- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
Bende variiiimMerhaba kızlar
Şubat ayından umudu kalmayanlar olarak burada takibimizi yapalım.
Hepimiz anne olma yolunda ciddi emekler veriyoruz. Kimimiz doğal yollarla deniyoruz, kimimiz tedavi oluyoruz.
Burada birbirimize destek olalım, dua edelim, sohbet edip güzel arkadaşlıklar edinelim aynı zamanda
Dilerim bu topik uğurlu olur
Konumuzda liste yapıcam arkadaşlar liste her ay yenilenicek. Uzun vadeli bir konu olsun istedik her ay konu açmayalım
normalde Klomen, femara gibi tedavi gören arkadaşlar olarak listemiz vardı. Ama isteyen doğal yoldan deneyenlerde tabi dahil olabilir. Amacımız muhabbet, birbirimize destek tabiki.
Kullandığınız ilaç
Kullandığınız kür?
Varsa sağlık sorununuz?
Kaç aydır bebek düşünüyorsunuz?
Beklenen Regli tarihiniz?
Soruları yanıtlarsanız listeyi oluşturacağım
İSİM TEDAVİ ŞEKLİ KULLANILAN KÜR SAĞLIK SORUNU KAÇ AYDIR İSTEDİĞİ BAT SONUÇ@Nm88326 Klomen, Ovitrelle,
Utrogest, İnofolicBal,tarçın,çrekotu - 8 Ay 12 ŞUBATCookiie Klomen, Femara, Ovitrelle,
Matofin, Regenesis max- 2 dış gebelik, pko 17 Ay 17 ŞUBATS Siyahhhinci Klomen,ovitrelle pko, eşinde morfoloji ve ileri hareket sorunu 25 ŞUBAT@Defneninannisi Klomen, Ovitrelle Pko 8 Ay 28 ŞUBAT@kizinbiri9 Femara, Miyositol Kapsül Bal,polen,propolis,
arısütüPıhtılaşma kaynaklı 2 kayıp 8 Ay 7 MART@Mutluluuk - - - 3 Ay 2 ŞUBAT@Tuanna_ Femara kKeten Tohumu, yoğurt Pko 2 Yıl 5 Mart@sutlaacc Klomen, Ovitrelle, Glifor, Folidays - İnsülin Direnci, 1 kayıp 7 Ay 9 MART@sev9 glifor Bal,tarçın,çörekotu
incir kürüpko 15 Ay 17 MART@asicadi44 - Hergün havuç, muz, keçiboynuzu pekmezi - 2 Ay 17 MART@Baede Glifor Soğan kürü Pko 4 Yıl 17 MART@defne-28 - - prolaktin yüksekliği 15 Ay 22 MART
Bende geldimMerhaba kızlar
Hepimiz anne olma yolunda ciddi emekler veriyoruz. Kimimiz doğal yollarla deniyoruz, kimimiz tedavi oluyoruz.
Burada birbirimize destek olalım, dua edelim, sohbet edip güzel arkadaşlıklar edinelim aynı zamanda
Konumuzda liste yapıcam arkadaşlar liste her ay yenilenicek. Uzun vadeli bir konu olsun istedik her ay konu açmayalım
normalde Klomen, femara gibi tedavi gören arkadaşlar olarak listemiz vardı. Ama isteyen doğal yoldan deneyenlerde tabi dahil olabilir. Amacımız muhabbet, birbirimize destek tabiki.
Kullandığınız ilaç
Kullandığınız kür?
Varsa sağlık sorununuz?
İSİM TEDAVİ ŞEKLİ KULLANILAN KÜR SAĞLIK SORUNU KAÇ AYDIR İSTEDİĞİ BAT SONUÇ@Nm88326 Klomen, Ovitrelle,
Utrogest, İnofolicBal,tarçın,çrekotu - 8 Ay 12 ŞUBATCookiie Klomen, Femara, Ovitrelle,
Matofin, Regenesis max- 2 dış gebelik, pko 17 Ay 17 ŞUBATS Siyahhhinci Klomen,ovitrelle pko, eşinde morfoloji ve ileri hareket sorunu 25 ŞUBAT@Defneninannisi Klomen, Ovitrelle Pko 8 Ay 28 ŞUBAT@kizinbiri9 Femara, Miyositol Kapsül Bal,polen,propolis,
arısütüPıhtılaşma kaynaklı 2 kayıp 8 Ay 7 MART@Mutluluuk - - - 3 Ay 2 ŞUBAT@Tuanna_ Femara kKeten Tohumu, yoğurt Pko 2 Yıl 5 Mart@sutlaacc Klomen, Ovitrelle, Glifor, Folidays - İnsülin Direnci, 1 kayıp 7 Ay 9 MART@sev9 glifor Bal,tarçın,çörekotu
incir kürüpko 15 Ay 17 MART@asicadi44 - Hergün havuç, muz, keçiboynuzu pekmezi - 2 Ay 17 MART@Baede Glifor Soğan kürü Pko 4 Yıl 17 MART@defne-28 - - prolaktin yüksekliği 15 Ay 22 MART
Kür kullanmıyorum. Sağlık sorunum yokBende geldim13 aydır bebek düşünüyoruz. Bu ay merional 150 iğre kullanmaya başladım. Bat 13 Mart
Tamam canımO zaman 15 mart diye yazayım kuzu. İğne olyrsan eğer ona göre dğzenleriz sonrabilgisayarı açtığımda eklicem
Nerede yaptırıyorsunuzamin canım 3. denememiz olacak korku. stres. heyecan hepsi bir arada
Bende variiiim
Bu ay ilk aşılamam olacak inşallah, femara kullanıyorum suan bat 14 mart
Hoşgeldiniz kızlarrBende geldim13 aydır bebek düşünüyoruz. Bu ay merional 150 iğre kullanmaya başladım. Bat 13 Mart
Kızlar yer var mı bana daMerhaba kızlar
Kullandığınız ilaç
Kullandığınız kür?
