkabilir 2 3 gün sonra tekrar yap bakalım
Yaa 10. Günde hormon kalırmı ya :)Hormon olabilir canım ya artık pek bilemiyorum 14.günde bile kadının hormon çıkmış ama inşallah bebiştirr inşallahh
Nasıl uyguladın ve nasıl kullandın canım bunuEveeet canım bal tarçın çörek otu uyguladımm
Kuzum macun haline getirdim sabah ve akşam 1 tatli kaşığı yedim. Daha doğrusu yuttum diyim suylaNasıl uyguladın ve nasıl kullandın canım bunu
Kalır canım 14.gün bile pozitif çıkan arkadaş varsı kan verince negatif olduğunu öğrenmiş. Ama yarın bi daha yap tekrarla iki üç gün. Koyulaşma görürsen gebelik var demekYaa 10. Günde hormon kalırmı ya :)
Çatlatma iğnesi mi vuruldunuzYaa 10. Günde hormon kalırmı ya :)
Ağrı olunca çok korkuyorum canım adet gelicek diyeVar var kasık ağrım çok var bugünde göğüslerim ağrımaya başladı uçlarında vardı diğer günler ama bugün genel olarak hassalar acı var
Ahaha kız ben dedim eşine yazık diyeÇık gez hava al canım benimbende aşırı dengesizlik varmış kızlar eşim söyledi ve haklı bi kavga edesim geliyo olay çıkarıyom bi boynuna sarılasım geliyo kızzlar kafayı yemek üzereyim git gel ruh halinden
Canım hepimizde bişeyler var bizde çözmeye çalışıyoruz valla benimde 8. Günüm bugün iğne günü haric. Sağ kasığım bacağımı hareket ettirdijce sanki oyuluyor. Ara ara belim ağrıyo ara ara regli olcak gibi ağrım oluyor. Bazen göğüsüme bi yanma giriyor. Bide bu akşam sürekli idrarım var hissi varKızlar merhaba 2 Şubat'ta 22mm 3 tane yumurta ile 3.kez çatlatma iğnesi vuruldum igenin 7. Gününe kadar birşey yoktu ama 7. Günden sonra göğüs ucunda sızı olmaya başladı ek olarak gaz ve ara ara gelen bel ağrısı ama suda var yine 7. Günden beri sabahları özellikle karın ağrım oluyor lavaboya çıkınca biraz rahatlıyorum ama yinede oluyor sizce bu sefer de tutmadı mı
10 tane aldım hergün yapcam :)Kalır canım 14.gün bile pozitif çıkan arkadaş varsı kan verince negatif olduğunu öğrenmiş. Ama yarın bi daha yap tekrarla iki üç gün. Koyulaşma görürsen gebelik var demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?