Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahahaha aynen öyle demiştin
İstenmediğimi düşünmeye başlıyordum taaammm
Şaka bir yanaaaa I am hereee

Canım 20. Güne kadar bekle ben 20. Gün regl olsun gelen mesela
Tamam kuzu bekliyim o zaman bakalım
Yok kuzum ya olanın testi gölge falan değil bariz. Koyu çıkıyor
Sen yine yarın tekrarla canımm

Ahahahaha aynen öyle demiştin
İstenmediğimi düşünmeye başlıyordum taaammm
Şaka bir yanaaaa I am hereee
Aşk olsun yahu neden istenmeyesin gel baş köşeye

Benimkindede iğne etkisiyle bile ufacık çizgi çıkmadı gözlerim bozuldu bakmaktan ama yok çok umutluydum aslında bu ay ama olmadi. Her ay modum düşüyo bu mutluluğu ne zaman yasicam ne zaman anne olucam bilmiyorum çok istiyorum Rabbimde beni bununla sınıyo

Çıkabilir ara ara bak kuzum bende haftaya bi baktırayım diyorum vitamin ve insüline

Çıkabilir ara ara bak kuzum bende haftaya bi baktırayım diyorum vitamin ve insüline
Bende gitmişken bi baktırayım dedim canım. B, d vitaminide gebelik için önemli diyorlar ya. İnsülinede baktırdım. Şimdi yeni doktora sonuclarımla giderim. Oda belki sadece hormonlarıma bakar.
hayırlısı olsun canım benim
Amin canımıniçi, şimdi biran önce gelsede kırmıZılar yeni aya başlasak

Evet yeni ay yeni umutlar
Doktorunu değiştirecek misin?
Dahiliyeye ne deyip kan verdin bide?

Evet canım değiştiricem doktoru. Bilmiyorum çok memnundum doktorumdan ama. Bişeyler eksik gibi geliyo gelişi güzel yapıyo gibi geliyo. Bak bakuyorum burda herkesin doktoru iğneyi şu gün vurun bu düzende ilişkin olsun şu kadar gün sonra test yap olmazsa gel vs diyo. Benimki sadece iğneyi vur 36 saat sonra ilişki olsun diye. Tamm o kadar. Başka hiçbişeye dair bilgi vermiyor. Sorsam anlatır tabide. Benim sormam gerekmiyoki

Canım tam sana yazıcaktım naptın diye bu yazdığını görmemişim bu şubat bu kadar uğursuz oldu bize ya. Rabbim hepimizi bu konuda sınıyor canım

Cookiie

Haklısın canım . İçine sinmesi lazım bir de başka bi doktoru dene bakalım

2 kez verdim eklenmedim
3. Kez veriyorum bilgileri
Famera kullandım
Bal + tarçın + çörek otu
1 yıldan fazla deniyırz
Pko görünümlü
kuzu batınıda yazabilirmisin :)
gebelik için tedavi gördüğümü söyledim canım o yüzden bakarmısınız dedim

Haklısın canım . İçine sinmesi lazım bir de başka bi doktoru dene bakalım
eskiden gittiğim doktoruma bu ay gidicem canım bu ay onda deniyim oda olmazsa artık daha iyi bir araştırma yapcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…