Hiçç belli olmaz kuzu sana gerekli olan şeyi söyledim. Tek birşey yetiyor. Ama sen sil aklından. Cünkü sildiğin zaman oluyorBu ay sen eleniceksin topiktenbi yandan iyi oldu benim artık hamile kalma ihtimali kalmayınca sanki daha rahat oldu. İsyan etmeden arkadaşlarım için dua ediyorum artık
Şöyle söyleyim adetim gecikse aklıma hamile olcağım gelmez. O derece yok bu ay içimde. Sadece ovülasyon testi yapıcam aldım hani öncelerinde çok ilişki olmucağı için. Gün belli olsun diye. Sizi uğurlucam bu ay tek tek hamileler topiğine gururla ve mutluluklaHiçç belli olmaz kuzu sana gerekli olan şeyi söyledim. Tek birşey yetiyor. Ama sen sil aklından. Cünkü sildiğin zaman oluyor
Görücez kuzu bakalım kim kimi uğurluyoŞöyle söyleyim adetim gecikse aklıma hamile olcağım gelmez. O derece yok bu ay içimde. Sadece ovülasyon testi yapıcam aldım hani öncelerinde çok ilişki olmucağı için. Gün belli olsun diye. Sizi uğurlucam bu ay tek tek hamileler topiğine gururla ve mutlulukla
Sen benim listeyi uygula gerisine karışmaGörücez kuzu bakalım kim kimi uğurluyo
Kız maşallah aşılama mı yapılcakKızlarrr 18.10 itibariyle çatlatma iğnemi oldum. Dün kontrolüm vardı 11 tane yumurtam gelişmiş inşallah birisi tutar
Yok canım iki ay oldu zaten tedaviye başlalayı aşılama ileriki aşama şimdilik iğne ilaç şeklinde denicez. Bende çok şaşırdım 11 taneyi görünce klomen kullandım geçen ay 3 tane gelişmişti bu ay iğne kullandım daha fazla yumurta elde ettik hayırlısı inşallahKız maşallah aşılama mı yapılcak
Maşallah canım benim gelir mi bi çoğul gebelik hadi inşallahYok canım iki ay oldu zaten tedaviye başlalayı aşılama ileriki aşama şimdilik iğne ilaç şeklinde denicez. Bende çok şaşırdım 11 taneyi görünce klomen kullandım geçen ay 3 tane gelişmişti bu ay iğne kullandım daha fazla yumurta elde ettik hayırlısı inşallah
Baakalım canım görücezzSen benim listeyi uygula gerisine karışma
Doktor geçen ayda olabilir demişti. Doktor yumurtaların çok fazla çoğul gebelik şansın yüksek diyo eşimde yanımdaydı o zaman hocam zaten ailesinde de var diyoMaşallah canım benim gelir mi bi çoğul gebelik hadi inşallah
Ne güzel doktor hasta ilişkisi önemli tabiDoktor geçen ayda olabilir demişti. Doktor yumurtaların çok fazla çoğul gebelik şansın yüksek diyo eşimde yanımdaydı o zaman hocam zaten ailesinde de var diyoÇok memnunum ya doktorumdan adam çok iyi işinde. Dün kan verdim E2 değerime bakacakmış ona göre iğneyi yap dedi. Asistanının telefonu nu verdi. Aradım sonra asistanı 1 saat sonra doktor beyi arayın dedi. Aradım çok ilğili davranıyo o kadar da yoğun çalışıyo ki işini seviyo yoksa bu kadar yoğunluğa zor dayanır insan. Not oktorla konuştuğumda saat 23 tü
Neden canım ara mı verdinizNe güzel doktor hasta ilişkisi önemli tabibenim bi süre kadın doğumcularla işim yok bi daha olur mu bilmem Allah hastalık vermesin de olmasın tabi
Kesinlikle doktor hasta ilişkisi önemli ilk gördüğüm zaman doktoru deselerdi bu adamdan bu iş çıkacak asla inanmazdımNeden canım ara mı verdiniz
Sorun ben değilmişim canım. Yani en azından şimdilik öyle gözüküyor. Eşimde varikosel çıktı. Spermi etkiliyormuş o yüzden ameliyat olana kadar çocuk da yok tedavi deNeden canım ara mı verdiniz
Hadi ya olsun canım artık ne olduğunu anlamış oldunuz ne zaman ameliyat olacakSorun ben değilmişim canım. Yani en azından şimdilik öyle gözüküyor. Eşimde varikosel çıktı. Spermi etkiliyormuş o yüzden ameliyat olana kadar çocuk da yok tedavi de
İyileştikten sonra en kısa zamanda güzel haberleri alırsınz inşallahHadi ya olsun canım artık ne olduğunu anlamış oldunuz ne zaman ameliyat olacak
Daha belli değil canım yazı bulur o rahat bi de iyileşme süreci var diyolar ilk yıl yüzde 40 mış gebelik ihtimali uzun bi süre olmaz yani bizimHadi ya olsun canım artık ne olduğunu anlamış oldunuz ne zaman ameliyat olacak
İnşallah canım teşekkür ederimİyileştikten sonra en kısa zamanda güzel haberleri alırsınz inşallah
Canım hangi şehirdesin hangi hastane hangi doktorDoktor geçen ayda olabilir demişti. Doktor yumurtaların çok fazla çoğul gebelik şansın yüksek diyo eşimde yanımdaydı o zaman hocam zaten ailesinde de var diyoÇok memnunum ya doktorumdan adam çok iyi işinde. Dün kan verdim E2 değerime bakacakmış ona göre iğneyi yap dedi. Asistanının telefonu nu verdi. Aradım sonra asistanı 1 saat sonra doktor beyi arayın dedi. Aradım çok ilğili davranıyo o kadar da yoğun çalışıyo ki işini seviyo yoksa bu kadar yoğunluğa zor dayanır insan. Not oktorla konuştuğumda saat 23 tü
Oo maşallah canımKızlarrr 18.10 itibariyle çatlatma iğnemi oldum. Dün kontrolüm vardı 11 tane yumurtam gelişmiş inşallah birisi tutar
Tamam canım memlekettemisin halaCanım.b
Canım.bugun tekrarlamadim sabah bakacam