Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zuzucum, sonunda ikna edebildik Sunrseee yi demi ama :))) herşey güzel olacal Sunrsee merak etme herkeste var bu stres...AMa bekliyoruz, olacak ama Allah ne zaman nasip ederse.
Yaa canım doğru diyosun sanırım biraz bunaldim yoksa hep olumlu düşünürüm Allah herkesin gönlünden geçeni hayırlısıyla versin inşallah

Evet öyleymiş değerler 3 kat 3 kat artıyor Allah’a sükür
Maşallah bebeğim bi daha kan verdin mi yoksa kontrole kadar bekliyor musun
Eşimde diyo sanki bizim tedaviyle olmucak hiç beklemedik anda süpriz olcak diye. Dedim inşallah ondan koruncaktım bu 2 ay korunmayı bıraktım sonra
Korun tabi canımm hiç beklemediğin zaman işte bu kadar uğraşıp korunduğun ay olsa ben çok gülerim ama

Korun tabi canımm hiç beklemediğin zaman işte bu kadar uğraşıp korunduğun ay olsa ben çok gülerim ama
Ahaha o şans banamı gelcekk bende gülerimm

Kizlar ben ovulasyon takip ediyorum akinti ve vajinal muayene ile yani vucudumdaki degisikleri kontrolle anlıyorum ama bu sefer ovulasyon testi aldim dun yumurtlama belirtilerini yaşadım bugun test yaptim bu sekilde cikti pik olmusmu sizce
bilmem ki eğer senin ki pikse benimki de pik

Eklentiler

• 20210302_092710.jpg
    103,5 KB · Görüntüleme: 39
  • 20210302_092706.jpg
    98,4 KB · Görüntüleme: 32
  • 20210302_092651.jpg
    74,6 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar dün doktordaydım . Gonol f450 kullanıyordum aşılama yapılcaktı. Yumurtam 12 mm olmuş çok büyümemiş. Cumatesiye kadar iğneye devam dedi. Hergün iğne yapıyorum. İğnenin derecesini yükseltti .arkadan gelen yumurtaların var dedi onlar da büyür merak etme dedi. Yani ben bek umutlu değilim ama süreci paylaşıcam sizlerle .

Evet hayırlısı olsun bakalım ya Allah ne yazdıysa o olur
Amin canim benim bat 13 mart senin kaci hemen hemen ayni ikimizin bakalim belirtiler nasil olacak bende suanda sık idrara cikma basladi dunden beri. Gece deliksiz uyurum bu gece iki kere uyandim

Amin canim benim bat 13 mart senin kaci hemen hemen ayni ikimizin bakalim belirtiler nasil olacak bende suanda sık idrara cikma basladi dunden beri. Gece deliksiz uyurum bu gece iki kere uyandim
12 bat benim ben de kasık ağrısı vardı akşam şimdi herşey normal daha tık yok

Valla benim gecen ay kimyasal oldu gecen ay vardi kasik agrisi bu ay henüz yok belki ileri gunlerde olur akinti var ama oda arada yogunlasiyor sonra azalıyor
kız geçen ay bende kimyasal oldum 18. gün geçti adetim test yaptım pozitif kanda negatif aynısı yani

Merhaba canım ben de plos um ve bazen benim de 2 ay 3 ay olmadigim oluyo eğer aşılama yatıracaksan gebelik testi ver kanda baktır yoksa direk tarlusalla adetini soktur ve tedavine başla böyle bekleyişe yoksa daha çok üzülürsün varsa zaten öğrenmiş olursun pkolu olupda bu kadar uzun sürmesi gayet normal

EEvet öyle yapacağım böylesi zorluyor artık

2 günde bir kan veriyordum bugün progesteronda verdim akşam tekrar betahcg vereceğim ( 48 saat anca doluyor ) ondan sonra daha vermeyeceğim insallah bi sıkıntı olmazsa pazartesi kontrolüm var

Merak etme cnm hergün yumişler en az 1mm büyüyorlar... ne zaman sonraki kontrolün, Beklioruz güzel haberlerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…