Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa şuan bir değişik oldum hayırlısı kuzum hayırlısı 💞
nasıl değişik oldun kuzu :) şubattan eleniyoruz dedik daimi bir konu açalım:)
listeye ekliyim kuzu senide :)
Bu topic hepimize hayırlı gelir inşallah:) Sanırım topiğin en yaşlı üyesi benim, 40 yaşındayım, eşim de 40. Polikistik overliyim. Yaklaşık 2 seneye yakın çocuk istiyoruz. 1 Kimyasalım var, geçtiğimiz Mayıs sonunda olmuştu. Bu ay ilk defa Femara ile ovülasyon takibine başladım. 2 doktorla yaptım. Şu anda adetin 15. günü, bugün tekrar doktora gittim, solda 3 yumurta büyümüş, en büyüğü 21, bir küçüğü 19, diğeri de daha küçüktü onu hatırlayamadım, sağda da daha ufak 2-3 tane gördü. Çatlatma iğnesi olmadım, kendisi çatlayacakmış. gün aşırı ilişki dedi, rahim duvarı 9.5 olmuş, iyi kalınlaşmış dedi.. Bana çok büyük umut oldu.. Bu arada bu ay ilk gittiğim doktor, sende t rahim var, sağda yapışıklık var, gelecek ay histereskopi yapalım dedi, ben buna kafayı takıp çok üzüldüm, sonra ofisten arkadaşımın tüp bebek doktoruna gittim bugün, t rahim değil, yapışıklık da çok önemli değil dedi. yalnız çok ufak bir polip gördüğünü söyledi, bu gebe kalmaya engel olabilir, spiral etkisi yaratabilir dedi. Sana tüp bebek yapalım diyemem dedi, aşılama olabilir dedi, ama aşılamadan önce polipi almak istediğini söyledi. Bu ay da umut var, tutabilir dedi. Nasıl heyecanlıyım anlatamam, inşallah söylediği gibi olur ve güzel haberler veririm burdan:KK24:

Kullandığınız ilaç - Femara
Kullandığınız kür? Bu ay hemen hemen her gün 1 kase yoğurda 1 çorba kaşığı keten tohumu katıp yedim.
Varsa sağlık sorununuz? PKO
Kaç aydır bebek düşünüyorsunuz? 2 Yıl
Regli tarihiniz? 4 şubat
rabbim dilerse hiçbirşey engel olamaz. Yengemde 40 yaşında aldı evladını kucağına :) maşallah çok güzel büyümüş yumurtalar şans büyük bu ay gelicek inşallah bebiş :)
Beni de ekle canım negatif halen iğnenin 13. Günü eşimde ileri hareket ve morfoloji sorunu var bende de pco var bat 25 Şubat
tammam kuzu ekliyorum. fiyat çok iyimiş düşündüğün kadar olmadı :)

KIZLAR HOŞGELDİNİZ EKLEDİM LİSTEYE :) ADETİNİZ GECİKTİMİ YOKSA O ZAMANMI ADET OLDUNUZ. TARİHTE OLDUYSANIZ BEKLENEN ADETİDE SÖYLERMİSİNİZ :)

HOŞGELDİN CANIMM EKLİYORUM SENİDE. BU AY OLSUN İNŞALLAHH SAĞLIKLI OLSUN BU SEFER :)

HOŞGELDİN CANIMM, HAVUÇ VE MUZDA FAYDALIMIYMIŞ BU KONUDA BİLMİYORDUM :) BEKLENEN REGLİ TARİHİNİDE YAZARMISIN CANIMM :)

TAMAM CANIM EKLİYORUM BU AY KULLANICAKMISIN İLAÇ VS
Beklenen adet 9 mart canım :)

nasıl değişik oldun kuzu :) şubattan eleniyoruz dedik daimi bir konu açalım:)
listeye ekliyim kuzu senide :)

rabbim dilerse hiçbirşey engel olamaz. Yengemde 40 yaşında aldı evladını kucağına :) maşallah çok güzel büyümüş yumurtalar şans büyük bu ay gelicek inşallah bebiş :)

tammam kuzu ekliyorum. fiyat çok iyimiş düşündüğün kadar olmadı :)
Ekle cnm benim 28 Şubat bat

Merhaba kızlar bende bu ay yeniden tüp bebek tedavisine başlyacağım malum normal yoldan beceremiyoruz :KK48: aranızda banada yer var mı?

