- 10 Mart 2019
- 679
- 1.278
- 35
Olabilir canım ben alev topuyum resmenİnşallah canımm yarın güzel haberlerini alalım inşallah bugün benimde vücut ısım yükselmişti. Bende yeni yumurtluyo olabilirim belki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir canım ben alev topuyum resmenİnşallah canımm yarın güzel haberlerini alalım inşallah bugün benimde vücut ısım yükselmişti. Bende yeni yumurtluyo olabilirim belki
Korkuttun beni bilemedim biraz daha düşüneyim bunun üzerineHiç bir belirti olmuyorsa hamileyiz. Nasılsa her ay belirti yaşayıp hamile kalamadık tersi olması lazım. Benım ofisimde arkadasım yeni gebe kaldı burda görüğüm duyduğum belirtilerin hepsinii 5. Hafta itibari ille yaşıyor .biz erkenden bişler arıyoruz.
Canım yani aşılama yaptın mı hiç bilmiyorum ama ben yapan biri olarak söylüyorum o klomen famera vs ilaçların aşılama öncesinde yapılan iğnenin bence yanından geçemez. Belki her ay kaliteli yumurta olmaz ama klomen ile 1 yumurtam oldu iğne ile 6 yani hormonu basmış oluyoruz. Ama dediğin kişinin eğer tedavisi saglık bakanlıgı tarafından kabul edilseydi bir ofis açar paraya para demez di. Oda doktorlar gibi takılırdı. Evet alternatif tıp diye bişy var . Ama nerden biliceksin ki o macunun sana alerji yapmadıgını? Macun dediğin safi şeker , piko lu isen şeker zaten yasak . Ben 15 yaşımdan beri bu lanet piko hastalıgın içinden geçmiş biri olarak söylüyorum. Biraz akışına bırakmalı ve yıllarca kafa patlatanlara biraz kendimizi bırakmalıyız. Bu vaadlerle çok kişi cocuk sahibi olmuş ta olabilir ama ben korkarım başka bir yerime zararı olur mu diye. Dikkat et canım . Ben sadece fikrimi söylüyorum denemekten bişy çıkmaz zaten . :) umarım güzel sonuçlar alırsın.
Hayırlısı olsun canım inşallah gönlüne göre olurDeme bee kiz diyeydin iyidi ama saglikli olsun bana yeter. Ama şöyle bisey var oglumda beta bu kadar hizli artmadi birde feci göğüs agrim var damar damar cikti buyudu buda oglumda bu kadar olmamisti ben yine dedim kizmi acaba
Amin kuzum amin herkese versin rabbimHayırlısı olsun canım inşallah gönlüne göre olur
Benim de öyleydi bak geçti demek ki yeni yumurtlamışım ben de CookiieOlabilir canım ben alev topuyum resmen
Ben hiç gebelik yaşamadım malesef tecrübem yok canım ama adet öncesi için iyi gibi sanki. İnşallah sağlıkla artar daha daKızlar çatlatma iğnesi 15.gün beta 34 çıktı kimyasal gebelik yaşadığım ay 8 ile artmıştı umarım isteyen herkese nasip olur 3 klomen denemem var 2 si tuttu kimyasal geçirdiğim ve bu ay 1 boş geçti bakalım nasıl olucak
O zaman benimde ovülasyon yeni oldu ya dünde değerlendirmedim kesin kaçmışta olabilir. Gerci geeçn ay değerlendirdikte nolduOlabilir canım ben alev topuyum resmen
Galiba olabilir kuzuBenim de öyleydi bak geçti demek ki yeni yumurtlamışım ben de Cookiie
Bişey olmaz canim gene değerlendirO zaman benimde ovülasyon yeni oldu ya dünde değerlendirmedim kesin kaçmışta olabilir. Gerci geeçn ay değerlendirdikte noldu
Galiba olabilir kuzu
Öyle olcak artık azcık bıkkınlık geliyorda sonlara doğruBişey olmaz canim gene değerlendir
Hızlı arttıysa 2 kattan daha fazlaysa ikiz olmasın kız birdeDeme bee kiz diyeydin iyidi ama saglikli olsun bana yeter. Ama şöyle bisey var oglumda beta bu kadar hizli artmadi birde feci göğüs agrim var damar damar cikti buyudu buda oglumda bu kadar olmamisti ben yine dedim kizmi acaba
Valla düşünmüyor degilim yani iki defa pik gordum ikiside tuttuysa allahiiiimmm ben pert butun dunyam onlar olur bu deliler 3lenirse amaaaannn. Bide koca bide kaynana bende cocuk coookkkkHızlı arttıysa 2 kattan daha fazlaysa ikiz olmasın kız birde
9 ay bekliyim benim olmazsa bitanesini bana gönderirsin kuzu gözüm gibi bakarım merak etmeValla düşünmüyor degilim yani iki defa pik gordum ikiside tuttuysa allahiiiimmm ben pert butun dunyam onlar olur bu deliler 3lenirse amaaaannn. Bide koca bide kaynana bende cocuk coookkkk
Hiç deme artık Max bıkkınlık boğuyorÖyle olcak artık azcık bıkkınlık geliyorda sonlara doğru
Olabilir canımBenim de öyleydi bak geçti demek ki yeni yumurtlamışım ben de Cookiie
Oyy kuzum benim allahim herkesin kendine versin vallahi hep dua ediyorum. Can onlar iki degil dortte tutsa hangisine kiyilirki on tanr olsa hepsini bitanem diye seviyor insan9 ay bekliyim benim olmazsa bitanesini bana gönderirsin kuzu gözüm gibi bakarım merak etme
Şaka yapıyorum bitanem tabikii isterse 10 tane olsun hepsinin yeri ayrı olucak bak ne emekler veriyoruz. Rabbim hayırlı ve sağlıklı etsindeOyy kuzum benim allahim herkesin kendine versin vallahi hep dua ediyorum. Can onlar iki degil dortte tutsa hangisine kiyilirki on tanr olsa hepsini bitanem diye seviyor insan
Valla daha 250 taneden fazla igne bekliyor beni ama o bile guzel onlara kavuşmak için hic umurunda olmuyor insaninŞaka yapıyorum bitanem tabikii isterse 10 tane olsun hepsinin yeri ayrı olucak bak ne emekler veriyoruz. Rabbim hayırlı ve sağlıklı etsinde
Bende cocuk cok demisken kaynanamda cocuk gibi istersen onu verebilirim hatta üstüne parada veririmŞaka yapıyorum bitanem tabikii isterse 10 tane olsun hepsinin yeri ayrı olucak bak ne emekler veriyoruz. Rabbim hayırlı ve sağlıklı etsinde
Kan sulandırıcımı kullanıcaksın canım şindiValla daha 250 taneden fazla igne bekliyor beni ama o bile guzel onlara kavuşmak için hic umurunda olmuyor insanin
Ahahaahah ay yok o çocuktan bende de var kızBende cocuk cok demisken kaynanamda cocuk gibi istersen onu verebilirim hatta üstüne parada veririm
Evet canim clexan vermisti daha once. Valla bendekini satacak yer arıyorum ama alan yokKan sulandırıcımı kullanıcaksın canım şindi
Ahahaahah ay yok o çocuktan bende de var kız