Canım geçen takip de bende öyle yapmıştım 10.günden başladım yapmaya testi 10ve 11 çok silik çizgi çıktı koyulaşmasını beklerken 12.gün tek çizgi o kadar üzüldüm ki iğnenin bütün etkisi geçmişti 12.günAcaba 13. Gün yapsan iğneninnetkisinin geçip geçmediğine baksan 14. Gün tekrarlasanmı. Şahsen zaten ben 14. Gün yapıp 15. Gün tekrarlarım koyulaşıyormu diye 16. Günde kan vermeyi düşünüyorum, tam 16. Gün doktor randevumda var eğer pozitifi görürsem ondan isticem tahlil☺ belki 13. Gün bile yaparımm o günlere erersem
Genelde görüyorum bu şekilde yapıyorlar canımCanım geçen takip de bende öyle yapmıştım 10.günden başladım yapmaya testi 10ve 11 çok silik çizgi çıktı koyulaşmasını beklerken 12.gün tek çizgi o kadar üzüldüm ki iğnenin bütün etkisi geçmişti 12.gün
daha sonra 13.gün gene yaptım çok çok silik Bi çizgi giderek koyulaşmıştı
Tamam canımcımCookiie kuzum beni 7 mart olarak revize edebilirsin. Bugün femaraya başlıyorum yine. Hayırlısı bakalım femara ile 2.ayım. :)
inşallah kuzum inşallah. Doktor rahim kalınlığında çok iyiymiş tutabilirmişte dedi sanırım sorun bizde eşim çok yorgun geliyor eve haliyle spermler güçsüzleşiyor sanırı.Genelde görüyorum bu şekilde yapıyorlar canımİnşallah yine o şekilde koyulaşmayı görürsün
Tamam canımcımHayırlı olsun yeni tedavin bu ay son olsun bebişin gelsin inşallah
Canım bazen ruh hali çok etkiliyor sanki. Bizimde geçen ay hiçbir sebep yoktu buluşamamış spermle yumurta. Ama ben geçen ay sanki mecburum diye ilişkiye konsantre olamadım hep bi gülme geldiinşallah kuzum inşallah. Doktor rahim kalınlığında çok iyiymiş tutabilirmişte dedi sanırım sorun bizde eşim çok yorgun geliyor eve haliyle spermler güçsüzleşiyor sanırı.
Fotograf eklenmemişAyy kızlar şunu gördüm çok duygulandım gözyaşım aktıAma kesinleşmeden alamam böyle bişey. Direk doğum günün kutlu olsun yazdığı için
Inanirmisin aynı rüyayı bende gördüm adet olup çok ağlıyordum yine herşey boşa gitti diye allah hayır etsin inşallahGünaydınn kızlarr
Çok şükür 8. Güne erebildim. Ama rüyamda adet olmuştum çok kötüydüm ağlıyordum. Doktora mesaj atıyodum ben tedaviye ara vericem diye sonra nedense kapısına gidiyodum orda annem görüyodu beni. Çok üzüntüyle uyandım tuvalete koştum baktım rüyaymış. Ama yine de korku içindeyim bakalım
Eki Görüntüle 2780987Fotograf eklenmemiş
Hayır olsun canım. Kafaya taka taka bilinç altımıza mı işliyo noluyo anlamadımInanirmisin aynı rüyayı bende gördüm adet olup çok ağlıyordum yine herşey boşa gitti diye allah hayır etsin inşallah
Valla anlamadım benim bide aşılama ya zar zor toparladım masrafları artık tık etti eşime de üzülüyorum yazık adam her ay bi umutla artık çok yoruldum ruhen eğer olmazsa ara vercemHayır olsun canım. Kafaya taka taka bilinç altımıza mı işliyo noluyo anlamadım
Bilinç altı canımm ona bakarsan ben hep hamileyim rüyamdaHayır olsun canım. Kafaya taka taka bilinç altımıza mı işliyo noluyo anlamadım
Valla çok masraflı oluyor canım dediğin gibi inşallah daha fazla bekletmezde bebişlerimiz. Masraflarımız sadece onlara kıyafetler falan alarak olurValla anlamadım benim bide aşılama ya zar zor toparladım masrafları artık tık etti eşime de üzülüyorum yazık adam her ay bi umutla artık çok yoruldum ruhen eğer olmazsa ara vercem
