Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay sen eleniceksin topikten bi yandan iyi oldu benim artık hamile kalma ihtimali kalmayınca sanki daha rahat oldu. İsyan etmeden arkadaşlarım için dua ediyorum artık
Hiçç belli olmaz kuzu sana gerekli olan şeyi söyledim. Tek birşey yetiyor. Ama sen sil aklından. Cünkü sildiğin zaman oluyor

Hiçç belli olmaz kuzu sana gerekli olan şeyi söyledim. Tek birşey yetiyor. Ama sen sil aklından. Cünkü sildiğin zaman oluyor
Şöyle söyleyim adetim gecikse aklıma hamile olcağım gelmez. O derece yok bu ay içimde. Sadece ovülasyon testi yapıcam aldım hani öncelerinde çok ilişki olmucağı için. Gün belli olsun diye. Sizi uğurlucam bu ay tek tek hamileler topiğine gururla ve mutlulukla

Görücez kuzu bakalım kim kimi uğurluyo

Kız maşallah aşılama mı yapılcak
Yok canım iki ay oldu zaten tedaviye başlalayı aşılama ileriki aşama şimdilik iğne ilaç şeklinde denicez. Bende çok şaşırdım 11 taneyi görünce klomen kullandım geçen ay 3 tane gelişmişti bu ay iğne kullandım daha fazla yumurta elde ettik hayırlısı inşallah

Maşallah canım benim gelir mi bi çoğul gebelik hadi inşallah

Maşallah canım benim gelir mi bi çoğul gebelik hadi inşallah
Doktor geçen ayda olabilir demişti. Doktor yumurtaların çok fazla çoğul gebelik şansın yüksek diyo eşimde yanımdaydı o zaman hocam zaten ailesinde de var diyo Çok memnunum ya doktorumdan adam çok iyi işinde. Dün kan verdim E2 değerime bakacakmış ona göre iğneyi yap dedi. Asistanının telefonu nu verdi. Aradım sonra asistanı 1 saat sonra doktor beyi arayın dedi. Aradım çok ilğili davranıyo o kadar da yoğun çalışıyo ki işini seviyo yoksa bu kadar yoğunluğa zor dayanır insan. Notoktorla konuştuğumda saat 23 tü

Ne güzel doktor hasta ilişkisi önemli tabi benim bi süre kadın doğumcularla işim yok bi daha olur mu bilmem Allah hastalık vermesin de olmasın tabi

Sorun ben değilmişim canım. Yani en azından şimdilik öyle gözüküyor. Eşimde varikosel çıktı. Spermi etkiliyormuş o yüzden ameliyat olana kadar çocuk da yok tedavi de
Hadi ya olsun canım artık ne olduğunu anlamış oldunuz ne zaman ameliyat olacak

Hadi ya olsun canım artık ne olduğunu anlamış oldunuz ne zaman ameliyat olacak
Daha belli değil canım yazı bulur o rahat bi de iyileşme süreci var diyolar ilk yıl yüzde 40 mış gebelik ihtimali uzun bi süre olmaz yani bizim
İyileştikten sonra en kısa zamanda güzel haberleri alırsınz inşallah
İnşallah canım teşekkür ederim

Canım hangi şehirdesin hangi hastane hangi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…