Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım regl oldun mu
Yok kuzu olmadımm daha
Kızlar 1 saat önce yaptığım teste çok çok gölge bir iz çıktı
Canım benimde salıdan beri böyle ya bekleyince cıkıyo çizgiler
Bugün tekrar klomene başladım 3.olacak kızlar inşallah bu sefer gerçekleşir Cookiie yazarsan canım listeye klomen ve ovitrelle kullanıcam dün diğer bilgileri vermiştim zaten
Tamam canım eklicem
Gittin mi doktora canım ? Cookiie
Gittin canım. Gitmişken b, d vitamini, insülin, falan birsüür şeye bakılmasını istedim. O yüzden de 3 günü bulur çıkması dedi sonuçların. Acaba parça parça çıkarmı ama ben yine bakcam ara ara e nabıza

Ama bhcg den yana hiç umudum yok. Sabahki testimde aynıydı

İğneden 14 gün sonra olunur dediler o zaman olmadım canım normal regl döngüm biraz daha geçti. İğneden 18 gün sonraydı. 14 gün sonra olmayınca kan vermeyi düşündüm regl tarihimin iğneyle değişceni düşündüm canım ama değişmemiş yine 32 gün sürdü döndüm doktora gitmesem ne gün gelecekse o gün geldi canım. Kendi beklenen adet tarihimde geldi ama doktorun beklediği tarih yani 14_15 güne göre geç kaldı ben de o arada kan vermeyi düşünmüştüm bi umut

Seninle herşeyimiz aynı ya belirtiler aynıydı. Çizgiler bile aynı çıkıyor

Hayır Cookiie eklemiceksin o şubattan umudunu kesmicek bu ay hamile kalcak inşallah
Olsun canım hamileleride alcaz aramıza
2 kez verdim eklenmedim
3. Kez veriyorum bilgileri
Famera kullandım
Bal + tarçın + çörek otu
1 yıldan fazla deniyırz
Pko görünümlü
Kız nasıl verdin ya benmi kaçırdım acaba hiö görmedimki
Yada bilgisayarı açınca eklerim diye ekran görüntüsü almışımdır kuzu daha açmadım bilgisayarı telden zor oluyor cünkü

Böyle olcağını biliyodun söyledin zaten hep. Ama üzülme bir kişi bile hamile kalamadı koca topikten. Hepimiz aynı durumdayız yalnız değilsin ve birlikte devam edicez inşallah
Üzülmüyorum kuzu. Acaba yarın gitsemmi doktora diye düşünüyorum yarın 17. Günüm olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…