O günlere kadar hepimizde belirti vardı ama şuan hiç birimizde yok kuzumKızlar merhaba 2 Şubat'ta 22mm 3 tane yumurta ile 3.kez çatlatma iğnesi vuruldum igenin 7. Gününe kadar birşey yoktu ama 7. Günden sonra göğüs ucunda sızı olmaya başladı ek olarak gaz ve ara ara gelen bel ağrısı ama suda var yine 7. Günden beri sabahları özellikle karın ağrım oluyor lavaboya çıkınca biraz rahatlıyorum ama yinede oluyor sizce bu sefer de tutmadı mı
Şimdi iğne vurulduktan 1.5 gün sonra yumurta çatlıyo desek 2 gün say 6 günlük. Rahime yerleşmesi en az 5 gün sürse ki 6-12 gün arasında ulaşabiliyomuş aslında bu sürede ne bi belirti olur ne bi işaret. Matematiğe dökünce sanırım her belirti bizim arayıp bulduklarımız. Ama şey hariç adet döngüsü normal ilerliyodur göğüste şişlik ağrılar felan. Adet olmucaksan da hamile de olsan bu döngünün verdiği belirtiler oluyo bence canım hepimizdeAğrı olunca çok korkuyorum canım adet gelicek diye
Ahh inşallah bebeğim yaa
Ahaha kız ben dedim eşine yazık diyecanım seni mutlu edicek şeyler yap sürekli
Canım hepimizde bişeyler var bizde çözmeye çalışıyoruz valla benimde 8. Günüm bugün iğne günü haric. Sağ kasığım bacağımı hareket ettirdijce sanki oyuluyor. Ara ara belim ağrıyo ara ara regli olcak gibi ağrım oluyor. Bazen göğüsüme bi yanma giriyor. Bide bu akşam sürekli idrarım var hissi varAğrılardan dolayı ödüm kopuyo adet olucam diye
EvetÇatlatma iğnesi mi vuruldunuz
Kaçıncı denemeAğrı olunca çok korkuyorum canım adet gelicek diye
Ahh inşallah bebeğim yaa
Ahaha kız ben dedim eşine yazık diyecanım seni mutlu edicek şeyler yap sürekli
Canım hepimizde bişeyler var bizde çözmeye çalışıyoruz valla benimde 8. Günüm bugün iğne günü haric. Sağ kasığım bacağımı hareket ettirdijce sanki oyuluyor. Ara ara belim ağrıyo ara ara regli olcak gibi ağrım oluyor. Bazen göğüsüme bi yanma giriyor. Bide bu akşam sürekli idrarım var hissi varAğrılardan dolayı ödüm kopuyo adet olucam diye
Durumu çok güzel özetledin vallaO günlere kadar hepimizde belirti vardı ama şuan hiç birimizde yok kuzum
Sanırım pazartesi günü 14. Gününüz dimi aynı benimde pazartesi günü 14. Gün
Ahahah :) canım ya hakkatten öyle valla alem kız gurubun çılgını:)Durumu çok güzel özetledin valla
Hayır ama ben 3 kere iğne vuruldum diğer ikisinde bir hafta sonra bütün belirtiler gitti ama bu sefer tam tersi belirtiler 1 hafta sonra çıktı ve diğerlerinde hiç göğüs ucun sertlesip sızlamasi olmamıştıDurumu çok güzel özetledin valla
Şimdi ne diyebilirim ki gaz bende de var ama muhtemelen yeni başlasa da glifor dan diyorum canım. Olabilir bi kaç kişi de daha var göğüs ağrısı. Mesela benim tamamen geçmişti 11.günde tekrar başladı. Ama belirtilere bakıp ne var diyebiliriz ne yok çok hormon alıyoruz sonucu anca test günlerinde görücez inşallah vardır canımHayır ama ben 3 kere iğne vuruldum diğer ikisinde bir hafta sonra bütün belirtiler gitti ama bu sefer tam tersi belirtiler 1 hafta sonra çıktı ve diğerlerinde hiç göğüs ucun sertlesip sızlamasi olmamıştı
Tamam canımcımCookiie kuzum benim bat 25 şubata düzenlermisin Adetim düzensiz olduğu için adet tarihim belli değildi şimdi yumurtlama olduğu için 2 hafta var
Yaa bebeğim keşke ben arayıp bulsam. İnan hiç bulmak istemediğim şeyler bunlar. Cidden ağrılarım var hele kasığım ciddi anlamda hamileliğe zaten yormuyorum yine erkenden adet olucam diye korkuyorum. Yani olucaksamda günümde olayım. Bu süreçte doktorda araştırayımŞimdi iğne vurulduktan 1.5 gün sonra yumurta çatlıyo desek 2 gün say 6 günlük. Rahime yerleşmesi en az 5 gün sürse ki 6-12 gün arasında ulaşabiliyomuş aslında bu sürede ne bi belirti olur ne bi işaret. Matematiğe dökünce sanırım her belirti bizim arayıp bulduklarımız. Ama şey hariç adet döngüsü normal ilerliyodur göğüste şişlik ağrılar felan. Adet olmucaksan da hamile de olsan bu döngünün verdiği belirtiler oluyo bence canım hepimizde
2. Denemem canımKaçıncı deneme
Kuzucum adet olmazsın ama döngün o şekilde ilerliyo ya çok benziyor zaten belirtiler. O yüzden diyorum ya belirti çıkmıyo bu zamanda diye adet olcak gibi ilerliyo vücutTamam canımcım
Yaa bebeğim keşke ben arayıp bulsam. İnan hiç bulmak istemediğim şeyler bunlar. Cidden ağrılarım var hele kasığım ciddi anlamda hamileliğe zaten yormuyorum yine erkenden adet olucam diye korkuyorum. Yani olucaksamda günümde olayım. Bu süreçte doktorda araştırayım
2. Denemem canım
Hadi yaşayıp görücez bakalım korkumu biliyorsun endişem o yüzden. Gün geçtikce de paranoyaya bağlıyorum galibaKuzucum adet olmazsın ama döngün o şekilde ilerliyo ya çok benziyor zaten belirtiler. O yüzden diyorum ya belirti çıkmıyo bu zamanda diye adet olcak gibi ilerliyo vücut
İnşşlah gebeliktir yarabbim nasip etsin bizlere .Hayır ama ben 3 kere iğne vuruldum diğer ikisinde bir hafta sonra bütün belirtiler gitti ama bu sefer tam tersi belirtiler 1 hafta sonra çıktı ve diğerlerinde hiç göğüs ucun sertlesip sızlamasi olmamıştı
Çağırma regli olcam diye diye zorla olcaksın :)Hadi yaşayıp görücez bakalım korkumu biliyorsun endişem o yüzden. Gün geçtikce de paranoyaya bağlıyorum galiba
Bu gidişte gerçekten zor getirtcem onuÇağırma regli olcam diye diye zorla olcaksın :)
Ben ilk ignemde testi 12. Gün yapmıştım bu senin attığında bile koyu çıkmıştı sonra 14.gun yaptım negatif çıktıİnşşlah gebeliktir yarabbim nasip etsin bizlere .
benm göğüslerde bişy yok . Hatta hiç belirtim yok belkıde hormondan çizgi çıktı yarın öbürgün her gün tekrarlicam yükselir ise oluru vardır diyip pazar günü kan vermeye gidicem .
Yarın belki bende alırım yaparım. Ama bu ay yapmıcam diye söz vermiştim kendime. Yine test konusunda sözümü tutamamSizlerde bi test yapın pozitif çıkıyor zaten valla insan çok mutlu oluyo ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?