Varsa sağlık sorununuz?
canımm henüz regli olmadım. Testlerimde anlamsız şekilde hayali çizgiler çıkıyor salıdan beri koyulaşmıyor. Yarın kan vericem ama umudum kalmadı
Hoşgeldin kuzutiroid yüksekliği
19 aydır bekliyorum
bat 9 Mart
bende burdayım hanımlar
Yer varmı ne demek canım tabiki var. HoşgeldinnKızlar yer var mı bana daunutmadığın eklediğin için teşekkür ederim bu arada şubattan ümidimi kestim adetimin yarın 3.günü doktora yarın gidecem nasıl bi yol izleyeceğimi o zaman eklerim kısaca tekrar yazıyım bilgilerimi
2 senedir istiyoruz bebek
Bat 17 mart
Rahatsızlığım yumurta tembelliği
1 kimyasal gebelik geçmişim var 2 kere klomen ve çatlatma iğnesi kullandım şuan sadece inofolic kullanıyorum kızlar bu ay güzel haberler alalım inşallah
HOŞGELDİN CANIMM :)Merhaba herkese
benim de bat:20 mart
Kullandığım ilaç: femara ve folbiol
Kullandığım kür yok.
2 aydır deniyoruz
Herhangi bir sağlık problemimiz yok
Şimdiden herkese uğurlu bir ay diliyorum
Ne güzel bi haber kuzumm hoşgeldinn. Bu ay güzel olucak inşallahhCanım selam eski topikte de vardım simdi doktordan geldim geçen ay 19 mm olan yumurtam bu ay 23 mm olmuş. Rahim kalınlığı falan cok iyi dedi doktor hemen catlatma iğnesi vurdu orada. Bu ay femaraya ek olarak bal tarçın corekotu kuru kullanmıştım onun etkisidir belkide böyle buyumesinin.Yalnız anlamadığım bi şey var surekli sag taraftan yumurtluyorum yine bi tane yumurtam var. Rabbim insallah nasip eder.
Kullandığınız ilaç - FEMARA + OVITRELLE
Kullandığınız kür? -BAL TARCIN COREKOTU
Varsa sağlık sorununuz? - PKO
Kaç aydır bebek düşünüyorsunuz? 2 AY
Beklenen Regli tarihiniz? 5 MART
Ben daha olmadım cnm 1 hafta var daha bakalım sonuç ne oluyor@sev9
@Nm88326
@selcanevrenn20
@ugurluyolum
@turuncu_girl
Ay tenli anne
@izmirlibjkkartal
@Asenaasena96
Drdr17
@Baede
@Mordus
@byzz1
@pnaarozeer
@Bebyssss
S Siyahhhinci
Gizemm0
@Duygu933
@kizinbiri9
@mrsbride
@mntait
newmoon10
@Tuanna_
@sutlaacc
kızlar, regli olanlar şubattan umudunu kesenler isterseniz buraya gelebilirsiniz. Hamiş olanlarda gelip bize uğurunuzu getirin
Ben daha olmadım cnm 1 hafta var daha bakalım sonuç ne oluyor@sev9
@Nm88326
@selcanevrenn20
@ugurluyolum
@turuncu_girl
Ay tenli anne
@izmirlibjkkartal
@Asenaasena96
Drdr17
@Baede
@Mordus
@byzz1
@pnaarozeer
@Bebyssss
S Siyahhhinci
Gizemm0
@Duygu933
@kizinbiri9
@mrsbride
@mntait
newmoon10
@Tuanna_
@sutlaacc
kızlar, regli olanlar şubattan umudunu kesenler isterseniz buraya gelebilirsiniz. Hamiş olanlarda gelip bize uğurunuzu getirin
Güzel haberlerini bekliyoruz canımmBen daha olmadım cnm 1 hafta var daha bakalım sonuç ne oluyor
Rabbim hepimize nasip etsin inşallah yaGüzel haberlerini bekliyoruz canımm