Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın dün işim vardı giremedim pek neler olmuş neleeeer, yeni gelen arkadaşlarımız hoş gelmiş inşallahhh güzel haberlerinizi alırııız
Kasıklarım hala sızlıyor kızlar benim yer yer batmalar oluyor. Geçmiyor kaç gündür ya

İğnenin kaçıncı günündeydin canım sen

Herhangi bir belirtin var mıydı canım senin
Uuuuu hemde nasıl belirtilere sorsan hamileyim test yok canım daha neler diyor benim iğnednensonr akasın ağrım hiç geçmedi akşamları yokladı hep sonra 4 gün önce akıntım başladı halen devam eden sulu bir akıntım var. Onu. Haricinde birde 2 3 gündür başım ağrıyor Dedim ya belirtilere sorsan hamileydim de işte her zaman o iş öyle öyle olmuyor

Reglin geçtikten sonra bence bir daha test yapmalısın regl olana kadar umut var çünkü
ay insallah vardır alalım senden de güzel bir haber ya

Reglin geçtikten sonra bence bir daha test yapmalısın regl olana kadar umut var çünkü
ay insallah vardır alalım senden de güzel bir haber ya
Benim daha önce bir kimyasalım oldu o iğnenin18. Günü çıkmıştı ama hep şey düşündüm o kadar geç çıkmasının sebebi kimyasal olması idi herhalde yoksa 14. Gün çıkardı diye düşündüm. Bu ay batım 25 Şubat yanl daha çok var. Oyüzden bekliyorum belki de geç çatlamıştır iğneden sonra bile küçük bir umut

Olabilir bazı yumurtalar çok dirençli hiç belli olmaz ya ne mucizeler duyuyoruz neler meler var umudu kesme bekle bir de o kadar dua ediyoruz tedavi oluyoruz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah’ın nasip etmesi bu konu da kendimizi biraz teslim etmemiz gerektiğini düşünüyorum hem yıpranmamak hem de isyana düşmemek icn

Kuzum kan vercem dedin ? Sonra gününde regli oldum dedin anlamadım? sev9
Bu arada aradım doktru dedim regli olmadım iğnedden sonra geleyim mi falan ? Asistanı herkes farklıdır falan dedi. Eğer regli gününüzde olmazsanız gelin dedi.

O kadar doğru dedin ki takdiri ilahi

Kızlar 1 saat önce yaptığım teste çok çok gölge bir iz çıktı

Eklentiler

• image.jpg
    64,6 KB · Görüntüleme: 66
  • image.jpg
    57,1 KB · Görüntüleme: 71
Bugün tekrar klomene başladım 3.olacak kızlar inşallah bu sefer gerçekleşir Cookiie yazarsan canım listeye klomen ve ovitrelle kullanıcam dün diğer bilgileri vermiştim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…