Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani 10 günden sonra zaten ilacın etkisi kalmıyormuş. 12.gunde çıkma olasılığı yüksekmiş doktor 14.gunde yap dedi ama dayanamam herhalde
Canım ben 12. Günde yaptım.cift çizgi çıktı ama şuan regl.ildum kesin olarak 15. Gün yaparsan daha iyi olur

Amin canım arkadaşım amin Allah razı olsun eksik olma iyi ki varsın
Sen de iyi ki varsın bebeğim
Anladım canım inşallah bu ay güzel sonuç alırsın çok zorlu süreçler gerçekten. Sonra bana bilgi verir misin aşılama nasıl geçti ağrılı mı felan filan gibi inşallah o bilgileri hamiş olarak verirsin

Merhaba kızlar 9 gündür adet olmuyorum bugün çok fazla bel ağrım ve kasık karın ağrım var sizce neden oluyor inşallah bende hayırlı haberler alırım

Benim eşimin de 14 mart kızlar güzel haberler vermek nasip olur inşallah
İnşallah cnm ya.. son 2 gün kaldı bende, normalde dr 4ü yap dedi ama 1 gün beklicem, cuma sabah yapıcam. İnşallah bizimledir miniklerimiz
Merhaba kızlar 9 gündür adet olmuyorum bugün çok fazla bel ağrım ve kasık karın ağrım var sizce neden oluyor inşallah bende hayırlı haberler alırım
Cnm bat geçtiyse test yapmalısın, pozitif ise kan ver.. negatif ise drun varsa konuş adet söktürücü versin. Yoksa bu ağrılar çekilmez...

O nasıl oluyo ? Hamıle kalmak ıcın mı kullandınız ?? Ben hsg fılmı cektırdım de hamıle kalmak ıcın baska neler deneyebılırım bılgılendırırmısınız benı
Famerayı doktorum verdi. Doktoruna danışmalısın ilaç konusunda arkadaşım yoksa Allah muhafaza daha kötü sonuçlar elde edebilirsin.
Bal tarçın çörek otu kürünü de internetten bulup yaptım ama tüketmeden yine doktorumdan onay aldım sordum danıştım.
Yumurta geliştirici bir ilaç yazarsa doktorun ve kür kullanmana da izin verirse günde bir defa sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı tüketmeni tavsiye ederim çünkü çok fazla gelişebilir yumurtan ama o zamanda işe yaramaz dozunda ayarla mutlaka
Dualarım seninle bir şey takılırsa aklına yaz yine

canım sen nasıl hazırlıyorsun Tarçın kürünü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…