Yaa o kadarda uyumadan önce kendimi doğururken veya doktora kese görmeye gittiğimi kalp atışını duymaya gittiğimi hayal ederek uyuyorum. Onlar neden girmiyo bilinç altıma hep olumsuz oluyo rüyalarımBilinç altı canımm ona bakarsan ben hep hamileyim rüyamda
Aaa sen baya erken olmuşsun ben ilk ay 18 ikinci ay 17.gün oldummCanım bazen erken veya gec olabiliyor. Ben geçen ay 7. Günde olmuştum
Kız öyle böyle geçti 7.gün adet olmadın hadi inşallahValla çok masraflı oluyor canım dediğin gibi inşallah daha fazla bekletmezde bebişlerimiz. Masraflarımız sadece onlara kıyafetler falan alarak olureşler zaten belli etmiyolar ama içten yaşıyorlar onlarda. Allahım daha fazla bekletmesin bizlere
Yaa o kadarda uyumadan önce kendimi doğururken veya doktora kese görmeye gittiğimi kalp atışını duymaya gittiğimi hayal ederek uyuyorum. Onlar neden girmiyo bilinç altıma hep olumsuz oluyo rüyalarım
Tamam böyle yapıcam 2 tane test alıcam 13.gün yapıcam ertrsi gün silikleşmez koyulaşırsa tamamdır bu iş. Zaten çok çok silik çıkıyo iğne etkisi olunca biraz koyuluk görürsem tamamdır yok gözle zor görülüyosa yok der adeti beklerim. Adet olmazsam kan vermeye giderim. Koyu görürsem pazartesi kan veririmAcaba 13. Gün yapsan iğneninnetkisinin geçip geçmediğine baksan 14. Gün tekrarlasanmı. Şahsen zaten ben 14. Gün yapıp 15. Gün tekrarlarım koyulaşıyormu diye 16. Günde kan vermeyi düşünüyorum, tam 16. Gün doktor randevumda var eğer pozitifi görürsem ondan isticem tahlil☺ belki 13. Gün bile yaparımm o günlere erersem
Evet canım ya öyle bi şok gecirmiştim geçen ay. Bu ayda hep tetikteyim bakalım 8. Güne erebildim şimdilikAaa sen baya erken olmuşsun ben ilk ay 18 ikinci ay 17.gün oldumm
Evet canım valla yaa ama hep korkarak gidiyorum wcyeKız öyle böyle geçti 7.gün adet olmadın hadi inşallah
Evet canım bu şekilde yapabilirsin inşallah koyulaşıcakTamam böyle yapıcam 2 tane test alıcam 13.gün yapıcam ertrsi gün silikleşmez koyulaşırsa tamamdır bu iş. Zaten çok çok silik çıkıyo iğne etkisi olunca biraz koyuluk görürsem tamamdır yok gözle zor görülüyosa yok der adeti beklerim. Adet olmazsam kan vermeye giderim. Koyu görürsem pazartesi kan veririm
Ah maşallah maşallahh inşallah bebişte gelirrÇoool güzel bi haber aldım N Nin64737 na bu ay klomen kullanmıştı ve doktor yumurtan gelişmez demiş göndermişti. Sonra o da beni dinledi şans verdi bal tarçın çörek otu yemişti yaa kızlaaaar bugün doktora gitmiş ve yumurtası olgunlaşmış çatlamışşş. İnşallah tutmuşturr inşallah her şey Allah'ın elinde onun isteğiyle
İnşallah o kadar sevindim ki içim ferahladı hepinizden güzel haberler gelsin inşallahEvet canım ya öyle bi şok gecirmiştim geçen ay. Bu ayda hep tetikteyim bakalım 8. Güne erebildim şimdilik
Evet canım valla yaa ama hep korkarak gidiyorum wcye
Evet canım bu şekilde yapabilirsin inşallah koyulaşıcak
Ah maşallah maşallahh inşallah bebişte gelirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?