Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merak etme cnm hergün yumişler en az 1mm büyüyorlar... ne zaman sonraki kontrolün, Beklioruz güzel haberlerini.
Cumartesi. Ozamana kadar olur eger istedigi gibiyse aşılamayı yapcakmış cumartesi.
Hsg filmi çektikten sonra hamile kalan varmı ??? Ben bu sabah filmi çektirdim o yuzden soruyorum
Canım kist olanlar için değil tuplerde hafif enfeksiyon gibi tıkanıklıkları olanlarda içeriye verilen sıvı ile açılma oluyor. Ve hamile kalabiliyorlar .
Bak görün biz kader yoldaşı olarak aynı zaman hamile kalıcaz Cookiie
Ya ben ya ben

Aaa bebeğimm sensiz olur muu Ama senden bu ay umutlar çok yüksekkk

Bal tarçın çörek otu başla bebeğim ben geçen ay öyle yapmıştım
Bu aydan snra yapayım . O da benim aklımda. Sen güzel sonuç almıştın. Dr 75 ml verdi ilacı en düşükten. Sonra baktı buyumemiş 150 ye çıkarttı . Çok yumurta var hepsi döllenirse patlatıcam dedi sanırıım çoğul gebelik olabilir dedi . İlk defa bu ay umutlu konuştu. Zaten son deneme bundan sonra ara vericem toruldum.

Duyduğum kadarıyla çok var ama ben daha cektiremedim nasl geçti çok agrım falan oldu mu
Ben özelde yaptırdım ve hıc agrı hıssetmedım ınternette okudum burdada yazan cok olmus agrılı gectı dıye bayılanlar bıle olmuss. Inanın zerre bısey hissetmedim. Ikı dakıka surdu zaten. Bu aralar ılıskıyı sıklastırmam lazım bebıs ıstıyoruz cunku hakkımızda hayırlısı olsun

Cookiie merhabalar beni de listeye ekler misiniz yaşım 29 ,bat 22 mart 1 aydır düşünüyoruz geçen ay olmadı malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…