- 12 Eylül 2019
- 866
- 557
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebelik olmadığından emin olup kan vererek doktora gitmeni öneririm gecikme varsa Bi iki gün sıkıntı değil ama iğneden 14 16 gün arası adet kesin olunur yumurta çatladığından dolayı benim döngüm çok uzundur ben bile 16 gün sonra oldum. Bi seçenek de kist oluşmuş olabilir inşallah öyle değildirAy yeni topik miş
Soryy. Ben toktoruma gideyim bakalım bu ay ne önercek ona göre bilgi veririrm :) yine letrasan vericektir büyük ihtimalle bakalım.
sev9 kuuzu sen günündemi regli oldun yoksa erken mi oldun ? İğneden snra herkez erken oluyor ben neden olmadım yaw
Bende daha olmadım kuzu yarın kan vericem sonuca göre doktora gidicem inşallah kist mist olmamıştırAy yeni topik miş
Soryy. Ben toktoruma gideyim bakalım bu ay ne önercek ona göre bilgi veririrm :) yine letrasan vericektir büyük ihtimalle bakalım.
sev9 kuuzu sen günündemi regli oldun yoksa erken mi oldun ? İğneden snra herkez erken oluyor ben neden olmadım yaw
Aa öglemi ozaman ben randevu alayım regli beklemeden . Kan verdim canm negatif.Gebelik olmadığından emin olup kan vererek doktora gitmeni öneririm gecikme varsa Bi iki gün sıkıntı değil ama iğneden 14 16 gün arası adet kesin olunur yumurta çatladığından dolayı benim döngüm çok uzundur ben bile 16 gün sonra oldum. Bi seçenek de kist oluşmuş olabilir inşallah öyle değildir
Yaaa bende hiç olmaz öyle kist falan ama :/ korktum ya . Cumrtesi gideyim ozaman .Bende daha olmadım kuzu yarın kan vericem sonuca göre doktora gidicem inşallah kist mist olmamıştır
Canım benim 40 45 gün arası olur genelde iğneden 16 gün sonra oldum niye çünkü yumurtam erken çatladı erken oldum ama maalesef kist ohhs olma ihtimali var inşallah değildir ama baktırmanda fayda varAa öglemi ozaman ben randevu alayım regli beklemeden . Kan verdim canm negatif.
Benide ekleyin canim yaa bende bu ay elenenlerdenimTabiki canımm. İlk yazımdaki soruları yanıtlarmısın
Canım 20. Güne kadar adet olanlar var ama yine de korkma dur bakalımYaaa bende hiç olmaz öyle kist falan ama :/ korktum ya . Cumrtesi gideyim ozaman .
Hoşgeldin canım. Geçmiş olsun bende 2 kere dış gebelik gecirdim. Rabbim bidaha yaşatmasın. Ne kadar süredir istiyorsunBenide ekleyin canim yaa bende bu ay elenenlerdenim
Bat 13 mart
Folik asit kullanıyorum
4.5 ay once dış gebelik gecirdim
Yas 30
Hoşgeldin kuzum inşallah bize uğurlu gelir gerçekten, bu ayın güzel geçsin inşallah haberlerini bekliyorumHayırlı olsun topiğin canım bizlere uğur getirsin. Bn de adet oldum. Yarın dr a gidicem. Umarım mart bizim ayımız olur
Bat tarihlerimiz aynı canım.Ben de bugün doktordaydım. Bu ay femara kullandım. Bal, tarçın, çörek otu hazırlamıştım ama düzenli yemedim. Solda 21mm ve 19mm 2 büyük, 1 küçük yumurtam var. Bende sağda da birkaç küçük yumurta gördü. Rahim iyi kalınlaşmış dedi. Bana çatlatma iğnesi vermedi, gün aşırı ilişki dedi. İnşallah bu ay bu güzel yumurtalarla bir sonuç alırız.Canım selam eski topikte de vardım simdi doktordan geldim geçen ay 19 mm olan yumurtam bu ay 23 mm olmuş. Rahim kalınlığı falan cok iyi dedi doktor hemen catlatma iğnesi vurdu orada. Bu ay femaraya ek olarak bal tarçın corekotu kuru kullanmıştım onun etkisidir belkide böyle buyumesinin. Yalnız anlamadığım bi şey var surekli sag taraftan yumurtluyorum yine bi tane yumurtam var. Rabbim insallah nasip eder.
