Hadi bu kez hayırlısıyla olsun canım inşallahBugün tekrar klomene başladım 3.olacak kızlar inşallah bu sefer gerçekleşirCookiie yazarsan canım listeye klomen ve ovitrelle kullanıcam dün diğer bilgileri vermiştim zaten
Neden yoksunnYa ben ısrarla bu listede yokum ahahahahha
Amin inşallah canım bu ay topikten daha çok hamile çıkaralım inşallah kimsenin umudu yıkılmasınHadi bu kez hayırlısıyla olsun canım inşallah
Yok kuzu olmadımm dahaCanım regl oldun mu
Canım benimde salıdan beri böyle ya bekleyince cıkıyo çizgilerKızlar 1 saat önce yaptığım teste çok çok gölge bir iz çıktı
Tamam canım eklicemBugün tekrar klomene başladım 3.olacak kızlar inşallah bu sefer gerçekleşirCookiie yazarsan canım listeye klomen ve ovitrelle kullanıcam dün diğer bilgileri vermiştim zaten
Gittin canım. Gitmişken b, d vitamini, insülin, falan birsüür şeye bakılmasını istedim. O yüzden de 3 günü bulur çıkması dedi sonuçların. Acaba parça parça çıkarmı ama ben yine bakcam ara ara e nabızaGittin mi doktora canım ?Cookiie
Ama bhcg den yana hiç umudum yok. Sabahki testimde aynıydıYok kuzu olmadımm daha
Canım benimde salıdan beri böyle ya bekleyince cıkıyo çizgiler
Tamam canım eklicem
Gittin canım. Gitmişken b, d vitamini, insülin, falan birsüür şeye bakılmasını istedim. O yüzden de 3 günü bulur çıkması dedi sonuçların. Acaba parça parça çıkarmı ama ben yine bakcam ara ara e nabıza
İğneden 14 gün sonra olunur dediler o zaman olmadım canım normal regl döngüm biraz daha geçti. İğneden 18 gün sonraydı. 14 gün sonra olmayınca kan vermeyi düşündüm regl tarihimin iğneyle değişceni düşündüm canım ama değişmemiş yine 32 gün sürdü döndüm doktora gitmesem ne gün gelecekse o gün geldi canım. Kendi beklenen adet tarihimde geldi ama doktorun beklediği tarih yani 14_15 güne göre geç kaldı ben de o arada kan vermeyi düşünmüştüm bi umutKuzum kan vercem dedin ? Sonra gününde regli oldum dedin anlamadım?sev9
Bu arada aradım doktru dedim regli olmadım iğnedden sonra geleyim mi falan ? Asistanı herkes farklıdır falan dedi. Eğer regli gününüzde olmazsanız gelin dedi.
Ayyyy hiç bilmiyorum eklenecektim yine unutulmuşumNeden yoksunn
Kız neden unutalım. Bilgileri ver ekleyimAyyyy hiç bilmiyorum eklenecektim yine unutulmuşum
HayırAyyyy hiç bilmiyorum eklenecektim yine unutulmuşum
2 kez verdim eklenmedimKız neden unutalım. Bilgileri ver ekleyim
Canım biliyorsun ben bu ay patladım sıramı da saldım
Bat 25 Şubat öncesinde yapmam 25 i geçsin sonrasında yaparımYaa var kesin hadi inşallah hayırlı haber alırsınız kan ne zaman vereceksiniz
Seninle herşeyimiz aynı yaYok kuzu olmadımm daha
Canım benimde salıdan beri böyle ya bekleyince cıkıyo çizgiler
Tamam canım eklicem
Gittin canım. Gitmişken b, d vitamini, insülin, falan birsüür şeye bakılmasını istedim. O yüzden de 3 günü bulur çıkması dedi sonuçların. Acaba parça parça çıkarmı ama ben yine bakcam ara ara e nabıza
Böyle olcağını biliyodun söyledin zaten hep. Ama üzülme bir kişi bile hamile kalamadı koca topikten. Hepimiz aynı durumdayız yalnız değilsin ve birlikte devam edicez inşallahÇıkmış kızlar testlerin azizliğine uğradım
Olsun canım hamileleride alcaz aramıza
Kız nasıl verdin ya benmi kaçırdım acaba hiö görmedimki2 kez verdim eklenmedim
3. Kez veriyorum bilgileri
Famera kullandım
Bal + tarçın + çörek otu
1 yıldan fazla deniyırz
Pko görünümlü
Kan sonucu aynı olmasın amaSeninle herşeyimiz aynı yabelirtiler aynıydı. Çizgiler bile aynı çıkıyor
Desene benimde aynı oyüzden hiç ümitlenmeyeyim 25 şubatta direk gelir benimkiler deÇıkmış kızlar testlerin azizliğine uğradım
Üzülmüyorum kuzu. Acaba yarın gitsemmi doktora diye düşünüyorum yarın 17. Günüm olcakBöyle olcağını biliyodun söyledin zaten hep. Ama üzülme bir kişi bile hamile kalamadı koca topikten. Hepimiz aynı durumdayız yalnız değilsin ve birlikte devam edicez inşallah