Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cookiie kuzum benim bat 25 şubata düzenlermisin Adetim düzensiz olduğu için adet tarihim belli değildi şimdi yumurtlama olduğu için 2 hafta var

O günlere kadar hepimizde belirti vardı ama şuan hiç birimizde yok kuzum

Şimdi iğne vurulduktan 1.5 gün sonra yumurta çatlıyo desek 2 gün say 6 günlük. Rahime yerleşmesi en az 5 gün sürse ki 6-12 gün arasında ulaşabiliyomuş aslında bu sürede ne bi belirti olur ne bi işaret. Matematiğe dökünce sanırım her belirti bizim arayıp bulduklarımız. Ama şey hariç adet döngüsü normal ilerliyodur göğüste şişlik ağrılar felan. Adet olmucaksan da hamile de olsan bu döngünün verdiği belirtiler oluyo bence canım hepimizde

Kaçıncı deneme

Durumu çok güzel özetledin valla
Hayır ama ben 3 kere iğne vuruldum diğer ikisinde bir hafta sonra bütün belirtiler gitti ama bu sefer tam tersi belirtiler 1 hafta sonra çıktı ve diğerlerinde hiç göğüs ucun sertlesip sızlamasi olmamıştı

Şimdi ne diyebilirim ki gaz bende de var ama muhtemelen yeni başlasa da glifor dan diyorum canım. Olabilir bi kaç kişi de daha var göğüs ağrısı. Mesela benim tamamen geçmişti 11.günde tekrar başladı. Ama belirtilere bakıp ne var diyebiliriz ne yok çok hormon alıyoruz sonucu anca test günlerinde görücez inşallah vardır canım

Cookiie kuzum benim bat 25 şubata düzenlermisin Adetim düzensiz olduğu için adet tarihim belli değildi şimdi yumurtlama olduğu için 2 hafta var
Tamam canımcım
Yaa bebeğim keşke ben arayıp bulsam. İnan hiç bulmak istemediğim şeyler bunlar. Cidden ağrılarım var hele kasığım ciddi anlamda hamileliğe zaten yormuyorum yine erkenden adet olucam diye korkuyorum. Yani olucaksamda günümde olayım. Bu süreçte doktorda araştırayım
Kaçıncı deneme
2. Denemem canım

Kuzucum adet olmazsın ama döngün o şekilde ilerliyo ya çok benziyor zaten belirtiler. O yüzden diyorum ya belirti çıkmıyo bu zamanda diye adet olcak gibi ilerliyo vücut

Kuzucum adet olmazsın ama döngün o şekilde ilerliyo ya çok benziyor zaten belirtiler. O yüzden diyorum ya belirti çıkmıyo bu zamanda diye adet olcak gibi ilerliyo vücut
Hadi yaşayıp görücez bakalım korkumu biliyorsun endişem o yüzden. Gün geçtikce de paranoyaya bağlıyorum galiba

İnşşlah gebeliktir yarabbim nasip etsin bizlere .
benm göğüslerde bişy yok . Hatta hiç belirtim yok belkıde hormondan çizgi çıktı yarın öbürgün her gün tekrarlicam yükselir ise oluru vardır diyip pazar günü kan vermeye gidicem .

Kızlar siteye girince telefonum aşırı ısınıyor ya patlıcak gibi oluyor sanki. Bide ısındığından dolayı sürekli siteyi yeniliyor

Ben ilk ignemde testi 12. Gün yapmıştım bu senin attığında bile koyu çıkmıştı sonra 14.gun yaptım negatif çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…