Ben en ıyısı bı sure daha beklım. Eşimden de tahlıl ıstedıler onu yaptırıp herseyı toplarım oyle gıderım doktoruma. Hsg fılmı sonrası hamıle kalanı cok dıydum ınsallah Allah bıze de bı evlat nasıp ederFamerayı doktorum verdi. Doktoruna danışmalısın ilaç konusunda arkadaşım yoksa Allah muhafaza daha kötü sonuçlar elde edebilirsin.
Bal tarçın çörek otu kürünü de internetten bulup yaptım ama tüketmeden yine doktorumdan onay aldım sordum danıştım.
Yumurta geliştirici bir ilaç yazarsa doktorun ve kür kullanmana da izin verirse günde bir defa sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı tüketmeni tavsiye ederim çünkü çok fazla gelişebilir yumurtan ama o zamanda işe yaramaz dozunda ayarla mutlaka
Dualarım seninle bir şey takılırsa aklına yaz yine
Tabiki insallahBen en ıyısı bı sure daha beklım. Eşimden de tahlıl ıstedıler onu yaptırıp herseyı toplarım oyle gıderım doktoruma. Hsg fılmı sonrası hamıle kalanı cok dıydum ınsallah Allah bıze de bı evlat nasıp eder
İnternette bulmuştum tam ölçüleri hatırlamıyorum ama çörek otu tane şeklinde değil çekilmiş olandı bulursam atarım mutlaka ama Google dan bulmuştum haberin olsuncanım sen nasıl hazırlıyorsun Tarçın kürünü?
Peki özelde ne kadar tutu ücretBen özelde yaptırdım ve hıc agrı hıssetmedım ınternette okudum burdada yazan cok olmus agrılı gectı dıye bayılanlar bıle olmuss. Inanın zerre bısey hissetmedim. Ikı dakıka surdu zaten. Bu aralar ılıskıyı sıklastırmam lazım bebıs ıstıyoruz cunku hakkımızda hayırlısı olsun
900 liraya yaptırdım ve ınanın sıfır agrı yasadım. Korkudan o gece uyuyamamıstım ben acıya dayanıklı. Da degılım ama bosunaymıs o stresPeki özelde ne kadar tutu ücret
Aynen kuzum birazcık sıkı tutacaksınız işi:)
ben 1 tatlı kaşığı bal, 1 çay kaşığı tarcın, 1 çay kaşığı çörekotu (ezilmiş) karıştırıp yedim. geçen ay yememiştim 18 mm 15 mm di, bu ay 21 mm tek yumurta oldu. sanırım büyümüş :)))) etkisi var yani.İnternette bulmuştum tam ölçüleri hatırlamıyorum ama çörek otu tane şeklinde değil çekilmiş olandı bulursam atarım mutlaka ama Google dan bulmuştum haberin olsun
Benim 12 Mart ama belirti yok maalesef. Psikolojik mi bilmiyorum ama 2-3 saat önce böyle bi bas dönmesi oldu hafif hafif. 26 Şubat'ta çatlatma iğnesi oldum şuan 5.gün gerçi belirti olmaması normal ama işte insan bekliyorBat 12 Mart olanlar varmı belirti canlar
Evet tatlım hayırlısı hakkımızda inşallahBenim 12 Mart ama belirti yok maalesef. Psikolojik mi bilmiyorum ama 2-3 saat önce böyle bi bas dönmesi oldu hafif hafif. 26 Şubat'ta çatlatma iğnesi oldum şuan 5.gün gerçi belirti olmaması normal ama işte insan bekliyor
Sende var mı belirti canimEvet tatlım hayırlısı hakkımızda inşallah
Zaten bence tek belirti şüpheli ilşkiden sonra 5-6 gün sonra giren kramplar ondan başka belirti yok kaşık bel yada vajinal bölgeye giren bıçak batmaları öyle birşey oldu mu sendeBenim 12 Mart ama belirti yok maalesef. Psikolojik mi bilmiyorum ama 2-3 saat önce böyle bi bas dönmesi oldu hafif hafif. 26 Şubat'ta çatlatma iğnesi oldum şuan 5.gün gerçi belirti olmaması normal ama işte insan bekliyor
Valla bende vajinada bıçak saplanması oldu bu akşam üzeri birkaç kez belimin sağ tarafından sağ bacağa vuran bir ağrı var 2 gündür geçmeyen son yumurtlama 26 ydı benimde ovülaayonla baktım 22-24-26 sonda yumurtlama oldu 26 sındaki 3. Gün çatladı nasip inş vardırSende var mı belirti canim
İnsallaaah hamileliği görürsünüz bu ayValla bende vajinada bıçak saplanması oldu bu akşam üzeri birkaç kez belimin sağ tarafından sağ bacağa vuran bir ağrı var 2 gündür geçmeyen son yumurtlama 26 ydı benimde ovülaayonla baktım 22-24-26 sonda yumurtlama oldu 26 sındaki 3. Gün çatladı nasip inş vardır
Birde hapşırık var araştırmıştım bhcg yükselirken hapşırık olurmuş nekadar doğru bilmiyorum hamileler bi cevaplar belkiSende var mı belirti canim
Benimde aynı senle zaten bakalım inş ikimizde güzel haberi alalımİnsallaaah hamileliği görürsünüz bu aybenim de ilk çatlatma ignem ama pek umudum yok gerçi daha 5.gun
İnşallah insallahBenimde aynı senle zaten bakalım inş ikimizde güzel haberi alalım
Bende hapsuriyorum ama sanirim grip olucamBirde hapşırık var araştırmıştım bhcg yükselirken hapşırık olurmuş nekadar doğru bilmiyorum hamileler bi cevaplar belki
Valla bhcg yükselirken oluyormuş sebepsiz hapşırık ay ibşBende hapsuriyorum ama sanirim grip olucamdeli gibi yorgun hissediyorum kendimi