Bu süreç okadar farklı bi süreç ki.. etrafımda benden önce evlenen herkes çocuk sahibi sanki oturmuş millet benden gelicek müjdeli haberi bekliyormuş gibi yada bilmiyorum ben mi öyle hissediyorum.. ama gerçekten etrafım bana bunları hissetiriyor. Baskı var. Bazen o kadar derinlere dalıyorum ki.. bende birde panik atak var
düşüncelerimi kontrol edemiyorum. Herkesin ha diye sahip olduğu bişeye ben neden bu kadar zorlaniyorum diyorum.. acaba olmicakmi ? Nasil bi duygu ki şuan hamile olduğumu öğrensem cildirabilirim heralde diyorum bu kadar güzel bi duyguya etrafımda çoğu kişi sahip ne kadar güzel ve tarif edilmez bi duygu kim bilir diye kendime soruyorum.. bende tadacakmıyım hissedecekmiyim o duyguyu.. bazen okadar inanırken bazen ise okadar umutsuz oluyorum ki ay yok ben galiba anne olamicam yaşayamicam bu duyguları diye.
Bazen negatif düşüncelerden sonra positifte düşünüyosun bi bakmışım cocuk odasını şöyle yaparım böyle yaparım diye buluyorum kendimi
umut hep var aslında
şuan umutsuzca baktığım şey bi gün eminim ki Rabbim tadıracak en güzel halıyle yakın yada uzak elbet bir gün..