Tamam canım bakıyorum hemen teşekkür ederimTrendyol'da 20 Adet laboquick ovulasyon testi + 6 tane de gebelik testi 50 TL canım, ben sipariş verdim dün akşam.
Ben de kullandım canım o marka iyi gibi teşekkür ederimBEN Bİ AY LABOQUIK KULLANMIŞTIM CANIM
Tamam canım çok teşekkür ederimBen lambojik kullanmistim canim tam gununde pik yapiyo
nasıl değişik oldun kuzu :) şubattan eleniyoruz dedik daimi bir konu açalım:)Yaaa şuan bir değişik oldum hayırlısı kuzum hayırlısı
rabbim dilerse hiçbirşey engel olamaz. Yengemde 40 yaşında aldı evladını kucağına :) maşallah çok güzel büyümüş yumurtalar şans büyük bu ay gelicek inşallah bebiş :)Bu topic hepimize hayırlı gelir inşallah:) Sanırım topiğin en yaşlı üyesi benim, 40 yaşındayım, eşim de 40. Polikistik overliyim. Yaklaşık 2 seneye yakın çocuk istiyoruz. 1 Kimyasalım var, geçtiğimiz Mayıs sonunda olmuştu. Bu ay ilk defa Femara ile ovülasyon takibine başladım. 2 doktorla yaptım. Şu anda adetin 15. günü, bugün tekrar doktora gittim, solda 3 yumurta büyümüş, en büyüğü 21, bir küçüğü 19, diğeri de daha küçüktü onu hatırlayamadım, sağda da daha ufak 2-3 tane gördü. Çatlatma iğnesi olmadım, kendisi çatlayacakmış. gün aşırı ilişki dedi, rahim duvarı 9.5 olmuş, iyi kalınlaşmış dedi.. Bana çok büyük umut oldu.. Bu arada bu ay ilk gittiğim doktor, sende t rahim var, sağda yapışıklık var, gelecek ay histereskopi yapalım dedi, ben buna kafayı takıp çok üzüldüm, sonra ofisten arkadaşımın tüp bebek doktoruna gittim bugün, t rahim değil, yapışıklık da çok önemli değil dedi. yalnız çok ufak bir polip gördüğünü söyledi, bu gebe kalmaya engel olabilir, spiral etkisi yaratabilir dedi. Sana tüp bebek yapalım diyemem dedi, aşılama olabilir dedi, ama aşılamadan önce polipi almak istediğini söyledi. Bu ay da umut var, tutabilir dedi. Nasıl heyecanlıyım anlatamam, inşallah söylediği gibi olur ve güzel haberler veririm burdan
Kullandığınız ilaç - Femara
Kullandığınız kür? Bu ay hemen hemen her gün 1 kase yoğurda 1 çorba kaşığı keten tohumu katıp yedim.
Varsa sağlık sorununuz? PKO
Kaç aydır bebek düşünüyorsunuz? 2 Yıl
Regli tarihiniz? 4 şubat
tammam kuzu ekliyorum. fiyat çok iyimiş düşündüğün kadar olmadı :)Beni de ekle canım negatif halen iğnenin 13. Günü eşimde ileri hareket ve morfoloji sorunu var bende de pco var bat 25 Şubat
Beklenen adet 9 mart canım :)KIZLAR HOŞGELDİNİZ EKLEDİM LİSTEYE :) ADETİNİZ GECİKTİMİ YOKSA O ZAMANMI ADET OLDUNUZ. TARİHTE OLDUYSANIZ BEKLENEN ADETİDE SÖYLERMİSİNİZ :)
HOŞGELDİN CANIMM EKLİYORUM SENİDE. BU AY OLSUN İNŞALLAHH SAĞLIKLI OLSUN BU SEFER :)
HOŞGELDİN CANIMM, HAVUÇ VE MUZDA FAYDALIMIYMIŞ BU KONUDA BİLMİYORDUM :) BEKLENEN REGLİ TARİHİNİDE YAZARMISIN CANIMM :)
TAMAM CANIM EKLİYORUM BU AY KULLANICAKMISIN İLAÇ VS
Ekle cnm benim 28 Şubat batnasıl değişik oldun kuzu :) şubattan eleniyoruz dedik daimi bir konu açalım:)
listeye ekliyim kuzu senide :)
rabbim dilerse hiçbirşey engel olamaz. Yengemde 40 yaşında aldı evladını kucağına :) maşallah çok güzel büyümüş yumurtalar şans büyük bu ay gelicek inşallah bebiş :)
tammam kuzu ekliyorum. fiyat çok iyimiş düşündüğün kadar olmadı :)
Tamam canımBeklenen adet 9 mart canım :)
Tamam canım pko vardı dimi sende yalnış hatırlamıyosam kaç aydır istiyordun bideEkle cnm benim 28 Şubat bat
Evet cnm pko var 8 aydır tedavi surecindeyim cnmTamam canım pko vardı dimi sende yalnış hatırlamıyosam kaç aydır istiyordun bide
Kuzummsev9
@Nm88326
@selcanevrenn20
@ugurluyolum
@turuncu_girl
@Brctks
@izmirlibjkkartal
@Asenaasena96
@kbradlk
@Baede
@Mordus
@byzz1
@pnaarozeer
@Bebyssss
@Siyahhhinci
@Gizemm0
@Duygu933
@kizinbiri9
mrsbride
@mntait
@newmoon10
@Tuanna_
@sutlaacc
kızlar, regli olanlar şubattan umudunu kesenler isterseniz buraya gelebilirsiniz. Hamiş olanlarda gelip bize uğurunuzu getirin
tamam canımmEvet cnm pko var 8 aydır tedavi surecindeyim cnm
taman kuzumm ekliyorumKuzummp tesi aşılama yapılacak bana 6 mart bat klomen kullandımm
Canım hoşgeldin tabi ki de yer varMerhaba kızlar bende bu ay yeniden tüp bebek tedavisine başlyacağım malum normal yoldan beceremiyoruzaranızda banada yer var mı?
