Bu topic hepimize hayırlı gelir inşallah:) Sanırım topiğin en yaşlı üyesi benim, 40 yaşındayım, eşim de 40. Polikistik overliyim. Yaklaşık 2 seneye yakın çocuk istiyoruz. 1 Kimyasalım var, geçtiğimiz Mayıs sonunda olmuştu. Bu ay ilk defa Femara ile ovülasyon takibine başladım. 2 doktorla yaptım. Şu anda adetin 15. günü, bugün tekrar doktora gittim, solda 3 yumurta büyümüş, en büyüğü 21, bir küçüğü 19, diğeri de daha küçüktü onu hatırlayamadım, sağda da daha ufak 2-3 tane gördü. Çatlatma iğnesi olmadım, kendisi çatlayacakmış. gün aşırı ilişki dedi, rahim duvarı 9.5 olmuş, iyi kalınlaşmış dedi.. Bana çok büyük umut oldu.. Bu arada bu ay ilk gittiğim doktor, sende t rahim var, sağda yapışıklık var, gelecek ay histereskopi yapalım dedi, ben buna kafayı takıp çok üzüldüm, sonra ofisten arkadaşımın
tüp bebek doktoruna gittim bugün, t rahim değil, yapışıklık da çok önemli değil dedi. yalnız çok ufak bir polip gördüğünü söyledi, bu gebe kalmaya engel olabilir, spiral etkisi yaratabilir dedi. Sana tüp bebek yapalım diyemem dedi, aşılama olabilir dedi, ama aşılamadan önce polipi almak istediğini söyledi. Bu ay da umut var, tutabilir dedi. Nasıl heyecanlıyım anlatamam, inşallah söylediği gibi olur ve güzel haberler veririm burdan
Kullandığınız ilaç - Femara
Kullandığınız kür? Bu ay hemen hemen her gün 1 kase yoğurda 1 çorba kaşığı keten tohumu katıp yedim.
Varsa sağlık sorununuz? PKO
Kaç aydır bebek düşünüyorsunuz? 2 Yıl
Regli tarihiniz? 4 şubat