Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç yaşına gelmişiz bi şeyi beceremiyoz tüü bize :KK8::KK70:
Evli olmadan yapsak olurdu ama töbe töbe 🙄 Gerçi biz istediğimizi yapalım benim olay farklı 😂😂 istersem ters takla atarak birlikte olayım. En son benim yumurta sperme yürücek sen bi beceremedin diyip 😂😂

Evli olmadan yapsak olurdu ama töbe töbe 🙄 Gerçi biz istediğimizi yapalım benim olay farklı 😂😂 istersem ters takla atarak birlikte olayım. En son benim yumurta sperme yürücek sen bi beceremedin diyip 😂😂
Kuzu şimdi benim anlamadığım varikösel damar genişlemesi anladığım kadarıyla tamam. Ama sperm çıkışı hiç olmuyomu bu damar genişlemesinden kaynaklı. Cıksada sperm hareketmi edemiyo. Yanş bi tane bari bi sperm gidemezmiki milyonlarcasından 🤷🏼‍♀️

Ben bu son gittiğim doktor vajinal muayene yaptı. Bide yattım tavana bakıyorum. Bi baktım tavanda spot ışığa tam o kısım yaptığo işlem yansıyo. Gözlerimi nasıl kapatacağımı şaşırdım :KK70: benimde içim bi fena oluyo çok zor bişey ama en sağlıklısı oymuş 😬
Evet canım daha net görüyor doktor. InsaAllah benimki kendiliğinden çatlar da iğneye gerek kalmaz🤲🏻 bide iğnenin stresine girmek istemiyorum😂

Evet canım daha net görüyor doktor. InsaAllah benimki kendiliğinden çatlar da iğneye gerek kalmaz🤲🏻 bide iğnenin stresine girmek istemiyorum😂
Ay inşallah cidden sonra iğnenin etkilerimi acaba düşünceleri yaşamazsın🙏🏼😂

Kuzu şimdi benim anlamadığım varikösel damar genişlemesi anladığım kadarıyla tamam. Ama sperm çıkışı hiç olmuyomu bu damar genişlemesinden kaynaklı. Cıksada sperm hareketmi edemiyo. Yanş bi tane bari bi sperm gidemezmiki milyonlarcasından 🤷🏼‍♀️
Bravo bi yere kadar doğru anlamışsın aşkitom 😅😂 çıkıyo sperm de var şükür. hareketli sayısı az normale göre. Ve sperm sayısı az. Benim kocam inat etmese düzgünce destek takviye alsa ihtimal yükselir ama ihtimal çok düşük 18 de 0 😅😂 18 ay denedik tutmadı

Bravo bi yere kadar doğru anlamışsın aşkitom 😅😂 çıkıyo sperm de var şükür. hareketli sayısı az normale göre. Ve sperm sayısı az. Benim kocam inat etmese düzgünce destek takviye alsa ihtimal yükselir ama ihtimal çok düşük 18 de 0 😅😂 18 ay denedik tutmadı
Azcık ağla zırla vicdan yaptır ona elini taşın altına koysun azcık😂 ben sıkıştımmı bu metodu kullanıyorum 🤣🤣🤣

Azcık ağla zırla vicdan yaptır ona elini taşın altına koysun azcık😂 ben sıkıştımmı bu metodu kullanıyorum 🤣🤣🤣
Ya artık saldım. Gerçi iki gündür yiyo içiyo baya şaşırdım. Aslında c vitamini+çinko takviye alıyo en çok ondan umudum var. Bi de şalgam suyunu ekliycem. Olursa güzel olur ama olmaz 😂😂

Ya artık saldım. Gerçi iki gündür yiyo içiyo baya şaşırdım. Aslında c vitamini+çinko takviye alıyo en çok ondan umudum var. Bi de şalgam suyunu ekliycem. Olursa güzel olur ama olmaz 😂😂
O biraz belki sen ye ye dediğinden mecbur hissedince insan yapmak istemez ya ondan yemiyo belkide. Bırak kendi haline bakalım 😂 ben hiç demem benimkine gider kendi kendine pekmez yer. Ballı süt falan ister vitaminler alır belki bende şunu ye bunu ye desem üzerinde baskıdan yemez 😂

O biraz belki sen ye ye dediğinden mecbur hissedince insan yapmak istemez ya ondan yemiyo belkide. Bırak kendi haline bakalım 😂 ben hiç demem benimkine gider kendi kendine pekmez yer. Ballı süt falan ister vitaminler alır belki bende şunu ye bunu ye desem üzerinde baskıdan yemez 😂
Artık bişey demiyorum bebeğim nedense zaten yese bile doğal şeyler etki etmez diyo içimden bi ses. O yüzden saldım 😂

Artık bişey demiyorum bebeğim nedense zaten yese bile doğal şeyler etki etmez diyo içimden bi ses. O yüzden saldım 😂
Sen kafanı rahatlat ilişkinin keyfini çıkar. Emin ol o zaman gelicek 😍😍

Merhaba kızlar 🌸
Şubat ayından umudu kalmayanlar olarak burada takibimizi yapalım.
Hepimiz anne olma yolunda ciddi emekler veriyoruz. Kimimiz doğal yollarla deniyoruz, kimimiz tedavi oluyoruz.
Burada birbirimize destek olalım, dua edelim, sohbet edip güzel arkadaşlıklar edinelim aynı zamanda ☺️🤲🏼
Dilerim bu topik uğurlu olur 🌸
Konumuzda liste yapıcam arkadaşlar liste her ay yenilenicek. Uzun vadeli bir konu olsun istedik her ay konu açmayalım☺️
normalde Klomen, femara gibi tedavi gören arkadaşlar olarak listemiz vardı. Ama isteyen doğal yoldan deneyenlerde tabi dahil olabilir. Amacımız muhabbet, birbirimize destek tabiki.

