Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu akşam bacak agrısı mahvetti bittirdi beni yahu. Bu nedir arkadaş. Daha kaç gün oldu.

Merhaba ;Eşimin testinde de bol lökosit ve eritrosit görüldü değerlendirilemedi diyor sperm analizinde. Peki geçti mi sonra antibiyotik ile.

düşündüm düşündüm ne dedim teşekkür ederim canım

Merhaba ;Eşimin testinde de bol lökosit ve eritrosit görüldü değerlendirilemedi diyor sperm analizinde. Peki geçti mi sonra antibiyotik ile.
Benim eşim üroloji doktoruna görünmedi kendi jinekologuma gösterdik antibiyotik ismi verdi kullandı sperm testini telrarladığında istediğimiz gibiydi değerleri çoğu zaman enfeksiyon nedeniyle olabilir demişti doktorumuz siz gösterdiniz mi doktorunuza

Hayır göstermedik kadın doğuma. Çünkü kadın doğum doktoru üroloji baksın dedi.

Kızlar şu isim yapıştırma yada hecdekleme nasıl oluca ya bi türlü beceremedim

tertemiz bir negatif dr ile konuştum muhtemelen yeni yumurtlama oluyordur dedi gebelik için ovulasyon testine güvenmemek gerekiyo tamam bazılarında cikiyo ama pko olanlarda yanilabiliniyor muş

Kizlar bugun hcg tekrari yaptim 626dan 1385e yukselmis 46 saatte. Artik dış gebelik filan degildir dimi
Dış gebelikte bu kadar yükselmez diye biliyorum tatlım hadi hayırlı olsun gönlünü ferah tut

Kizlar bugun hcg tekrari yaptim 626dan 1385e yukselmis 46 saatte. Artik dış gebelik filan degildir dimi
Sanırım 6. Haftaya girdin bu değer aşağı yukarı altıncı haftanın başına tekabül ediyor canım

4+5 adet tarihine gore. Ya ben dis gebelik gecirdim ekimde artis 3000 ustune kadar cikmisti ama duzenli ikiye katlamadan çıktı. Inslalah cumarteside görürüm allahin izniyle yuregim ferahlar biraz daha
4+5 göre gayet güzel canım dış gebelik değildir inşallah allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…