Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha belli değil canım yazı bulur o rahat bi de iyileşme süreci var diyolar ilk yıl yüzde 40 mış gebelik ihtimali uzun bi süre olmaz yani bizim

İnşallah canım teşekkür ederim
Hayırlısı olsun canım çok geçmiş olsun

Sen benim en büyük destekcimsiin
Sen olmasan senin duaların olmasa olmazdı
iyi ki varsın iyi ki seni tanımışım arkadaşım rabbim yollarımızı duamızı kesiştirdi çok şanslıyım hep duamdasın dualarım seninlee iyi ki varsııın

evet canım bu piktir.... değerlendirin bu günleri...

Hayırlısı olsun canım, inşallah güzel güzel haberler alırsın :)
amin amin inşallah canım mart ayından umutluyum bakalım allah nasip etsin de müjdelerimizi verelim hepimiz.
hay maşallah 11 neymiş o iğnenin adı ya bizde öğrenelim zar zor 3 yumurta bulabildim ben bu ay klomenle :) bir de geçen ayki o üç yumurta neden tutmadı acaba eşinde sorun var mı ya da sen de pko faln var mı canım ?

Kalbi güzel anne sen de iyi ki varsın canımın içi çok teşekkür ederim ettiğin her dua için Siz de benim dualarımdasınız. Farkındaysan artık siz oldunuz

Çok teşekkür ederim canım merional 150 iğne kullandım eşimde hareketsizlik var oda combi fertil kullanıyo 2 aya yakındır zaten tedaviye başlayalı 2 ay oldu beklemiyordum zaten ilk ayda olmasını inşallah bu ay olur şansım daha yüksek görüyorum 11 yumurtayla

Selam kızlar. Bayadır yazamadım. Misafirlerim var. Bugün kontrolüm vardı. 3 tane yumurta gelişmiş en büyüğü 15 mm. Arkadan küçüklerde gelişiyor dedi. Gun asiri iliski olacak dedi. Cumartesi tekrar muayeneye çağırdı. Çatlama olmamışsa iğne vereceğim dedi. Muayeneyi vajinal ultrason yaptı. Geldiğimden beri kasık bolgemde agri var. Rahatsiz ediyor. Normal mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…