Ay nebiliyim icimdeki ses hamile olmadigi soyluyo oyle hissetmiyorum . Ama kasiklarim falan bayagi kotu adet olucam diyedir diyorum . Bakalim neler olacakValla bhcg yükselirken oluyormuş sebepsiz hapşırık ay ibş
Bende çatlatma iğnesinin 15.günündeyim test alıp yapamadım adet olacakmışım gibi hafif ağrılar var regl günüm 7 si bakalım ne olacak ağır bişi kaldırdığımda kasıklarımda ağrı oluyor belki psikolojiktir ne düşüneceğimi bilmiyorum artık hayırlısıAy nebiliyim icimdeki ses hamile olmadigi soyluyo oyle hissetmiyorum . Ama kasiklarim falan bayagi kotu adet olucam diyedir diyorum . Bakalim neler olacak
Evet ilk kullanımda gebe kaldım ama 2 ya da 3 ay önce başarısız bir klomen tedavim var canımM Mucizegibiii gebeliğin hayırlı olsunFemara kullanmışsn bende bu ay ilk defa kullandım. İlk kullanımda mı gebe kaldın?
Klomen bende de başarısız oldu yumurtalar gelişti ama tutmadı. Femara kullandım ilk kez inşallah senin gibi bende gebe kalırımEvet ilk kullanımda gebe kaldım ama 2 ya da 3 ay önce başarısız bir klomen tedavim var canım
Valla benimde 6 si saldim artik .Bende çatlatma iğnesinin 15.günündeyim test alıp yapamadım adet olacakmışım gibi hafif ağrılar var regl günüm 7 si bakalım ne olacak ağır bişi kaldırdığımda kasıklarımda ağrı oluyor belki psikolojiktir ne düşüneceğimi bilmiyorum artık hayırlısı
Hayırlısı olsun inşallah hislerimiz yanıltır biziValla benimde 6 si saldim artik .
5 mart canım alayım tahminiMrb yumurtlama catlama tarihini soyleyin cinsiyet tahmini yapayim..
Canım bende şubatın 1 inde ilk aşılama mi olmuştum ilk iki gün benimde çok ağrım oldu fakat sonra biraz azaldı ama 12.ci güne kadar devam etti ağrı sonra bıçak gibi kesildi fakat kimyasal oldu regli olduğumda bile hiç ağrım olmadı sonra bende uyku halsizlik bel ve kaşık ağrısı vardı belitti olarakKızlar 18 mm yumurta ile 27 subatta igneyi vurdum 1 martta aşılamam oldu. İlk iki gun cok agrim oldu ama suan daha iyiyim, ilk aşılamam, femara dışında birşey kullanmamistim bu ay da olmazsa igne ile büyüteceğiz. İlk aşılaması tutan var mi? Belirtileri nelerdi?
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al canım :)Evet ilk kullanımda gebe kaldım ama 2 ya da 3 ay önce başarısız bir klomen tedavim var canım
Birde göğüsler çok fenaydı elleyemiyordum bileCanım bende şubatın 1 inde ilk aşılama mi olmuştum ilk iki gün benimde çok ağrım oldu fakat sonra biraz azaldı ama 12.ci güne kadar devam etti ağrı sonra bıçak gibi kesildi fakat kimyasal oldu regli olduğumda bile hiç ağrım olmadı sonra bende uyku halsizlik bel ve kaşık ağrısı vardı belitti olarak
İnşlah gerek kalmaz sana :) tabiki veririm .Sen de iyi ki varsın bebeğim
Anladım canım inşallah bu ay güzel sonuç alırsın çok zorlu süreçler gerçekten. Sonra bana bilgi verir misin aşılama nasıl geçti ağrılı mı felan filan gibiinşallah o bilgileri hamiş olarak verirsin
Ben sanırım pazartesi olcam çok umudum yok bakalımKızlar 18 mm yumurta ile 27 subatta igneyi vurdum 1 martta aşılamam oldu. İlk iki gun cok agrim oldu ama suan daha iyiyim, ilk aşılamam, femara dışında birşey kullanmamistim bu ay da olmazsa igne ile büyüteceğiz. İlk aşılaması tutan var mi? Belirtileri nelerdi?
Fiyatı çok ıyimis ben 3 sene önce sorduğumda 750 demişlerdi şimdi 2 bulmuştur diye düşünüyorum bende bu ay yaptircaktim vazgeçtim maddi sebebler nedeniyle inş önümüzdeki aylara artik900 liraya yaptırdım ve ınanın sıfır agrı yasadım. Korkudan o gece uyuyamamıstım ben acıya dayanıklı. Da degılım ama bosunaymıs o stres
ay ben de hiç bişey yok ya tık yok resmennnBat 12 Mart olanlar varmı belirti canlar
inallah hamile kalırız ya bende klomen kullandım ve ovulasyon testi yaptım bu ayHerkese merhaba
Bu ay klomen kullandım. 2 yumurtam oluşmuş. Dr ovulasyondasın zaten dedi iğne vermedi bu ay. Ovulasyon testide yapıyorum pik oldu. Hayırlısı bakalım.
Testi ne zaman yapmistiniz kimyasal oldugunu testte pozitifi görüp sonra adet olunca mi anladınız, beta verdiniz miCanım bende şubatın 1 inde ilk aşılama mi olmuştum ilk iki gün benimde çok ağrım oldu fakat sonra biraz azaldı ama 12.ci güne kadar devam etti ağrı sonra bıçak gibi kesildi fakat kimyasal oldu regli olduğumda bile hiç ağrım olmadı sonra bende uyku halsizlik bel ve kaşık ağrısı vardı belitti olarak
Hepimize insallah canimHayırlısı olsun inşallah hislerimiz yanıltır bizi