• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Acaba 13. Gün yapsan iğneninnetkisinin geçip geçmediğine baksan 14. Gün tekrarlasanmı. Şahsen zaten ben 14. Gün yapıp 15. Gün tekrarlarım koyulaşıyormu diye 16. Günde kan vermeyi düşünüyorum, tam 16. Gün doktor randevumda var eğer pozitifi görürsem ondan isticem tahlil☺ belki 13. Gün bile yaparımm o günlere erersem🤣

Acaba 13. Gün yapsan iğneninnetkisinin geçip geçmediğine baksan 14. Gün tekrarlasanmı. Şahsen zaten ben 14. Gün yapıp 15. Gün tekrarlarım koyulaşıyormu diye 16. Günde kan vermeyi düşünüyorum, tam 16. Gün doktor randevumda var eğer pozitifi görürsem ondan isticem tahlil☺ belki 13. Gün bile yaparımm o günlere erersem🤣
Canım geçen takip de bende öyle yapmıştım 10.günden başladım yapmaya testi 10ve 11 çok silik çizgi çıktı koyulaşmasını beklerken 12.gün tek çizgi o kadar üzüldüm ki iğnenin bütün etkisi geçmişti 12.gün

daha sonra 13.gün gene yaptım çok çok silik Bi çizgi giderek koyulaşmıştı

Canım geçen takip de bende öyle yapmıştım 10.günden başladım yapmaya testi 10ve 11 çok silik çizgi çıktı koyulaşmasını beklerken 12.gün tek çizgi o kadar üzüldüm ki iğnenin bütün etkisi geçmişti 12.gün

daha sonra 13.gün gene yaptım çok çok silik Bi çizgi giderek koyulaşmıştı
Genelde görüyorum bu şekilde yapıyorlar canım☺️ İnşallah yine o şekilde koyulaşmayı görürsün :dua:
Cookiie Cookiie kuzum beni 7 mart olarak revize edebilirsin. Bugün femaraya başlıyorum yine. Hayırlısı bakalım femara ile 2.ayım. :)
Tamam canımcım❤️ Hayırlı olsun yeni tedavin bu ay son olsun bebişin gelsin inşallah😍

Genelde görüyorum bu şekilde yapıyorlar canım☺️ İnşallah yine o şekilde koyulaşmayı görürsün :dua:

Tamam canımcım❤️ Hayırlı olsun yeni tedavin bu ay son olsun bebişin gelsin inşallah😍
inşallah kuzum inşallah. Doktor rahim kalınlığında çok iyiymiş tutabilirmişte dedi sanırım sorun bizde eşim çok yorgun geliyor eve haliyle spermler güçsüzleşiyor sanırı. :(

Ayy kızlar şunu gördüm çok duygulandım gözyaşım aktı ☺️ Ama kesinleşmeden alamam böyle bişey. Direk doğum günün kutlu olsun yazdığı için :işsiz:

inşallah kuzum inşallah. Doktor rahim kalınlığında çok iyiymiş tutabilirmişte dedi sanırım sorun bizde eşim çok yorgun geliyor eve haliyle spermler güçsüzleşiyor sanırı. :KK43:
Canım bazen ruh hali çok etkiliyor sanki. Bizimde geçen ay hiçbir sebep yoktu buluşamamış spermle yumurta. Ama ben geçen ay sanki mecburum diye ilişkiye konsantre olamadım hep bi gülme geldi 🤣 ondan diye düşündüm. Yorgunlukta çok etkiler canım. Geç gelmiyorsa geldiğinde biraz uyusa dinlendirse kendini mesela. Benim eşimde işi çok ağır çok yorgun oluyo o yüzden işten gelip yemek yiyince 1 saat uykusu mutlaka var ☺️

Günaydınn kızlarr💐
Çok şükür 8. Güne erebildim. Ama rüyamda adet olmuştum çok kötüydüm ağlıyordum. Doktora mesaj atıyodum ben tedaviye ara vericem diye sonra nedense kapısına gidiyodum orda annem görüyodu beni. Çok üzüntüyle uyandım tuvalete koştum baktım rüyaymış. Ama yine de korku içindeyim bakalım 🙄
Inanirmisin aynı rüyayı bende gördüm adet olup çok ağlıyordum yine herşey boşa gitti diye allah hayır etsin inşallah

Inanirmisin aynı rüyayı bende gördüm adet olup çok ağlıyordum yine herşey boşa gitti diye allah hayır etsin inşallah
Hayır olsun canım. Kafaya taka taka bilinç altımıza mı işliyo noluyo anlamadım🤣

