Normal canım. İlk zamanlar muayene sonrası baskıdan çok ağrım oluyodu sonra hiç muayene olmuşum olmamışım fark etmemeye başladıSelam kızlar. Bayadır yazamadım. Misafirlerim var. Bugün kontrolüm vardı. 3 tane yumurta gelişmiş en büyüğü 15 mm. Arkadan küçüklerde gelişiyor dedi. Gun asiri iliski olacak dedi. Cumartesi tekrar muayeneye çağırdı. Çatlama olmamışsa iğne vereceğim dedi. Muayeneyi vajinal ultrason yaptı. Geldiğimden beri kasık bolgemde agri var. Rahatsiz ediyor. Normal mi ?
Iyi bari. NormalmişNormal canım. İlk zamanlar muayene sonrası baskıdan çok ağrım oluyodu sonra hiç muayene olmuşum olmamışım fark etmemeye başladı
Canım benim canımın içiKalbi güzel annesen de iyi ki varsın canımın içi çok teşekkür ederim ettiğin her dua için Siz de benim dualarımdasınız. Farkındaysan artık siz oldunuz
Ahhahaha teşekkür ederim ama ben de çok hiperaktifim çocuk için mecbuuuurAy ben max 5 dakika yatabiliyorum kurtlu gibitebrik ederim bu arada
Canım ağrı bendede oluyo doktor yumurtaların büyüdüğü için basınç ve ağrı olur dedi ama çok çok olursa o sıkıntı oluyomuşSelam kızlar. Bayadır yazamadım. Misafirlerim var. Bugün kontrolüm vardı. 3 tane yumurta gelişmiş en büyüğü 15 mm. Arkadan küçüklerde gelişiyor dedi. Gun asiri iliski olacak dedi. Cumartesi tekrar muayeneye çağırdı. Çatlama olmamışsa iğne vereceğim dedi. Muayeneyi vajinal ultrason yaptı. Geldiğimden beri kasık bolgemde agri var. Rahatsiz ediyor. Normal mi ?
Evet benim doktorumda doluluk hissedebilirsin dedi. Ben ilk defa vajinal muayene oldum. Acaba ondan mi çok agrım oldu diye düşünüyordum ama normal olduğunu söyledi arkadaşlarCanım ağrı bendede oluyo doktor yumurtaların büyüdüğü için basınç ve ağrı olur dedi ama çok çok olursa o sıkıntı oluyomuş
Olabilir canım ben her gittiğimde vajinal oluyorum ayda 3 kere felan yani alıştım artıkEvet benim doktorumda doluluk hissedebilirsin dedi. Ben ilk defa vajinal muayene oldum. Acaba ondan mi çok agrım oldu diye düşünüyordum ama normal olduğunu söyledi arkadaşlar
Ben biraz kendimi sıktığım içinde olmuş olabilir. Cumartesi tekrar muayene olcam. O zaman ağrı olmaz insaAllahOlabilir canım ben her gittiğimde vajinal oluyorum ayda 3 kere felan yani alıştım artık
Kız ben çokmu umutluyum bende listedeyim boşveeerCookiie kuzu beni listeden sil çünkü ben artık umutla hiçbi şey beklemiyorum. Şey topiği lazım bana bomboş yaşayanlar, umutsuzca gezenler,dümdüz duranlar felan
İstememek miiiKız ben çokmu umutluyum bende listedeyim boşveeerama istemiyosan tabi orası ayrı
Olmazları olduran Allah var kuzumİstememek miiiOlmayacak dua benimkisi kuzucum sırf siz burdasınız diye sizin batları takip etmek için burdayım he bide kir tarifleri için şifacı ana olarak Ay pardon ana değilim yanlış oldu
Yani sonuçta sorunu biliyoz ve bu ay çözmek için hiçbir şey yapmıyoruz yapamıyoruz. Ne bekliycez ki zaten umutla ne değişecekOlmazları olduran Allah var kuzum
benimde kendimden umudum yok ama bende burdayım boşver biz burda eğleniyor zmaan gecirip sohbet ediyoruz
Canım yazdım da görmediniz sanırım ben dün regl oldumkuzu varmı bi gelişme S Siyahhhinci
Ayyy nefret o bende de oluyor . Ilk baslarda cok taktim kafaya ama doktor sanirim orayi kurcaladigi icin agri yapiyorSelam kızlar. Bayadır yazamadım. Misafirlerim var. Bugün kontrolüm vardı. 3 tane yumurta gelişmiş en büyüğü 15 mm. Arkadan küçüklerde gelişiyor dedi. Gun asiri iliski olacak dedi. Cumartesi tekrar muayeneye çağırdı. Çatlama olmamışsa iğne vereceğim dedi. Muayeneyi vajinal ultrason yaptı. Geldiğimden beri kasık bolgemde agri var. Rahatsiz ediyor. Normal mi ?
Gerci youtube ta bir prof u dinledin . Yok yatin yok ayaginizi kaldirin , yok amuda kalkin bunlarin hicbir onemi yok geregi de yok dedi. Zaten giden gidiyor dediAhhahaha teşekkür ederim ama ben de çok hiperaktifim çocuk için mecbuuuur
Hiç sorma yaa. Gece rüyamda doktor muayene ediyordu beni. Rüyalarıma girmiştiAyyy nefret o bende de oluyor . Ilk baslarda cok taktim kafaya ama doktor sanirim orayi kurcaladigi icin agri yapiyor
Büyüyorlarsa ondan olabilir canım bence vajinal muayene kaynaklı değildir.Selam kızlar. Bayadır yazamadım. Misafirlerim var. Bugün kontrolüm vardı. 3 tane yumurta gelişmiş en büyüğü 15 mm. Arkadan küçüklerde gelişiyor dedi. Gun asiri iliski olacak dedi. Cumartesi tekrar muayeneye çağırdı. Çatlama olmamışsa iğne vereceğim dedi. Muayeneyi vajinal ultrason yaptı. Geldiğimden beri kasık bolgemde agri var. Rahatsiz ediyor. Normal mi ?
Boşver be kanka amaannn bizde şurda kenarda oynayalım elbet birgün gelcek o gelmeyenler o zaman popolarına popolarına vurcazYani sonuçta sorunu biliyoz ve bu ay çözmek için hiçbir şey yapmıyoruz yapamıyoruz. Ne bekliycez ki zaten umutla ne değişecek
Aa görmemişim sanırım canım yada unuttum pardonCanım yazdım da görmediniz sanırım ben dün regl oldum
Canım çokta geri geliyo yaa. Bilmiyorum normalmi buGerci youtube ta bir prof u dinledin . Yok yatin yok ayaginizi kaldirin , yok amuda kalkin bunlarin hicbir onemi yok geregi de yok dedi. Zaten giden gidiyor dediherkes bisey diyo
Ben bu son gittiğim doktor vajinal muayene yaptı. Bide yattım tavana bakıyorum. Bi baktım tavanda spot ışığa tam o kısım yaptığo işlem yansıyo. Gözlerimi nasıl kapatacağımı şaşırdımHiç sorma yaa. Gece rüyamda doktor muayene ediyordu beni. Rüyalarıma girmiştiçok zor bisey değilmiş ama işte stres yapıyor insan. Belki de korktuğumuz için psikolojik olarak ağrıdığını falan düşünüyoruz