Kullandığınız ilaç - FEMARA + OVITRELLE
Kullandığınız kür? -BAL TARCIN COREKOTU
Varsa sağlık sorununuz? - PKO
Kaç aydır bebek düşünüyorsunuz? 2 AY
Beklenen Regli tarihiniz? 5 MART
Tam gününde oldum canım kendi döngüme göre. Ben ovülasyon dan 16 gün sonra oluyorum. Tam öyle oldu yineAy yeni topik miş
ankarada tolga ecemişte deneyeceğiz bu seferNerede yaptırıyorsunuz
amin canım inşAllahAy inşallah canımm. Artık olsun çok ihtiyacımız var valla
bir sebep söylemediler canım doktorlar kesin tutar gözüyle baktı hatta ama hastane labaratuarı iyi değildi sanırım doğru düzgün embriyo elde edemediler o yüzden bu sefer başka merkezde denicez.Ahh canım ya nasıl zorlu bi süreç. Bi sebebi var mı iki denemenin tutmamasında? Hiç bilmiyorum tüp bebek süreçlerini ama inşallah bu sefer olur
Yani dis gebeligide sayarsak 6 aydır ama dis gebelikten sonraki ikinci ay denememCanım 20. Güne kadar adet olanlar var ama yine de korkma dur bakalım
Hoşgeldin canım. Geçmiş olsun bende 2 kere dış gebelik gecirdim. Rabbim bidaha yaşatmasın. Ne kadar süredir istiyorsun
Ya ben ısrarla bu listede yokum ahahahahhaMerhaba kızlar
Şubat ayından umudu kalmayanlar olarak burada takibimizi yapalım.
Hepimiz anne olma yolunda ciddi emekler veriyoruz. Kimimiz doğal yollarla deniyoruz, kimimiz tedavi oluyoruz.
Burada birbirimize destek olalım, dua edelim, sohbet edip güzel arkadaşlıklar edinelim aynı zamanda
Dilerim bu topik uğurlu olur
Konumuzda liste yapıcam arkadaşlar liste her ay yenilenicek. Uzun vadeli bir konu olsun istedik her ay konu açmayalım
normalde Klomen, femara gibi tedavi gören arkadaşlar olarak listemiz vardı. Ama isteyen doğal yoldan deneyenlerde tabi dahil olabilir. Amacımız muhabbet, birbirimize destek tabiki.
Kullandığınız ilaç
Kullandığınız kür?
Varsa sağlık sorununuz?
Kaç aydır bebek düşünüyorsunuz?
Beklenen Regli tarihiniz?
Soruları yanıtlarsanız listeyi oluşturacağım
İSİM TEDAVİ ŞEKLİ KULLANILAN KÜR SAĞLIK SORUNU KAÇ AYDIR İSTEDİĞİ BAT SONUÇ@Nm88326 Klomen, Ovitrelle,
Utrogest, İnofolicBal,tarçın,çrekotu - 8 Ay 12 ŞUBATCookiie Klomen, Femara, Ovitrelle,
Matofin, Regenesis max- 2 dış gebelik, pko 17 Ay 17 ŞUBATS Siyahhhinci Klomen,ovitrelle pko, eşinde morfoloji ve ileri hareket sorunu 25 ŞUBATpapatyakokankadin Tüp bebek, vitamin, folik asit - Erkek infertilitesi 3 Yıl 27 ŞUBAT@Defneninannisi Klomen, Ovitrelle Pko 8 Ay 28 ŞUBAT@kizinbiri9 Femara, Miyositol Kapsül Bal,polen,propolis,
arısütüPıhtılaşma kaynaklı 2 kayıp 8 Ay 7 MARTTuanna_ Femara Keten Tohumu, yoğurt Pko 2 Yıl 5 MART@mrsbride Aşılama - - 6 MART@sutlaacc Klomen, Ovitrelle, Glifor, Folidays - İnsülin Direnci, 1 kayıp 7 Ay 9 MART@zuzu kobay Klomen, Ovitrelle,
tiroid ilacı, folik asit- Tiroid yüksekliği 19 Ay 9 MART@Mutluluuk - - - 3 Ay 9 MART@Sinoplu17 merional 150 - - 13 Ay 13 MART@Halfteacher Aşılama - - 14 MART@imtisall Klomen - Adet düzensizliği 15 Ay 15 MARTsev9 glifor Bal,tarçın,çörekotu
incir kürüpko 15 Ay 17 MART@asicadi44 - Hergün havuç, muz, keçiboynuzu pekmezi - 2 Ay 17 MART@Baede Glifor Soğan kürü Pko 4 Yıl 17 MARTAy tenli anne İnofolic Yumurta tembelliği, 1 kimyasal gebelik 2 Yıl 17 MART@Nilcet Femara, Folbiol - - 2 Ay 20 MART@defne-28 - - prolaktin yüksekliği 15 Ay 22 MART
Canım regl oldun muGüzel haberlerini bekliyoruz canımm