- 17 Mart 2021
- 476
- 211
- 34
12 gün erken canım varsa bile çıkmaz 14 ve 16.gününde tekrarlabugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var ama adet belirtileri de başladı sarı renkte de akıntım var
Benim geçen ay olmuştu kuzum. İğneden sonra 8. Gün bacağımı hareket ettiremiyordum. Ama bence seninki güzel şeylere işaret
Sağ bacağıma doğru iniyor diyecem ama ağrı yeri pert ediyor beniBenim geçen ay olmuştu kuzum. İğneden sonra 8. Gün bacağımı hareket ettiremiyordum. Ama bence seninki güzel şeylere işaret
ben bugün covid testi verdim kızlar. Ben hiç bahsetmemiştim bhcg de bakmışlar. Bu ayda yok benimBaede bu aylık haklı çıktı. Umudum diğer ay içinde haklı çıkması
Yaa bu ay da mı olmadı canım ya, halbulki ben senden çok umutluydumBenim geçen ay olmuştu kuzum. İğneden sonra 8. Gün bacağımı hareket ettiremiyordum. Ama bence seninki güzel şeylere işaret
ben bugün covid testi verdim kızlar. Ben hiç bahsetmemiştim bhcg de bakmışlar. Bu ayda yok benimBaede bu aylık haklı çıktı. Umudum diğer ay içinde haklı çıkması
Normal kuzum normal çatlatma yarın sabah olacak muhtemelen saat verdi mi doktor çatlatma olduğunda ağrı oluyorKızlar ben dün akşam çatlatma iğnesi vuruldum, ağrım vs hiçbirşeyim yok, normal mi bu durum sizce?
Diğer aylardan farklıysa olumlu şeyler olabilir kuzum benceSağ bacağıma doğru iniyor diyecem ama ağrı yeri pert ediyor beniins cnm hayırlı zamansa gelsin artık çok ihtiyacım var hep birlikte kucaklarimiz dolsun sonuç çıktı mı peki covid senin içinde hayırlısı olsun bebeğim
Canım bugün sürüntü ve kan aldılar. Ben gebelikle ilgili hiçbişey dememiştim. Sonra e nabızdan gördüm bhcgde bakmışlar. <0.100 yazıyor. Ama tabi yumurtlamamda ne zaman oldu ben onuda hiç bilmiyorum yada oldumu. Tedaviden önce düzensizliğim vardı ya. Yine belki düzensiz olucamYaa bu ay da mı olmadı canım ya, halbulki ben senden çok umutluydum((
Canlarım ins dediğiniz gibi olur dualrimdasiniz sizde hepCanım bende sürekli ağrı yoktu ara ara kramp oluyodu sende bu ay var bişeyler
Hayırlısı canım tek farkı çok şiddetli ağrım var ama rahim ince olduğu için biraz korkum var ama hayırlısı olsun sonuçtan haberdar et kuzumDiğer aylardan farklıysa olumlu şeyler olabilir kuzum bencehayırlısıyla gelsinler inşallah Yok daha cıkmadı kuzum sonucum sağolasın
Hadi cnm hayırlı olsun ins güzel bı süreçle hamiş kalırsınSelam kızlar benim cuma günü yumurta toplama işlemim oldu 12 adet 5. gün embriyosu donduruldu hepsi 1. kalite ve ben bugün 1 hafta erken adet oldum hafta sonu kan tetsi yaptırcam hormonlarım normale dönmişse transfer için hazırlıklara başlıcaz.
amin canım inşAllah isteyen bekleyen herkese nasip olsun :)Hadi cnm hayırlı olsun ins güzel bı süreçle hamiş kalırsın
Sen de benim dualarımdasın kuzumCanlarım ins dediğiniz gibi olur dualrimdasiniz sizde hep
Amin cnm aminn isim olarak bilmesemde hepinize dua ediyorum kucaklarimiz dolsunamin canım inşAllah isteyen bekleyen herkese nasip olsun :)
Doktorun bi sıkıntı görmediyse bişey olmaz cnaım bide ilac kullanıyosun ya o etki ederHayırlısı canım tek farkı çok şiddetli ağrım var ama rahim ince olduğu için biraz korkum var ama hayırlısı olsun sonuçtan haberdar et kuzum
Allah razı olsun cnm benimDoktorun bi sıkıntı görmediyse bişey olmaz cnaım bide ilac kullanıyosun ya o etki ederinşallah rabbim bu ay sana bebişini versin çok dua ediyorum Tamam bebeğim vericem mutlaka