Hayır olsun canım. Kafaya taka taka bilinç altımıza mı işliyo noluyo anlamadım🤣
Valla anlamadım benim bide aşılama ya zar zor toparladım masrafları artık tık etti eşime de üzülüyorum yazık adam her ay bi umutla artık çok yoruldum ruhen eğer olmazsa ara vercem

Valla anlamadım benim bide aşılama ya zar zor toparladım masrafları artık tık etti eşime de üzülüyorum yazık adam her ay bi umutla artık çok yoruldum ruhen eğer olmazsa ara vercem
Valla çok masraflı oluyor canım dediğin gibi inşallah daha fazla bekletmezde bebişlerimiz. Masraflarımız sadece onlara kıyafetler falan alarak olur 🤗 eşler zaten belli etmiyolar ama içten yaşıyorlar onlarda. Allahım daha fazla bekletmesin bizlere :dua:
Bilinç altı canımm ona bakarsan ben hep hamileyim rüyamda 😂
Yaa o kadarda uyumadan önce kendimi doğururken veya doktora kese görmeye gittiğimi kalp atışını duymaya gittiğimi hayal ederek uyuyorum. Onlar neden girmiyo bilinç altıma hep olumsuz oluyo rüyalarım🤣🤣

Valla çok masraflı oluyor canım dediğin gibi inşallah daha fazla bekletmezde bebişlerimiz. Masraflarımız sadece onlara kıyafetler falan alarak olur 🤗 eşler zaten belli etmiyolar ama içten yaşıyorlar onlarda. Allahım daha fazla bekletmesin bizlere :dua:

Yaa o kadarda uyumadan önce kendimi doğururken veya doktora kese görmeye gittiğimi kalp atışını duymaya gittiğimi hayal ederek uyuyorum. Onlar neden girmiyo bilinç altıma hep olumsuz oluyo rüyalarım🤣🤣
Kız öyle böyle geçti 7.gün adet olmadın hadi inşallah 🥰

Tamam böyle yapıcam 2 tane test alıcam 13.gün yapıcam ertrsi gün silikleşmez koyulaşırsa tamamdır bu iş. Zaten çok çok silik çıkıyo iğne etkisi olunca biraz koyuluk görürsem tamamdır yok gözle zor görülüyosa yok der adeti beklerim. Adet olmazsam kan vermeye giderim. Koyu görürsem pazartesi kan veririm 😘

Çoool güzel bi haber aldım N Nin64737 na bu ay klomen kullanmıştı ve doktor yumurtan gelişmez demiş göndermişti. Sonra o da beni dinledi şans verdi bal tarçın çörek otu yemişti yaa kızlaaaar bugün doktora gitmiş ve yumurtası olgunlaşmış çatlamışşş. İnşallah tutmuşturr inşallah her şey Allah'ın elinde onun isteğiyle 🥰🥰

Aaa sen baya erken olmuşsun ben ilk ay 18 ikinci ay 17.gün oldumm 🙄
Evet canım ya öyle bi şok gecirmiştim geçen ay. Bu ayda hep tetikteyim bakalım 8. Güne erebildim şimdilik🤣
Kız öyle böyle geçti 7.gün adet olmadın hadi inşallah 🥰
Evet canım valla yaa ama hep korkarak gidiyorum wcye 🤣
Tamam böyle yapıcam 2 tane test alıcam 13.gün yapıcam ertrsi gün silikleşmez koyulaşırsa tamamdır bu iş. Zaten çok çok silik çıkıyo iğne etkisi olunca biraz koyuluk görürsem tamamdır yok gözle zor görülüyosa yok der adeti beklerim. Adet olmazsam kan vermeye giderim. Koyu görürsem pazartesi kan veririm 😘
Evet canım bu şekilde yapabilirsin inşallah koyulaşıcak ☺️
Çoool güzel bi haber aldım N Nin64737 na bu ay klomen kullanmıştı ve doktor yumurtan gelişmez demiş göndermişti. Sonra o da beni dinledi şans verdi bal tarçın çörek otu yemişti yaa kızlaaaar bugün doktora gitmiş ve yumurtası olgunlaşmış çatlamışşş. İnşallah tutmuşturr inşallah her şey Allah'ın elinde onun isteğiyle 🥰🥰
Ah maşallah maşallahh inşallah bebişte gelirr 🥰🥰😍

Evet canım ya öyle bi şok gecirmiştim geçen ay. Bu ayda hep tetikteyim bakalım 8. Güne erebildim şimdilik🤣

Evet canım valla yaa ama hep korkarak gidiyorum wcye 🤣

Evet canım bu şekilde yapabilirsin inşallah koyulaşıcak ☺️

Ah maşallah maşallahh inşallah bebişte gelirr 🥰🥰😍
İnşallah o kadar sevindim ki içim ferahladı hepinizden güzel haberler gelsin inşallah ❤️❤️❤️❤️

Back