Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay yeni topik miş
Soryy. Ben toktoruma gideyim bakalım bu ay ne önercek ona göre bilgi veririrm :) yine letrasan vericektir büyük ihtimalle bakalım.
sev9 kuuzu sen günündemi regli oldun yoksa erken mi oldun ? İğneden snra herkez erken oluyor ben neden olmadım yaw

Gebelik olmadığından emin olup kan vererek doktora gitmeni öneririm gecikme varsa Bi iki gün sıkıntı değil ama iğneden 14 16 gün arası adet kesin olunur yumurta çatladığından dolayı benim döngüm çok uzundur ben bile 16 gün sonra oldum. Bi seçenek de kist oluşmuş olabilir inşallah öyle değildir

Bende daha olmadım kuzu yarın kan vericem sonuca göre doktora gidicem inşallah kist mist olmamıştır

Aa öglemi ozaman ben randevu alayım regli beklemeden . Kan verdim canm negatif.

Aa öglemi ozaman ben randevu alayım regli beklemeden . Kan verdim canm negatif.
Canım benim 40 45 gün arası olur genelde iğneden 16 gün sonra oldum niye çünkü yumurtam erken çatladı erken oldum ama maalesef kist ohhs olma ihtimali var inşallah değildir ama baktırmanda fayda var

Yaaa bende hiç olmaz öyle kist falan ama :/ korktum ya . Cumrtesi gideyim ozaman .
Canım 20. Güne kadar adet olanlar var ama yine de korkma dur bakalım
Benide ekleyin canim yaa bende bu ay elenenlerdenim
Bat 13 mart
Folik asit kullanıyorum
4.5 ay once dış gebelik gecirdim
Yas 30
Hoşgeldin canım. Geçmiş olsun bende 2 kere dış gebelik gecirdim. Rabbim bidaha yaşatmasın. Ne kadar süredir istiyorsun

Hayırlı olsun topiğin canım bizlere uğur getirsin. Bn de adet oldum. Yarın dr a gidicem. Umarım mart bizim ayımız olur

Bat tarihlerimiz aynı canım.Ben de bugün doktordaydım. Bu ay femara kullandım. Bal, tarçın, çörek otu hazırlamıştım ama düzenli yemedim. Solda 21mm ve 19mm 2 büyük, 1 küçük yumurtam var. Bende sağda da birkaç küçük yumurta gördü. Rahim iyi kalınlaşmış dedi. Bana çatlatma iğnesi vermedi, gün aşırı ilişki dedi. İnşallah bu ay bu güzel yumurtalarla bir sonuç alırız.

Tam gününde oldum canım kendi döngüme göre. Ben ovülasyon dan 16 gün sonra oluyorum. Tam öyle oldu yine

benıde ekle kuzum daha bısey yok bugun bat tarıhım hafta sonu adet olmazsam pazartesı kan verıcem ama bence yok

Ahh canım ya nasıl zorlu bi süreç. Bi sebebi var mı iki denemenin tutmamasında? Hiç bilmiyorum tüp bebek süreçlerini ama inşallah bu sefer olur
bir sebep söylemediler canım doktorlar kesin tutar gözüyle baktı hatta ama hastane labaratuarı iyi değildi sanırım doğru düzgün embriyo elde edemediler o yüzden bu sefer başka merkezde denicez.

Canım 20. Güne kadar adet olanlar var ama yine de korkma dur bakalım

Hoşgeldin canım. Geçmiş olsun bende 2 kere dış gebelik gecirdim. Rabbim bidaha yaşatmasın. Ne kadar süredir istiyorsun
Yani dis gebeligide sayarsak 6 aydır ama dis gebelikten sonraki ikinci ay denemem

Ya ben ısrarla bu listede yokum ahahahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…