Merhaba kızlar bende bu ay yeniden tüp bebek tedavisine başlyacağım malum normal yoldan beceremiyoruz :KK48: aranızda banada yer var mı?
Canım hoşgeldin tabi ki de yer var 🥰 ben bu ay sadece klomen ve çatlatmayla bu kadar zorlandıysam tüp bebek cidden meşakkatli. İnşallah sonucu bebek olur 🙏😥

Tabikii canım, hoşgeldin. İlk yazımdaki soruları cevaplarmısı ☺️
inşallah bu ay olur mucizen gelir kuzuumm🤲🏼❤️

Tabikii canım, hoşgeldin. İlk yazımdaki soruları cevaplarmısı ☺️
inşallah bu ay olur mucizen gelir kuzuumm🤲🏼❤️
amin canım inşAllah
ben tüp bebek annesiyim, şuanda vitamin ve folik asit kulanıyorum bu ayki reglim ile tedaviye başlıcam
3 yıldır çocuk istiyoruz
sorunumuz erkek infertilitesi
beklenen bat tarihi 27 şubat :)

amin canım inşAllah
ben tüp bebek annesiyim, şuanda vitamin ve folik asit kulanıyorum bu ayki reglim ile tedaviye başlıcam
3 yıldır çocuk istiyoruz
sorunumuz erkek infertilitesi
beklenen bat tarihi 27 şubat :)
TMam canım bilgisayardan açtığmda eklicem tabloya ☺️

Merhaba kızlar 🌸
Şubat ayından umudu kalmayanlar olarak burada takibimizi yapalım.
Hepimiz anne olma yolunda ciddi emekler veriyoruz. Kimimiz doğal yollarla deniyoruz, kimimiz tedavi oluyoruz.
Burada birbirimize destek olalım, dua edelim, sohbet edip güzel arkadaşlıklar edinelim aynı zamanda ☺️🤲🏼
Dilerim bu topik uğurlu olur 🌸
Konumuzda liste yapıcam arkadaşlar liste her ay yenilenicek. Uzun vadeli bir konu olsun istedik her ay konu açmayalım☺️
normalde Klomen, femara gibi tedavi gören arkadaşlar olarak listemiz vardı. Ama isteyen doğal yoldan deneyenlerde tabi dahil olabilir. Amacımız muhabbet, birbirimize destek tabiki.

Kullandığınız ilaç
Kullandığınız kür?
Varsa sağlık sorununuz?
Kaç aydır bebek düşünüyorsunuz?
Beklenen Regli tarihiniz?

Soruları yanıtlarsanız listeyi oluşturacağım ☺️
İSİM
TEDAVİ ŞEKLİ
KULLANILAN KÜR
SAĞLIK SORUNU
KAÇ AYDIR
İSTEDİĞİ
BAT
SONUÇ
@Nm88326Klomen, Ovitrelle,
Utrogest, İnofolic
Bal,tarçın,çrekotu-
8 Ay​
12 ŞUBAT​
Cookiie Cookiie Klomen, Femara, Ovitrelle,
Matofin, Regenesis max
-2 dış gebelik, pko
17 Ay​
17 ŞUBAT​
@SiyahhhinciKlomen,ovitrellepko, eşinde morfoloji ve ileri hareket sorunu
25 ŞUBAT​
Defneninannisi Defneninannisi Klomen, OvitrellePko
8 Ay​
28 ŞUBAT​
@kizinbiri9Femara, Miyositol KapsülBal,polen,propolis,
arısütü
Pıhtılaşma kaynaklı 2 kayıp
8 Ay​
7 MART​
Mutluluuk Mutluluuk ---
3 Ay​
2 ŞUBAT​
@Tuanna_FemarakKeten Tohumu, yoğurtPko
2 Yıl​
5 Mart​
@sutlaaccKlomen, Ovitrelle, Glifor, Folidays-İnsülin Direnci, 1 kayıp
7 Ay​
9 MART​
sev9 sev9 gliforBal,tarçın,çörekotu
incir kürü
pko
15 Ay​
17 MART​
@asicadi44-Hergün havuç, muz, keçiboynuzu pekmezi-
2 Ay​
17 MART​
@BaedeGliforSoğan kürüPko
4 Yıl​
17 MART​
@defne-28--prolaktin yüksekliği
15 Ay​
22 MART​

Kullandığınız ilaç --- klomen
Kullandığınız kür? --- yok
Varsa sağlık sorununuz? --- adet düzensizliği var ama sebepsizmis 😂
Kaç aydır bebek düşünüyorsunuz? 15 ay
Beklenen Regli tarihiniz?[/I][/B] emin olmamakla birlikte 15 mart

Şuan reglinin 5. Günü ilk doz klomeni bu sabah aldım. Adet düzensizliği oldugu için ne zaman adet olacağını bilemiyorum. Klomen kullandigim için 30 gün diye hesapladım 15 marta denk geldi.

Kullandığınız ilaç --- klomen
Kullandığınız kür? --- yok
Varsa sağlık sorununuz? --- adet düzensizliği var ama sebepsizmis 😂
Kaç aydır bebek düşünüyorsunuz? 15 ay
Beklenen Regli tarihiniz?[/I][/B] emin olmamakla birlikte 15 mart

Şuan reglinin 5. Günü ilk doz klomeni bu sabah aldım. Adet düzensizliği oldugu için ne zaman adet olacağını bilemiyorum. Klomen kullandigim için 30 gün diye hesapladım 15 marta denk geldi.
O zaman 15 mart diye yazayım kuzu. İğne olyrsan eğer ona göre dğzenleriz sonra😆 bilgisayarı açtığımda eklicem ☺️

X