Öyle düşünme cAnım dur bakalımm seninn güzel olur inşallahDesene benimde aynı oyüzden hiç ümitlenmeyeyim 25 şubatta direk gelir benimkiler de
Canım 20. Güne kadar bekle ben 20. Gün regl olsun gelen meselaÜzülmüyorum kuzu. Acaba yarın gitsemmi doktora diye düşünüyorum yarın 17. Günüm olcak
Yok kuzum ya olanın testi gölge falan değil bariz. Koyu çıkıyorÖyle düşünme cAnım dur bakalımm seninn güzel olur inşallah
Ahahahaha aynen öyle demiştinOlsun canım hamileleride alcaz aramıza
Kız nasıl verdin ya benmi kaçırdım acaba hiö görmedimki
Yada bilgisayarı açınca eklerim diye ekran görüntüsü almışımdır kuzu daha açmadım bilgisayarı telden zor oluyor cünkü
canım senin yumurtaların kaç mm idi? Birde iğneden sonra ilişki nasıl oldu yani ne zaman oldu diyeyim?Bugün iğnenşn 14. Günü ve asla gölgesi olup bile sevindirmeyin bembeyaz bir negatif
Tamam kuzu bekliyim o zaman bakalımCanım 20. Güne kadar bekle ben 20. Gün regl olsun gelen mesela
Sen yine yarın tekrarla canımmYok kuzum ya olanın testi gölge falan değil bariz. Koyu çıkıyor
Aşk olsun yahu neden istenmeyesin gel baş köşeyeİstenmediğimi düşünmeye başlıyordum taaammm
Şaka bir yanaaaa I am hereee
Çıkabilir ara ara bak kuzum bende haftaya bi baktırayım diyorum vitamin ve insülineYok kuzu olmadımm daha
Canım benimde salıdan beri böyle ya bekleyince cıkıyo çizgiler
Tamam canım eklicem
Gittin canım. Gitmişken b, d vitamini, insülin, falan birsüür şeye bakılmasını istedim. O yüzden de 3 günü bulur çıkması dedi sonuçların. Acaba parça parça çıkarmı ama ben yine bakcam ara ara e nabıza
Çıkmış kızlar testlerin azizliğine uğradım
Bende gitmişken bi baktırayım dedim canım. B, d vitaminide gebelik için önemli diyorlar ya. İnsülinede baktırdım. Şimdi yeni doktora sonuclarımla giderim. Oda belki sadece hormonlarıma bakar.Çıkabilir ara ara bak kuzum bende haftaya bi baktırayım diyorum vitamin ve insüline
Amin canımıniçi, şimdi biran önce gelsede kırmıZılar yeni aya başlasakhayırlısı olsun canım benim
Evet yeni ay yeni umutlarBende gitmişken bi baktırayım dedim canım. B, d vitaminide gebelik için önemli diyorlar ya. İnsülinede baktırdım. Şimdi yeni doktora sonuclarımla giderim. Oda belki sadece hormonlarıma bakar.
Amin canımıniçi, şimdi biran önce gelsede kırmıZılar yeni aya başlasak
Evet canım değiştiricem doktoru. Bilmiyorum çok memnundum doktorumdan ama. Bişeyler eksik gibi geliyo gelişi güzel yapıyo gibi geliyo. Bak bakuyorum burda herkesin doktoru iğneyi şu gün vurun bu düzende ilişkin olsun şu kadar gün sonra test yap olmazsa gel vs diyo. Benimki sadece iğneyi vur 36 saat sonra ilişki olsun diye. Tamm o kadar. Başka hiçbişeye dair bilgi vermiyor. Sorsam anlatır tabide. Benim sormam gerekmiyokiEvet yeni ay yeni umutlar
Doktorunu değiştirecek misin?
Dahiliyeye ne deyip kan verdin bide?
Canım 20mm 2 tane vardı geriden gelen 2 yumurta daha vardı 15 mm civarındacanım senin yumurtaların kaç mm idi? Birde iğneden sonra ilişki nasıl oldu yani ne zaman oldu diyeyim?
Canım tam sana yazıcaktım naptın diye bu yazdığını görmemişimBenimkindede iğne etkisiyle bile ufacık çizgi çıkmadı gözlerim bozuldu bakmaktan ama yok çok umutluydum aslında bu ay ama olmadi. Her ay modum düşüyo bu mutluluğu ne zaman yasicam ne zaman anne olucam bilmiyorum çok istiyorum Rabbimde beni bununla sınıyo
Canım selam eski topikte de vardım simdi doktordan geldim geçen ay 19 mm olan yumurtam bu ay 23 mm olmuş. Rahim kalınlığı falan cok iyi dedi doktor hemen catlatma iğnesi vurdu orada. Bu ay femaraya ek olarak bal tarçın corekotu kuru kullanmıştım onun etkisidir belkide böyle buyumesinin.Yalnız anlamadığım bi şey var surekli sag taraftan yumurtluyorum yine bi tane yumurtam var. Rabbim insallah nasip eder.
Kullandığınız ilaç - FEMARA + OVITRELLE
Kullandığınız kür? -BAL TARCIN COREKOTU
Varsa sağlık sorununuz? - PKO
Kaç aydır bebek düşünüyorsunuz? 2 AY
Beklenen Regli tarihiniz? 5 MART
Canım şimdi bilgisayarı açıp ekliyorum herkesi. Hastaneye falan gidince ekleyemedimCookiie kuzum bende dün bilgileri doldurdum benide eklememişsin tabloya :)
Haklısın canım . İçine sinmesi lazım bir de başka bi doktoru dene bakalımEvet canım değiştiricem doktoru. Bilmiyorum çok memnundum doktorumdan ama. Bişeyler eksik gibi geliyo gelişi güzel yapıyo gibi geliyo. Bak bakuyorum burda herkesin doktoru iğneyi şu gün vurun bu düzende ilişkin olsun şu kadar gün sonra test yap olmazsa gel vs diyo. Benimki sadece iğneyi vur 36 saat sonra ilişki olsun diye. Tamm o kadar. Başka hiçbişeye dair bilgi vermiyor. Sorsam anlatır tabide. Benim sormam gerekmiyoki
kuzu batınıda yazabilirmisin :)2 kez verdim eklenmedim
3. Kez veriyorum bilgileri
Famera kullandım
Bal + tarçın + çörek otu
1 yıldan fazla deniyırz
Pko görünümlü
gebelik için tedavi gördüğümü söyledim canım o yüzden bakarmısınız dedimEvet yeni ay yeni umutlar
Doktorunu değiştirecek misin?
Dahiliyeye ne deyip kan verdin bide?
eskiden gittiğim doktoruma bu ay gidicem canım bu ay onda deniyim oda olmazsa artık daha iyi bir araştırma yapcam :)Haklısın canım . İçine sinmesi lazım bir de başka bi doktoru dene bakalım