Hahahahag ilk cümleye bayıldımBiz bu işe geçen pazartesi başlamadık :)
Düşmek yok yola devam :) ben bugün enerjimi yükseltmek için gidip test alcam negatif de çıksa bakmaya başlicam artık :) olmasada allah var kuzularbu bi savaş biz bırakmicak gerisi allaha kalmış
Yaaaa kuzum benim inann çok mutluyum inşallah tutmuştur inşallahhÇoool güzel bi haber aldım N Nin64737 na bu ay klomen kullanmıştı ve doktor yumurtan gelişmez demiş göndermişti. Sonra o da beni dinledi şans verdi bal tarçın çörek otu yemişti yaa kızlaaaar bugün doktora gitmiş ve yumurtası olgunlaşmış çatlamışşş. İnşallah tutmuşturr inşallah her şey Allah'ın elinde onun isteğiyle
Çok ama çok mutluyum canım benimm rabbim hamile haberine de böyle sevinmeyi nasip etsin inşallah iki gün sonraa çok şükür çookYaaaa kuzum benim inann çok mutluyum inşallah tutmuştur inşallahhen son doktordan çıktığımda öyle caresizce ağlamıştım ki doktor bile sevindiii bugün çatlama sıvısını görünce
Coğu diyordu adet döneminde başlanmalı kürlere etkisini ozaman gösterir diye kesinlikle öyle olduğunu düşünmüyorum! Ben adetimden 2 hafta sonra başladım. Büyümüş yetmedi bide çatlamiş. Çok şaşkınım gercektenklomen kullanmama rağmen gelişmiyor diye deli gibi ağlıyordum. Valla sev9 kuzumm Allah senden razi olsun bana o gazı verdiğin içinnnn
Kızlar dün de oldu bu ay hamile haberimizi alalım diye dua etceğime bu hafta diye çıktı ağzımdan. Şimdide iki hafta sonra hamile haberimizi alalım diceğime iki gün çıktı. Kızlar Allah kabul edeceği duayı ettirirmiş inşallah inşallahÇok ama çok mutluyum canım benimm rabbim hamile haberine de böyle sevinmeyi nasip etsin inşallah iki gün sonraa çok şükür çookAğlama hep gül. Hepiniz o kapılardan mutlu mutlu çıkın bir ay daha o kapılara çocuğum olmuyo diye gitmek zorunda kalmayın inşallah bebeğinizi görmeye gidin bu ay son olsun bu gözyaşlarının tekrarı sadece mutluluktan olsun inşallah
Kız ağlatcan beniÇok ama çok mutluyum canım benimm rabbim hamile haberine de böyle sevinmeyi nasip etsin inşallah iki gün sonraa çok şükür çookAğlama hep gül. Hepiniz o kapılardan mutlu mutlu çıkın bir ay daha o kapılara çocuğum olmuyo diye gitmek zorunda kalmayın inşallah bebeğinizi görmeye gidin bu ay son olsun bu gözyaşlarının tekrarı sadece mutluluktan olsun inşallah
Ayy inşallah bebeğim anca girebildim valla misafirlerim gitti inşallah bu hafta 2 gün sonra alırız güzel haberlerimiziiKızlar dün de oldu bu ay hamile haberimizi alalım diye dua etceğime bu hafta diye çıktı ağzımdan. Şimdide iki hafta sonra hamile haberimizi alalım diceğime iki gün çıktı. Kızlar Allah kabul edeceği duayı ettirirmiş inşallah inşallah
Ağlama hep gül bebeğim tıp dünyası şaşkına uğradı bee bu ay olmaz bi daha gelme diyen doktor,adet olmazsan gel test yapalım diyoKız ağlatcan beni
İnşallah canımın içi inşallahAyy inşallah bebeğim anca girebildim valla misafirlerim gitti inşallah bu hafta 2 gün sonra alırız güzel haberlerimizii
Ağlama hep gül bebeğim tıp dünyası şaşkına uğradı bee bu ay olmaz bi daha gelme diyen doktor,adet olmazsan gel test yapalım diyoAllah çok büyük
İnşallah canımın içi inşallahmisafir ağırlamış bu kıyamamm
Bak gör o da hamilelik belirtisi çıkcakya valla yine gel gitlerim bitircek beniii
Adet gunum gecerse yaparim artik oncesinde yapmak istemiyorumCanım benimde umudum yok kendimden ama seni neşeli gördük hep böyle görmeyelim lütfenn
İnşallah bebişin belirtisidir canımm
Canımmm neden bizi bırakıyorsunn
Canım tarihlere bakarsak sanki olsaydı çıkardı, ama aklında şüphe varsa yine yap bakalım
Bence de öyle yap ne zamandı adet gününAdet gunum gecerse yaparim artik oncesinde yapmak istemiyorum
Merhaba canım, buradaki yorumuna tesadüfen denk geldim. Yumurtan olgunlaştı mı? Harika bir haber bu. :)Yaaaa kuzum benim inann çok mutluyum inşallah tutmuştur inşallahhen son doktordan çıktığımda öyle caresizce ağlamıştım ki doktor bile sevindiii bugün çatlama sıvısını görünce
Coğu diyordu adet döneminde başlanmalı kürlere etkisini ozaman gösterir diye kesinlikle öyle olduğunu düşünmüyorum! Ben adetimden 2 hafta sonra başladım. Büyümüş yetmedi bide çatlamiş. Çok şaşkınım gercektenklomen kullanmama rağmen gelişmiyor diye deli gibi ağlıyordum. Valla sev9 kuzumm Allah senden razi olsun bana o gazı verdiğin içinnnn
Evettt canım Allaha şükür çatladıda kendiMerhaba canım, buradaki yorumuna tesadüfen denk geldim. Yumurtan olgunlaştı mı? Harika bir haber bu. :)
Aiyyyy nasıl mutlu oldum anlatamam. Tamam bak artık moral bozmak yok, tüpler de açıksa eğer bundan sonraki aylar belki de şıp diye oluverecek. Gerçekten çok mutlu oldum. Bir şey yaptın mı peki. :)Evettt canım Allaha şükür çatladıda kendi
Eveeet canım bal tarçın çörek otu uyguladımmAiyyyy nasıl mutlu oldum anlatamam. Tamam bak artık moral bozmak yok, tüpler de açıksa eğer bundan sonraki aylar belki de şıp diye oluverecek. Gerçekten çok mutlu oldum. Bir şey yaptın mı peki. :)
Ne kadar güzel bir gelişme bu. Allahım hayırlı sonuçlar nasip etsin. İnşallahhhhEveeet canım bal tarçın çörek otu uyguladımm
Allah razi olsun canım benim cümlenize inşallahNe kadar güzel bir gelişme bu. Allahım hayırlı sonuçlar nasip etsin. İnşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?