Sorma ya eşimin sperm sayısı yarı yarıya düşük çıktı. Önce bi hastalıktan şüphelendi doktor hatta emindi varikosel dedi o çıkmadı sonuç tertemiz geldi. Sebebi yok sayı düşük. Takviye kullan demiş biz de doğal takviyeye sarıldık keçiboynuzu c vitamini çinko domates havuç sarmısak... Daha bir sürü şey ama bilmiyom yaDevam canım. U ay son klomen benim olmadı aşılama yapilacak sen ne yaptın memleketetydim okuyamadım son olanlari
Memlekette olunca böyle mi oluyo ya bizde gidicez 1 haftayaDevam canım. U ay son klomen benim olmadı aşılama yapilacak sen ne yaptın memleketetydim okuyamadım son olanlari
Canım geçmiş olsun. Bu ay daha güzel olucak diye hep geciriyoruz günlerimiziSlm kızlar gecikmeli olarak regl oldum bu ayda gelemdi bebis zamanını bekliyor demek hayırlısı artık sabr
Bence gidişat bunu gösteriyor
adamlara yazık zaten acıyorumAyyy inşallah kuzum inşallah bu ay aglamicam sadecee eşime.celik yelegini giy gel dedim
Hele benimki sürekli bişey yediriyorumCanım geçmiş olsun. Bu ay daha güzel olucak diye hep geciriyoruz günlerimizi
adamlara yazık zaten acıyorum
Canım geçmiş olsun. Bu ay daha güzel olucak diye hep geciriyoruz günlerimizi
adamlara yazık zaten acıyorum
Bende geçen ay adamı keçiboynuzu pekmezi bogmustum bu ay devamHele benimki sürekli bişey yediriyorumannem acıdı artık yazık yedirme bu kadar o da insan diyo
İn sguzel geçer bizim gidiş sebebi biraz uzucuyduMemlekette olunca böyle mi oluyo ya bizde gidicez 1 haftaya
Çakşır kötü ayrıca hergün domates (likopen içeriyo) sarımsak havuç fındık badem fıstık kabak çekirdeği arı sütü bitter çikolataBende geçen ay adamı keçiboynuzu pekmezi bogmustum bu ay devambaşka ne yedirebilirim
Anladım canım benim tez zamanda hamiş oluruz umarımMalesef değilim canım umudunu kırmak için yazmadım hani ağrım vardı ama o zaman adet olmadım sonra oldum senin de adet ağrısı değildir korkma demek istedim
Hele benimki sürekli bişey yediriyorumannem acıdı artık yazık yedirme bu kadar o da insan diyo
Neyse sonu güzel olacak ya adamlar bıktı artık
Ben saldım kızlar ne adama ne kendime hiçbişey yedirip içirmiyorumBende geçen ay adamı keçiboynuzu pekmezi bogmustum bu ay devambaşka ne yedirebilirim
İnşallah canımAnladım canım benim tez zamanda hamiş oluruz umarım
Valla ben bu ay kendimi bıraktım kocamın derdine düştüm sürekli peşindeyimBen saldım kızlar ne adama ne kendime hiçbişey yedirip içirmiyorum
Sen peşinden ayrılma kuzu 6 aya kalmadan toparlansın değerlerİnşallah canım
Valla ben bu ay kendimi bıraktım kocamın derdine düştüm sürekli peşindeyim
Öylemi üzgünüm ya bilmiyodum. Yumurtlama dönemini doktorun dediği ilişki tarihi perşembe son zaten çokta kalmıcaz biz adetimi beklicem inşallah olmamİn sguzel geçer bizim gidiş sebebi biraz uzucuydu
Valla artık ya kafayı yemeden gelse çok iyi olcakSen peşinden ayrılma kuzu 6 aya kalmadan toparlansın değerler
İnşallah güzel haberlerle gelirsinÖylemi üzgünüm ya bilmiyodum. Yumurtlama dönemini doktorun dediği ilişki tarihi perşembe son zaten çokta kalmıcaz biz adetimi beklicem inşallah olmam
Söyleyin kızlar yardım edin kızçeye kafayı yicek yoksaValla artık ya kafayı yemeden gelse çok iyi olcakdoğaldan umudum var bilen varsa söylesin erkeklere iyi gelen şeyleri
Yemiş de olabilirim tam emin değilimSöyleyin kızlar yardım edin kızçeye kafayı yicek yoksa
Yememişsin gibi biz kabul edelimYemiş de olabilirim tam emin değilim
Senin için iyi olur cnm dusunmezsin en azındanÖylemi üzgünüm ya bilmiyodum. Yumurtlama dönemini doktorun dediği ilişki tarihi perşembe son zaten çokta kalmıcaz biz adetimi beklicem inşallah olmam