Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olsun canım hamileleride alcaz aramıza 😂

Kız nasıl verdin ya benmi kaçırdım acaba hiö görmedimki 🥺
Yada bilgisayarı açınca eklerim diye ekran görüntüsü almışımdır kuzu daha açmadım bilgisayarı telden zor oluyor cünkü
Ahahahaha aynen öyle demiştin 😂😂
İstenmediğimi düşünmeye başlıyordum taaammm🥲🥲
Şaka bir yanaaaa I am hereee😂😂

Canım 20. Güne kadar bekle ben 20. Gün regl olsun gelen mesela
Tamam kuzu bekliyim o zaman bakalım
Yok kuzum ya olanın testi gölge falan değil bariz. Koyu çıkıyor☺️
Sen yine yarın tekrarla canımm :dua:

Ahahahaha aynen öyle demiştin 😂😂
İstenmediğimi düşünmeye başlıyordum taaammm🥲🥲
Şaka bir yanaaaa I am hereee😂😂
Aşk olsun yahu neden istenmeyesin gel baş köşeye :KK19:

Benimkindede iğne etkisiyle bile ufacık çizgi çıkmadı gözlerim bozuldu bakmaktan ama yok çok umutluydum aslında bu ay ama olmadi. Her ay modum düşüyo bu mutluluğu ne zaman yasicam ne zaman anne olucam bilmiyorum çok istiyorum Rabbimde beni bununla sınıyo 😔😔😔

Yok kuzu olmadımm daha :KK43:

Canım benimde salıdan beri böyle ya bekleyince cıkıyo çizgiler 😕

Tamam canım eklicem 🤲🏼❤️

Gittin canım. Gitmişken b, d vitamini, insülin, falan birsüür şeye bakılmasını istedim. O yüzden de 3 günü bulur çıkması dedi sonuçların. Acaba parça parça çıkarmı ama ben yine bakcam ara ara e nabıza
Çıkabilir ara ara bak kuzum bende haftaya bi baktırayım diyorum vitamin ve insüline

Çıkabilir ara ara bak kuzum bende haftaya bi baktırayım diyorum vitamin ve insüline
Bende gitmişken bi baktırayım dedim canım. B, d vitaminide gebelik için önemli diyorlar ya. İnsülinede baktırdım. Şimdi yeni doktora sonuclarımla giderim. Oda belki sadece hormonlarıma bakar.
😞😞 hayırlısı olsun canım benim
Amin canımıniçi, şimdi biran önce gelsede kırmıZılar yeni aya başlasak 😍

Bende gitmişken bi baktırayım dedim canım. B, d vitaminide gebelik için önemli diyorlar ya. İnsülinede baktırdım. Şimdi yeni doktora sonuclarımla giderim. Oda belki sadece hormonlarıma bakar.

Amin canımıniçi, şimdi biran önce gelsede kırmıZılar yeni aya başlasak 😍
Evet yeni ay yeni umutlar 🍀🤲🏻🥰
Doktorunu değiştirecek misin?
Dahiliyeye ne deyip kan verdin bide?

Evet canım değiştiricem doktoru. Bilmiyorum çok memnundum doktorumdan ama. Bişeyler eksik gibi geliyo gelişi güzel yapıyo gibi geliyo. Bak bakuyorum burda herkesin doktoru iğneyi şu gün vurun bu düzende ilişkin olsun şu kadar gün sonra test yap olmazsa gel vs diyo. Benimki sadece iğneyi vur 36 saat sonra ilişki olsun diye. Tamm o kadar. Başka hiçbişeye dair bilgi vermiyor. Sorsam anlatır tabide. Benim sormam gerekmiyoki🤷🏼‍♀️

Benimkindede iğne etkisiyle bile ufacık çizgi çıkmadı gözlerim bozuldu bakmaktan ama yok çok umutluydum aslında bu ay ama olmadi. Her ay modum düşüyo bu mutluluğu ne zaman yasicam ne zaman anne olucam bilmiyorum çok istiyorum Rabbimde beni bununla sınıyo 😔😔😔
Canım tam sana yazıcaktım naptın diye bu yazdığını görmemişim 😔 bu şubat bu kadar uğursuz oldu bize ya. Rabbim hepimizi bu konuda sınıyor canım😔😔

Canım selam eski topikte de vardım simdi doktordan geldim geçen ay 19 mm olan yumurtam bu ay 23 mm olmuş. Rahim kalınlığı falan cok iyi dedi doktor hemen catlatma iğnesi vurdu orada. Bu ay femaraya ek olarak bal tarçın corekotu kuru kullanmıştım onun etkisidir belkide böyle buyumesinin. 😊😊 Yalnız anlamadığım bi şey var surekli sag taraftan yumurtluyorum yine bi tane yumurtam var. Rabbim insallah nasip eder. 🙏🙏

Kullandığınız ilaç - FEMARA + OVITRELLE
Kullandığınız kür? -BAL TARCIN COREKOTU
Varsa sağlık sorununuz? - PKO
Kaç aydır bebek düşünüyorsunuz? 2 AY
Beklenen Regli tarihiniz? 5 MART
Cookiie Cookiie

Evet canım değiştiricem doktoru. Bilmiyorum çok memnundum doktorumdan ama. Bişeyler eksik gibi geliyo gelişi güzel yapıyo gibi geliyo. Bak bakuyorum burda herkesin doktoru iğneyi şu gün vurun bu düzende ilişkin olsun şu kadar gün sonra test yap olmazsa gel vs diyo. Benimki sadece iğneyi vur 36 saat sonra ilişki olsun diye. Tamm o kadar. Başka hiçbişeye dair bilgi vermiyor. Sorsam anlatır tabide. Benim sormam gerekmiyoki🤷🏼‍♀️
Haklısın canım . İçine sinmesi lazım bir de başka bi doktoru dene bakalım☺️

2 kez verdim eklenmedim
3. Kez veriyorum bilgileri
Famera kullandım
Bal + tarçın + çörek otu
1 yıldan fazla deniyırz
Pko görünümlü
kuzu batınıda yazabilirmisin :)
gebelik için tedavi gördüğümü söyledim canım o yüzden bakarmısınız dedim