• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz bu işe geçen pazartesi başlamadık :)
Düşmek yok yola devam :) ben bugün enerjimi yükseltmek için gidip test alcam negatif de çıksa bakmaya başlicam artık :) olmasada allah var kuzular 😘 bu bi savaş biz bırakmicak gerisi allaha kalmış ♥️🖐🏻

Biz bu işe geçen pazartesi başlamadık :)
Düşmek yok yola devam :) ben bugün enerjimi yükseltmek için gidip test alcam negatif de çıksa bakmaya başlicam artık :) olmasada allah var kuzular 😘 bu bi savaş biz bırakmicak gerisi allaha kalmış ♥️🖐🏻
Hahahahag ilk cümleye bayıldım 😂😂 kızlar ne sorsam birlikte düşünüp cevabını buluyoruz evet çok mantıklı bugün test almadım ama yarın 3 tane alıp yarın akşam 4 saat su almadan yaparım. 13 ve 14.günde sabah uyanır uyanmaz. Ovülasyon testi gibi gebelik testlerini kıyaslıcam koyulaşıyosa çizgi demek ki var. Siliniyosa canım sağolsun umutlar marta 😂😂

Çoool güzel bi haber aldım N Nin64737 na bu ay klomen kullanmıştı ve doktor yumurtan gelişmez demiş göndermişti. Sonra o da beni dinledi şans verdi bal tarçın çörek otu yemişti yaa kızlaaaar bugün doktora gitmiş ve yumurtası olgunlaşmış çatlamışşş. İnşallah tutmuşturr inşallah her şey Allah'ın elinde onun isteğiyle 🥰🥰
Yaaaa kuzum benim inann çok mutluyum inşallah tutmuştur inşallahh😍😍 en son doktordan çıktığımda öyle caresizce ağlamıştım ki doktor bile sevindiii bugün çatlama sıvısını görünce🙈
Coğu diyordu adet döneminde başlanmalı kürlere etkisini ozaman gösterir diye kesinlikle öyle olduğunu düşünmüyorum! Ben adetimden 2 hafta sonra başladım. Büyümüş yetmedi bide çatlamiş. Çok şaşkınım gercekten 🤩 klomen kullanmama rağmen gelişmiyor diye deli gibi ağlıyordum. Valla sev9 sev9 kuzumm Allah senden razi olsun bana o gazı verdiğin içinnnn😍😍😍

Yaaaa kuzum benim inann çok mutluyum inşallah tutmuştur inşallahh😍😍 en son doktordan çıktığımda öyle caresizce ağlamıştım ki doktor bile sevindiii bugün çatlama sıvısını görünce🙈
Coğu diyordu adet döneminde başlanmalı kürlere etkisini ozaman gösterir diye kesinlikle öyle olduğunu düşünmüyorum! Ben adetimden 2 hafta sonra başladım. Büyümüş yetmedi bide çatlamiş. Çok şaşkınım gercekten 🤩 klomen kullanmama rağmen gelişmiyor diye deli gibi ağlıyordum. Valla sev9 sev9 kuzumm Allah senden razi olsun bana o gazı verdiğin içinnnn😍😍😍
Çok ama çok mutluyum canım benimm rabbim hamile haberine de böyle sevinmeyi nasip etsin inşallah iki gün sonraa çok şükür çook 😇☺️🥰 Ağlama hep gül. Hepiniz o kapılardan mutlu mutlu çıkın bir ay daha o kapılara çocuğum olmuyo diye gitmek zorunda kalmayın inşallah bebeğinizi görmeye gidin bu ay son olsun bu gözyaşlarının tekrarı sadece mutluluktan olsun inşallah 🥰🙏🙏

Çok ama çok mutluyum canım benimm rabbim hamile haberine de böyle sevinmeyi nasip etsin inşallah iki gün sonraa çok şükür çook 😇☺️🥰 Ağlama hep gül. Hepiniz o kapılardan mutlu mutlu çıkın bir ay daha o kapılara çocuğum olmuyo diye gitmek zorunda kalmayın inşallah bebeğinizi görmeye gidin bu ay son olsun bu gözyaşlarının tekrarı sadece mutluluktan olsun inşallah 🥰🙏🙏
Kızlar dün de oldu bu ay hamile haberimizi alalım diye dua etceğime bu hafta diye çıktı ağzımdan. Şimdide iki hafta sonra hamile haberimizi alalım diceğime iki gün çıktı. Kızlar Allah kabul edeceği duayı ettirirmiş inşallah inşallah 🥰🙏🙏🙏

Kız ağlatcan beni

Kızlar dün de oldu bu ay hamile haberimizi alalım diye dua etceğime bu hafta diye çıktı ağzımdan. Şimdide iki hafta sonra hamile haberimizi alalım diceğime iki gün çıktı. Kızlar Allah kabul edeceği duayı ettirirmiş inşallah inşallah 🥰🙏🙏🙏
Ayy inşallah bebeğim anca girebildim valla misafirlerim gitti inşallah bu hafta 2 gün sonra alırız güzel haberlerimizii

Kız ağlatcan beni
Ağlama hep gül bebeğim tıp dünyası şaşkına uğradı bee bu ay olmaz bi daha gelme diyen doktor,adet olmazsan gel test yapalım diyo 😂😂 Allah çok büyük
Ayy inşallah bebeğim anca girebildim valla misafirlerim gitti inşallah bu hafta 2 gün sonra alırız güzel haberlerimizii
İnşallah canımın içi inşallah ❤️❤️ misafir ağırlamış bu kıyamamm 🥰

Ağlama hep gül bebeğim tıp dünyası şaşkına uğradı bee bu ay olmaz bi daha gelme diyen doktor,adet olmazsan gel test yapalım diyo 😂😂 Allah çok büyük

İnşallah canımın içi inşallah ❤️❤️ misafir ağırlamış bu kıyamamm 🥰
🥰🥰ya valla yine gel gitlerim bitircek beniii

Canım benimde umudum yok kendimden ama seni neşeli gördük hep böyle görmeyelim lütfenn🙄

İnşallah bebişin belirtisidir canımm😍

Canımmm neden bizi bırakıyorsunn ☹️

Canım tarihlere bakarsak sanki olsaydı çıkardı, ama aklında şüphe varsa yine yap bakalım 🤲🏼
Adet gunum gecerse yaparim artik oncesinde yapmak istemiyorum

Merhaba canım, buradaki yorumuna tesadüfen denk geldim. Yumurtan olgunlaştı mı? Harika bir haber bu. :)

0B24E28E-C673-45E6-B80B-058817D45631.jpeg

Kızlar bu arada benim bugünde pik çıktı 😂 sıvıyı bugün gördü acaba yenimi çatladı yarın mı silikleşmeye başlar ki

Back