- 18 Ocak 2019
- 2.430
- 2.099
- 32
Anladım canım bende martta sanırım istan. Bahçeliye gidicemankarada tolga ecemişte deneyeceğiz bu sefer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım bende martta sanırım istan. Bahçeliye gidicemankarada tolga ecemişte deneyeceğiz bu sefer
Herhangi bir belirtin var mıydı canım seninBugün iğnenşn 14. Günü ve asla gölgesi olup bile sevindirmeyin bembeyaz bir negatif
İğnenin kaçıncı günündeydin canım senGünaydın dün işim vardı giremedim pek neler olmuş neleeeer, yeni gelen arkadaşlarımız hoş gelmiş inşallahhh güzel haberlerinizi alırııız
Kasıklarım hala sızlıyor kızlar benim yer yer batmalar oluyor. Geçmiyor kaç gündür ya
Ben iğne olmadım canım famera kullandım + bal tarçın çörek otu . 2 yumurtam vardı 1 hafta arayla çatladılar şuan beklemedeyimİğnenin kaçıncı günündeydin canım sen
Uuuuu hemde nasıl belirtilere sorsan hamileyim test yok canım daha neler diyor benim iğnednensonr akasın ağrım hiç geçmedi akşamları yokladı hep sonra 4 gün önce akıntım başladı halen devam eden sulu bir akıntım var. Onu. Haricinde birde 2 3 gündür başım ağrıyor Dedim ya belirtilere sorsan hamileydim de işte her zaman o iş öyle öyle olmuyorHerhangi bir belirtin var mıydı canım senin
Aaa çok iyi bende pco olduğu için kendiliğinden çatlamıyor yumurtalar peki bata ne kadar varBen iğne olmadım canım famera kullandım + bal tarçın çörek otu . 2 yumurtam vardı 1 hafta arayla çatladılar şuan beklemedeyim
Reglin geçtikten sonra bence bir daha test yapmalısın regl olana kadar umut var çünküUuuuu hemde nasıl belirtilere sorsan hamileyim test yok canım daha neler diyor benim iğnednensonr akasın ağrım hiç geçmedi akşamları yokladı hep sonra 4 gün önce akıntım başladı halen devam eden sulu bir akıntım var. Onu. Haricinde birde 2 3 gündür başım ağrıyor Dedim ya belirtilere sorsan hamileydim de işte her zaman o iş öyle öyle olmuyor
Aslında bende de pko var ama çatlayabşlecek durumda dediAaa çok iyi bende pco olduğu için kendiliğinden çatlamıyor yumurtalar peki bata ne kadar var
Hayırlısı olsun hakkında canım inşAllah güzel sonuçlanır.Anladım canım bende martta sanırım istan. Bahçeliye gidicem
Benim daha önce bir kimyasalım oldu o iğnenin18. Günü çıkmıştı ama hep şey düşündüm o kadar geç çıkmasının sebebi kimyasal olması idi herhalde yoksa 14. Gün çıkardı diye düşündüm. Bu ay batım 25 Şubat yanl daha çok var. Oyüzden bekliyorum belki de geç çatlamıştır iğneden sonra bile küçük bir umutReglin geçtikten sonra bence bir daha test yapmalısın regl olana kadar umut var çünkü
ay insallah vardır alalım senden de güzel bir haber ya
Olabilir bazı yumurtalar çok dirençli hiç belli olmaz ya ne mucizeler duyuyoruz neler meler var umudu kesme bekle bir de o kadar dua ediyoruz tedavi oluyoruz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah’ın nasip etmesi bu konu da kendimizi biraz teslim etmemiz gerektiğini düşünüyorum hem yıpranmamak hem de isyana düşmemek icnBenim daha önce bir kimyasalım oldu o iğnenin18. Günü çıkmıştı ama hep şey düşündüm o kadar geç çıkmasının sebebi kimyasal olması idi herhalde yoksa 14. Gün çıkardı diye düşündüm. Bu ay batım 25 Şubat yanl daha çok var. Oyüzden bekliyorum belki de geç çatlamıştır iğneden sonra bile küçük bir umut
O kadar doğru dedin ki takdiri ilahiOlabilir bazı yumurtalar çok dirençli hiç belli olmaz ya ne mucizeler duyuyoruz neler meler var umudu kesme bekle bir de o kadar dua ediyoruz tedavi oluyoruz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah’ın nasip etmesi bu konu da kendimizi biraz teslim etmemiz gerektiğini düşünüyorum hem yıpranmamak hem de isyana düşmemek icn
Aynen o yüzden olmaz ise kendimizi üzmeyelim zamanımızı bekleyeceğiz mecburO kadar doğru dedin ki takdiri ilahi
Aynen öyle. Bakalım ne zaman nasip olcakAynen o yüzden olmaz ise kendimizi üzmeyelim zamanımızı bekleyeceğiz mecbur
Banamı öyle geliyor var mı çizgiKızlar 1 saat önce yaptığım teste çok çok gölge bir iz çıktı
Yaa var kesin hadi inşallah hayırlı haber alırsınız kan ne zaman vereceksinizKızlar 1 saat önce yaptığım teste çok çok gölge bir iz çıktı