Evet canım normal hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah benim kimyasal gebeligimde 17. Gün 13 çıkmıştı ve aynı gün adet olmuştum geçen ay1 martta vuruldum iğnemi idrar testim pozitif çıkınca bugün de kan verdim tabi artışı önemli başlangıç değeri olarak şuan normal gibi ama
Bende rahim filmi çekinmedim bu ay olmasaydı çekinecektim hormonlara bakıldı sadece normaldi sadece yumurta tembelliği var demişti doktorum adetlerim 40 45 günde oluyorduKlomen tedavisinden önce ne kadar süre gebelik oluşmadı acaba? Bende ikinci kez klomen kullanacağım ama herhangi hormon testi rahim filmi falan olmadı. Sizde süreç nasıldı?
Anladım benim yumurtalarımda hiç sorun yoktu hormon testi yaptırmadım adetlerim çok düzenlidir. Ama ilk klomen çatlatma iğnesinden sonra adetim gelmedi kist oluşmuş bendeBende rahim filmi çekinmedim bu ay olmasaydı çekinecektim hormonlara bakıldı sadece normaldi sadece yumurta tembelliği var demişti doktorum adetlerim 40 45 günde oluyordu
Kiz falmi bakiyosun nerden biliyon cinsiyeti benimkinede bisey de bari bende yeni hamisim cumartesiye doktora gitsem keseyi görürüm insallahYavrum sen ramazan bayramında alacaksın müjdeni yani bu ay kırmızıları göreceksin ama diğer ay kafandan hamileliği attığın için önümüzdeki ay olacak ve senin bir kizin olacak Sev9 unda oğlu olacak
Yok canım fal değil hissiyat seni tanımıyorum hangi tedavileri gördün kısaca basset hemen soylarım canimKiz falmi bakiyosun nerden biliyon cinsiyeti benimkinede bisey de bari bende yeni hamisim cumartesiye doktora gitsem keseyi görürüm insallah
Tedavi görmedim sekerim bi oglum var ellerinden oper 3 yasi bitti. Ekim ayinda dis gebelik gecirdim ikizdi biri dustu digeri igneyle eritildi. Yasim 30 ikinciyi istedik simdi hamileyim bakalim ilk beta 84.99 ikinci beta 4 gun sonra 626.9 cikti. Cumartesi doktora gitcem bakalim inslalh keseyi gormeyeYok canım fal değil hissiyat seni tanımıyorum hangi tedavileri gördün kısaca basset hemen soylarım canim
Maalesef yapabiliyo kist ama 3.denemem şükür olmadı hatta zamanında çatladıpı için yumurtalarım adetim de 28 30 gün de oldu bu ay da böyle bakalım Rabbim kimseyi aratmasın çok zor gerçektenAnladım benim yumurtalarımda hiç sorun yoktu hormon testi yaptırmadım adetlerim çok düzenlidir. Ama ilk klomen çatlatma iğnesinden sonra adetim gelmedi kist oluşmuş bende
Tebrik ederim gebeliğinizi 84 çıkan beta acaba ne zaman yaptırdınız adet günü mü önce yada sonra falan mıTedavi görmedim sekerim bi oglum var ellerinden oper 3 yasi bitti. Ekim ayinda dis gebelik gecirdim ikizdi biri dustu digeri igneyle eritildi. Yasim 30 ikinciyi istedik simdi hamileyim bakalim ilk beta 84.99 ikinci beta 4 gun sonra 626.9 cikti. Cumartesi doktora gitcem bakalim inslalh keseyi gormeye
Teşekkür ederim. Adete 2 gun kala 84.99 adet iki gun gecince626.9Tebrik ederim gebeliğinizi 84 çıkan beta acaba ne zaman yaptırdınız adet günü mü önce yada sonra falan mı
Çok güzel artmış böyle devam eder umarımTeşekkür ederim. Adete 2 gun kala 84.99 adet iki gun gecince626.9
Amin canim inslalah ovu testi yapmistim iki defa pik gordum ikizden bile şüpheleniyorum vallaÇok güzel artmış böyle devam eder umarım
Öncelikle allah bağışlasın oğlunu canım dış gebeliğin içinde üzüldüm geçmiş olsun ve hayırlı olsun bebiş ben oğlan diyorum ama hayırlısı ne ise o olsunTedavi görmedim sekerim bi oglum var ellerinden oper 3 yasi bitti. Ekim ayinda dis gebelik gecirdim ikizdi biri dustu digeri igneyle eritildi. Yasim 30 ikinciyi istedik simdi hamileyim bakalim ilk beta 84.99 ikinci beta 4 gun sonra 626.9 cikti. Cumartesi doktora gitcem bakalim inslalh keseyi gormeye
Deme bee kiz diyeydin iyidi ama saglikli olsun bana yeter. Ama şöyle bisey var oglumda beta bu kadar hizli artmadi birde feci göğüs agrim var damar damar cikti buyudu buda oglumda bu kadar olmamisti ben yine dedim kizmi acabaÖncelikle allah bağışlasın oğlunu canım dış gebeliğin içinde üzüldüm geçmiş olsun ve hayırlı olsun bebiş ben oğlan diyorum ama hayırlısı ne ise o olsun
4 günlük artış bence de çok iyi fazla bile sağlıklı olsun da bende çatlatma iğnesi olmuştum 15. gün 34 çıktı sizde o yüzden sordum ne zaman verdiniz beta diyeAmin canim inslalah ovu testi yapmistim iki defa pik gordum ikizden bile şüpheleniyorum valla
Aynen bende o konuda biraz tedirginiz baya baya yuksek geldi banada ama diyorum belki iki yumurtlamada tutmustur. Eyvaaahhh bi anda 3 cocuklu olurum4 günlük artış bence de çok iyi fazla bile sağlıklı olsun da bende çatlatma iğnesi olmuştum 15. gün 34 çıktı sizde o yüzden sordum ne zaman verdiniz beta diye
Canım doktorun bakıyor muayne ettikten snra seni dinliyor ya, herhangi bi rahatsızlıgın yokise senin bildiğin hemen istemiyor. Çünki hem devlette agrılı ve ya aneZtezili özeldede pahalı seni yormamak için. Eğer pikolu veya enfeksiyon gibi sorunlar yaşadıysan hemen istiyor. Örng ben ilk doktora başladığımda enfeksiyonum karnıma çıktı ve bir ameliyat geçirdim organlarım vs yıkandı diyince hemen film istedi benden .Klomen tedavisinden önce ne kadar süre gebelik oluşmadı acaba? Bende ikinci kez klomen kullanacağım ama herhangi hormon testi rahim filmi falan olmadı. Sizde süreç nasıldı?
Hayırlısı o zaman Bi kaç güne kalmaz keseyi görürsünüz gibi bu artışlaAynen bende o konuda biraz tedirginiz baya baya yuksek geldi banada ama diyorum belki iki yumurtlamada tutmustur. Eyvaaahhh bi anda 3 cocuklu olurum
Inslalh canim yarinda bi kav verip cumartesi gidicem doktora inslalahHayırlısı o zaman Bi kaç güne kalmaz keseyi görürsünüz gibi bu artışla
Kendiliğinden oldu demi tedavisiz sizinkiInslalh canim yarinda bi kav verip cumartesi gidicem doktora inslalah
Evet canimKendiliğinden oldu demi tedavisiz sizinki