Yok canım gayet sağlıklı artmış. Keseyi görürsün yakında nasipseKizlar bugun hcg tekrari yaptim 626dan 1385e yukselmis 46 saatte. Artik dış gebelik filan degildir dimi
Evet canım olduAynen yapacak birşey yok bekliycez bakalım pazartesi ye kadar bekleyip kan veririm belki teşekürler kuzuCookiie oldu galiba
İnşallah kuzumYok canım gayet sağlıklı artmış. Keseyi görürsün yakında nasipse
Evet canım oldugüzel sonuç olcak bebeğim inşallah
Inşallah canımYok canım gayet sağlıklı artmış. Keseyi görürsün yakında nasipse
Evet canım oldugüzel sonuç olcak bebeğim inşallah
Amin inşallah kuzum4+5 göre gayet güzel canım dış gebelik değildir inşallah allah yardımcın olsun
Hadi hayırlısıyla inşallah kuzumKızlar bugün doktora gittim sabah ovulasyon gerçekleşmiş dedi estrofem arttirdi bu ay ağrım çok diğer aylara göre
Drdr17 dogum günün mü yeni yaşın yeni umurlarla yeni haberlerle gelsin insallah canim nice yaslara
Yaa inanmıyorum sizlere kızlar
Demek ki bu ay daha önceki aylardan farklı bi sonuç olabilirKızlar bugün doktora gittim sabah ovulasyon gerçekleşmiş dedi estrofem arttirdi bu ay ağrım çok diğer aylara göre
İns cnm umudum yok amaDemek ki bu ay daha önceki aylardan farklı bi sonuç olabilirhadi inşallah
Çok güzel canım belki de dölleniyordur içerde bişeyler oluyordurKızlar bugün doktora gittim sabah ovulasyon gerçekleşmiş dedi estrofem arttirdi bu ay ağrım çok diğer aylara göre
Umarım cnm ama rahim iç duvarım inceymis ilaç dozunu arttirdi umarım tutunuyor durÇok güzel canım belki de dölleniyordur içerde bişeyler oluyordur
O rahme gelene kadar ilaç etkisi gösterir kalınlaşır kuzum hiç endişe etmeUmarım cnm ama rahim iç duvarım inceymis ilaç dozunu arttirdi umarım tutunuyor dur
Yaa inanmıyorum sizlere kızlarÇok teşekkürler birbirimizi tanımadan bu kadar sıcaklık bi insana en güzel hediye Teşekkürler hepinize
İns cnm hep birlikte biranda alalım mucizelerimiziO rahme gelene kadar ilaç etkisi gösterir kalınlaşır kuzum hiç endişe etmehayırlısıyla inşallah güzel haberini alalım
Merak etme hepimizin hem umudu yok hem çok çok umutluyuzİns cnm umudum yok ama
Çok teşekkür ederim canım benimDrdr17 Nice mutlu yaşlara canım yeni yaşın kalbinden geçen tüm dilekleri beraberinde getirsin
Aynen umut hep var diyorum umutsuzken bileMerak etme hepimizin hem umudu yok hem çok çok umutluyuz
Çok teşekkür ederim canım benimHepimiz için güzel bir sene olur umarum