- 10 Mart 2019
- 679
- 1.278
- 35
Amannnnn annen haklı sanrmÇakşır kötü ayrıca hergün domates (likopen içeriyo) sarımsak havuç fındık badem fıstık kabak çekirdeği arı sütü bitter çikolata daha aklıma gelmeyen de vardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amannnnn annen haklı sanrmÇakşır kötü ayrıca hergün domates (likopen içeriyo) sarımsak havuç fındık badem fıstık kabak çekirdeği arı sütü bitter çikolata daha aklıma gelmeyen de vardır
Saol canımcım siz de olmasnız kesin yerdimYememişsin gibi biz kabul edelim
Napıyım bebeğim sorun var ortada mecbur yoksa olmuycak değer yarı yarıya düşük yine olcağı yok da umut işteAmannnnn annen haklı sanrm
Aynen bakalımSenin için iyi olur cnm dusunmezsin en azından
Cumartesi. Ozamana kadar olur eger istedigi gibiyse aşılamayı yapcakmış cumartesi.Merak etme cnm hergün yumişler en az 1mm büyüyorlar... ne zaman sonraki kontrolün, Beklioruz güzel haberlerini.
Canım kist olanlar için değil tuplerde hafif enfeksiyon gibi tıkanıklıkları olanlarda içeriye verilen sıvı ile açılma oluyor. Ve hamile kalabiliyorlar .Hsg filmi çektikten sonra hamile kalan varmı ??? Ben bu sabah filmi çektirdim o yuzden soruyorum
Ya ben ya benBak görün biz kader yoldaşı olarak aynı zaman hamile kalıcaz Cookiie
Aaa bebeğimm sensiz olur muu Ama senden bu ay umutlar çok yüksekkkCumartesi. Ozamana kadar olur eger istedigi gibiyse aşılamayı yapcakmış cumartesi.
Canım kist olanlar için değil tuplerde hafif enfeksiyon gibi tıkanıklıkları olanlarda içeriye verilen sıvı ile açılma oluyor. Ve hamile kalabiliyorlar .
Ya ben ya ben
Yumurtam bugumemiş kız :) ne umudu :)) bende umut kalmadıAaa bebeğimm sensiz olur muu Ama senden bu ay umutlar çok yüksekkk
Bal tarçın çörek otu başla bebeğim ben geçen ay öyle yapmıştımYumurtam bugumemiş kız :) ne umudu :)) bende umut kalmadı
benim de eşimin doğum günü 19 Mart inşallah güzel haberi vermek nasip olur
Benim eşimin de 14 mart kızlar güzel haberler vermek nasip olur inşallahAhhhh insallahhh 10 gün var aralarında :) umarım bu seneki hediyemiz bebiş haberleri olurrrr
Bu aydan snra yapayım . O da benim aklımda. Sen güzel sonuç almıştın. Dr 75 ml verdi ilacı en düşükten. Sonra baktı buyumemiş 150 ye çıkarttı . Çok yumurta var hepsi döllenirse patlatıcam dedi sanırıım çoğul gebelik olabilir dedi . İlk defa bu ay umutlu konuştu. Zaten son deneme bundan sonra ara vericem toruldum.Bal tarçın çörek otu başla bebeğim ben geçen ay öyle yapmıştım
Benide eklermisiniz ikinci klomen tedavim bat tarihim 9 MartBen diyarbakirdayim belki bir bati tayinine oralarda oluruz
İnşallah canım mesleğin neydi görev içinmi ordasın @karavil
Duyduğum kadarıyla çok var ama ben daha cektiremedim nasl geçti çok agrım falan oldu muHsg filmi çektikten sonra hamile kalan varmı ??? Ben bu sabah filmi çektirdim o yuzden soruyorum
İnsallahhh insallahhhh isteyen herkese inşallah bat tarihleriniz neler :) çatlatma iğnesi mi kullandiniz bu ayBenim eşimin de 14 mart kızlar güzel haberler vermek nasip olur inşallah
Evet bu 2.ayım çatlatma iğnesinde. regl günüm 9 mart. sizin kaçıİnsallahhh insallahhhh isteyen herkese inşallah bat tarihleriniz neler :) çatlatma iğnesi mi kullandiniz bu ay
Ben özelde yaptırdım ve hıc agrı hıssetmedım ınternette okudum burdada yazan cok olmus agrılı gectı dıye bayılanlar bıle olmuss. Inanın zerre bısey hissetmedim. Ikı dakıka surdu zaten. Bu aralar ılıskıyı sıklastırmam lazım bebıs ıstıyoruz cunku hakkımızda hayırlısı olsunDuyduğum kadarıyla çok var ama ben daha cektiremedim nasl geçti çok agrım falan oldu mu
Aynıyız iğneyi ne zaman oldun canmBenide eklermisiniz ikinci klomen tedavim bat tarihim 9 Mart
Hayır canım famera ve bal tarçın çörek otu kürü kullanmıştım benHayırlı olsun sağlıcakla al kucağına insallahhh çatlatma iğnesi ile mi.gebe kalmıştn?
Amin canım arkadaşım amin Allah razı olsun eksik olma iyi ki varsınCanım benim rabbim yüzünü güldürsün inşallah bi sorun olmaz Allah'ın izniyle
Belli mi olur kızzz
O nasıl oluyo ? Hamıle kalmak ıcın mı kullandınız ?? Ben hsg fılmı cektırdım de hamıle kalmak ıcın baska neler deneyebılırım bılgılendırırmısınız benıHayır canım famera ve bal tarçın çörek otu kürü kullanmıştım ben
Benimde 12 Mart :) ama ben dayanamayıp 9unda test yapicam gibiEvet bu 2.ayım çatlatma iğnesinde. regl günüm 9 mart. sizin kaçı