Hayırlı olsun sağlıcakla al kucağına insallahhh2 günde bir kan veriyordum bugün progesteronda verdim akşam tekrar betahcg vereceğim ( 48 saat anca doluyor ) ondan sonra daha vermeyeceğim insallah bi sıkıntı olmazsa pazartesi kontrolüm var
Canım benim rabbim yüzünü güldürsün inşallah2 günde bir kan veriyordum bugün progesteronda verdim akşam tekrar betahcg vereceğim ( 48 saat anca doluyor ) ondan sonra daha vermeyeceğim insallah bi sıkıntı olmazsa pazartesi kontrolüm var
Belli mi olur kızzzAhaha o şans banamı gelcekk bende gülerimm
Yok yok kuzum amaann kim kaybetmiş biz bulalımCanım benim rabbim yüzünü güldürsün inşallahbi sorun olmaz Allah'ın izniyle
Belli mi olur kızzz
Canım ben bi yerde siklüs yetmezliği mi neydi öyle bi yazı okumuştum. Ovilasyon dan 14 gün sonra adet olmalısın en az. Eğer bu tamamsa 30 gün normal ona dikkat etKızlar adetim hep 30 günde bir oluyor. Beni kafama takılan şu ben piki hep 18 gün görüyorum. Bu bir sorun mu bana biraz geç gibi geldi
Offf millet çatır çatır doğuruyo beeeYok yok kuzum amaann kim kaybetmiş biz bulalım
Hsg filmi çektikten sonra hamile kalan varmı ??? Ben bu sabah filmi çektirdim o yuzden soruyorumSlm kızlar şubat ayı benim için tamamen kapanmıştır artık önümüzdeki aylara bu ay nasip olursa hsg cektirecegim
14. Gününse eğer varsa testte cıkabilir canım. Çatlamadan 14 gün sonra regli beklenir genelde ama tabi gecikedebiliyor. Elinde test varsa bi yap istersenKızlar çatlama iğnesi olalı bugün 14.gün regl tarihim 7 mart adet olcakmışım gibi bir ağrı var lavobaya gidiyorum bakıyorum bişi yok benzer durum yaşayan var mı yine olmayacak diye çok korkuyorum
Geçen ay ben de yaşadım ama adet olmadım o zaman iğne de ağrı yapabiliyo yani sanmam adet olcağını canım korkma inşallah hamilesindir hiç olmazsınKızlar çatlama iğnesi olalı bugün 14.gün regl tarihim 7 mart adet olcakmışım gibi bir ağrı var lavobaya gidiyorum bakıyorum bişi yok benzer durum yaşayan var mı yine olmayacak diye çok korkuyorum
Canım ben hsg çektirmedim ama buralarda çok denk geldim. Hsg sonrası hamile kaldım yazanlar çok var. Yollar açılıyor ya ihtimal artıyor tabi. Hadi inşallah sende de tutar.Hsg filmi çektikten sonra hamile kalan varmı ??? Ben bu sabah filmi çektirdim o yuzden soruyorum
Bilmiyorum çok umudum yok.Sen hamile misin canım ?Geçen ay ben de yaşadım ama adet olmadım o zaman iğne de ağrı yapabiliyo yani sanmam adet olcağını canım korkma inşallah hamilesindir hiç olmazsın
Malesef değilim canım umudunu kırmak için yazmadım hani ağrım vardı ama o zaman adet olmadım sonra oldum senin de adet ağrısı değildir korkma demek istedimBilmiyorum çok umudum yok.Sen hamile misin canım ?
Bak görün biz kader yoldaşı olarak aynı zaman hamile kalıcazSlm kızlar gecikmeli olarak regl oldum bu ayda gelemdi bebis zamanını bekliyor demek hayırlısı artık sabr
Ayy hadı inşallaaahhh çok ıstıyorum cunku rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasınCanım ben hsg çektirmedim ama buralarda çok denk geldim. Hsg sonrası hamile kaldım yazanlar çok var. Yollar açılıyor ya ihtimal artıyor tabi. Hadi inşallah sende de tutar.
Kız ağlama tabi devam ediyoz birlikte napalımAyyy inşallah kuzum inşallah bu ay aglamicam sadecee eşime.celik yelegini giy gel dedim
Devam canım. U ay son klomen benim olmadı aşılama yapilacak sen ne yaptın memleketetydim okuyamadım son olanlariKız ağlama tabi devam ediyoz birlikte napalımnapıyosun bu ay devam mı tedaviye yoksa ara mı