Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Korkuttun beni bilemedim biraz daha düşüneyim bunun üzerine

Deme bee kiz diyeydin iyidi ama saglikli olsun bana yeter. Ama şöyle bisey var oglumda beta bu kadar hizli artmadi birde feci göğüs agrim var damar damar cikti buyudu buda oglumda bu kadar olmamisti ben yine dedim kizmi acaba
Hayırlısı olsun canım inşallah gönlüne göre olur

Ben hiç gebelik yaşamadım malesef tecrübem yok canım ama adet öncesi için iyi gibi sanki. İnşallah sağlıkla artar daha da

Deme bee kiz diyeydin iyidi ama saglikli olsun bana yeter. Ama şöyle bisey var oglumda beta bu kadar hizli artmadi birde feci göğüs agrim var damar damar cikti buyudu buda oglumda bu kadar olmamisti ben yine dedim kizmi acaba
Hızlı arttıysa 2 kattan daha fazlaysa ikiz olmasın kız birde

Valla düşünmüyor degilim yani iki defa pik gordum ikiside tuttuysa allahiiiimmm ben pert butun dunyam onlar olur bu deliler 3lenirse amaaaannn. Bide koca bide kaynana bende cocuk coookkkk
9 ay bekliyim benim olmazsa bitanesini bana gönderirsin kuzu gözüm gibi bakarım merak etme

Oyy kuzum benim allahim herkesin kendine versin vallahi hep dua ediyorum. Can onlar iki degil dortte tutsa hangisine kiyilirki on tanr olsa hepsini bitanem diye seviyor insan
Şaka yapıyorum bitanem tabikii isterse 10 tane olsun hepsinin yeri ayrı olucak bak ne emekler veriyoruz. Rabbim hayırlı ve sağlıklı etsinde

Valla daha 250 taneden fazla igne bekliyor beni ama o bile guzel onlara kavuşmak için hic umurunda olmuyor insanin
Kan sulandırıcımı kullanıcaksın canım şindi
Bende cocuk cok demisken kaynanamda cocuk gibi istersen onu verebilirim hatta üstüne parada veririm
Ahahaahah ay yok o çocuktan bende de var kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…