amin canım 3. denememiz olacak korku. stres. heyecan hepsi bir aradaCanım hoşgeldin tabi ki de yer varben bu ay sadece klomen ve çatlatmayla bu kadar zorlandıysam tüp bebek cidden meşakkatli. İnşallah sonucu bebek olur
Tabikii canım, hoşgeldin. İlk yazımdaki soruları cevaplarmısıMerhaba kızlar bende bu ay yeniden tüp bebek tedavisine başlyacağım malum normal yoldan beceremiyoruzaranızda banada yer var mı?
amin canım inşAllahTabikii canım, hoşgeldin. İlk yazımdaki soruları cevaplarmısı
inşallah bu ay olur mucizen gelir kuzuumm
TMam canım bilgisayardan açtığmda eklicem tabloyaamin canım inşAllah
ben tüp bebek annesiyim, şuanda vitamin ve folik asit kulanıyorum bu ayki reglim ile tedaviye başlıcam
3 yıldır çocuk istiyoruz
sorunumuz erkek infertilitesi
beklenen bat tarihi 27 şubat :)
teşekkür ederim canım uğur getirsin hepimize burasıTMam canım bilgisayardan açtığmda eklicem tabloya
Ahh canım ya nasıl zorlu bi süreç. Bi sebebi var mı iki denemenin tutmamasında? Hiç bilmiyorum tüp bebek süreçlerini ama inşallah bu sefer oluramin canım 3. denememiz olacak korku. stres. heyecan hepsi bir arada
Merhaba kızlar
Şubat ayından umudu kalmayanlar olarak burada takibimizi yapalım.
Hepimiz anne olma yolunda ciddi emekler veriyoruz. Kimimiz doğal yollarla deniyoruz, kimimiz tedavi oluyoruz.
Burada birbirimize destek olalım, dua edelim, sohbet edip güzel arkadaşlıklar edinelim aynı zamanda
Dilerim bu topik uğurlu olur
Konumuzda liste yapıcam arkadaşlar liste her ay yenilenicek. Uzun vadeli bir konu olsun istedik her ay konu açmayalım
normalde Klomen, femara gibi tedavi gören arkadaşlar olarak listemiz vardı. Ama isteyen doğal yoldan deneyenlerde tabi dahil olabilir. Amacımız muhabbet, birbirimize destek tabiki.
Kullandığınız ilaç
Kullandığınız kür?
Varsa sağlık sorununuz?
Kaç aydır bebek düşünüyorsunuz?
Beklenen Regli tarihiniz?
Soruları yanıtlarsanız listeyi oluşturacağım
İSİM TEDAVİ ŞEKLİ KULLANILAN KÜR SAĞLIK SORUNU KAÇ AYDIR İSTEDİĞİ BAT SONUÇ@Nm88326 Klomen, Ovitrelle,
Utrogest, İnofolicBal,tarçın,çrekotu - 8 Ay 12 ŞUBATCookiie Klomen, Femara, Ovitrelle,
Matofin, Regenesis max- 2 dış gebelik, pko 17 Ay 17 ŞUBAT@Siyahhhinci Klomen,ovitrelle pko, eşinde morfoloji ve ileri hareket sorunu 25 ŞUBATDefneninannisi Klomen, Ovitrelle Pko 8 Ay 28 ŞUBAT@kizinbiri9 Femara, Miyositol Kapsül Bal,polen,propolis,
arısütüPıhtılaşma kaynaklı 2 kayıp 8 Ay 7 MARTMutluluuk - - - 3 Ay 2 ŞUBAT@Tuanna_ Femara kKeten Tohumu, yoğurt Pko 2 Yıl 5 Mart@sutlaacc Klomen, Ovitrelle, Glifor, Folidays - İnsülin Direnci, 1 kayıp 7 Ay 9 MARTsev9 glifor Bal,tarçın,çörekotu
incir kürüpko 15 Ay 17 MART@asicadi44 - Hergün havuç, muz, keçiboynuzu pekmezi - 2 Ay 17 MART@Baede Glifor Soğan kürü Pko 4 Yıl 17 MART@defne-28 - - prolaktin yüksekliği 15 Ay 22 MART
Ay inşallah canımm. Artık olsun çok ihtiyacımız var vallateşekkür ederim canım uğur getirsin hepimize burası
O zaman 15 mart diye yazayım kuzu. İğne olyrsan eğer ona göre dğzenleriz sonraKullandığınız ilaç --- klomen
Kullandığınız kür? --- yok
Varsa sağlık sorununuz? --- adet düzensizliği var ama sebepsizmis
Kaç aydır bebek düşünüyorsunuz? 15 ay
Beklenen Regli tarihiniz?[/I][/B] emin olmamakla birlikte 15 mart
Şuan reglinin 5. Günü ilk doz klomeni bu sabah aldım. Adet düzensizliği oldugu için ne zaman adet olacağını bilemiyorum. Klomen kullandigim için 30 gün diye hesapladım 15 marta denk geldi.