Kullandığınız ilaç
Kullandığınız kür?
Varsa sağlık sorununuz?
Kaç aydır bebek düşünüyorsunuz?
Beklenen Regli tarihiniz?

Soruları yanıtlarsanız listeyi oluşturacağım ☺️
İSİM
TEDAVİ ŞEKLİ
KULLANILAN KÜR
SAĞLIK SORUNU
KAÇ AYDIR
İSTEDİĞİ
BAT
SONUÇ
@pnaarozeerKlomen, Ovitrelle
19 ŞUBAT​
:anneadayı:
@SiyahhhinciKlomen,ovitrellepko, eşinde morfoloji ve ileri hareket sorunu
25 ŞUBAT​
@papatyakokankadinTüp bebek, vitamin, folik asit-Erkek infertilitesi
3 Yıl​
27 ŞUBAT​
@Nabe8735Klomen, Ovitrelle--
9 Ay​
27 ŞUBAT​
@DefneninannisiKlomen, OvitrellePko
8 Ay​
28 ŞUBAT​
B busce femara, Glukofenketen tohumu,yoğurt
ıhlamur çayı
insülin direnci
1.5 Yıl​
1 MART​
@mntaitfemaraBal, tarçın, çörekotuPko
1 Yıl​
2 MART​
:anneadayı:
@eddagokhanFolik asitSoğan kürüPko
11 Ay​
3 MART​
@newmoon10Femara, ovitrelleBal, tarçın, çörekotuPko
2 Ay​
5 MART​
@Tuanna_FemaraKeten Tohumu, yoğurtPko
2 Yıl​
5 MART​
@mrsbrideAşılama--
6 MART​
LeyLA84db LeyLA84db ProwomenAslanpençesi çayı, çaksır suyuAmh düşüklüğü
7 Ay​
6 MART​
@kizinbiri9Femara, Miyositol KapsülBal,polen,propolis,
arısütü
Pıhtılaşma kaynaklı 2 kayıp
8 Ay​
7 MART​
@ugurluyolumFemara, Ovitrelle,
Tiroid ilacı, D Vitamini
Clife macun-
3 Yıl​
7 MART​
@evremmrvKlomen, Ovitrelle, Dostinex--
1.5 Yıl​
7 MART​
@Nm88326Klomen, Ovitrelle,
Utrogest, İnofolic
Bal,tarçın,çörekotu-
8 Ay​
8 MART​
@sutlaaccKlomen, Ovitrelle, Glifor, Folidays-İnsülin Direnci, 1 kayıp
7 Ay​
9 MART​
@zuzu kobayKlomen, Ovitrelle,
tiroid ilacı, folik asit
-Tiroid yüksekliği
19 Ay​
9 MART​
@Mutluluuk---
3 Ay​
9 MART​
@kmnsdC ve D vitamini, Folik asitPolen Bal karışımıKan pıhtılaşması-
12 MART​
M mgc0404 femara, Ovitrelle, Diofol-Pko
8 Ay​
12 MART​
@142536Folidocetestere dişli aslan pençesiFsh yüksekliği
7 Ay​
12 MART​
@GecemsiKlomen, Q.folin, Ovitrelle--
9 Ay​
12 MART​
@Sinoplu17merional 150--
13 Ay​
13 MART​
@SlntcrFolik asitDış gebelik
6 Ay​
13 MART​
@HalfteacherAşılama--
14 MART​
@brckstKlomen--
2,5 Yıl​
14 MART​
@GulYuzlummCorasprin,Matofin, Femara, Folicus, Estrofem-yumurta tembelliği
13 Ay​
14 MART​
I imtisall Klomen-Adet düzensizliği
15 Ay​
15 MART​
@Blacklight-Soğan kürü,
eşi keçiboynuzu incir kürü, arı sütü bal polen probolis
Erkek infertilitesi
17 Ay​
15 MART​
@yengec4Klomen-Amh düşük
7 Ay​
16 MART​
sev9 sev9 gliforBal,tarçın,çörekotu
incir kürü
pko
15 Ay​
17 MART​
@asicadi44-Hergün havuç, muz, keçiboynuzu pekmezi-
2 Ay​
17 MART​
@BaedeGliforSoğan kürüPko
4 Yıl​
17 MART​
@BrctksKlomen, Ovitrelle, İnofolicYumurta tembelliği, 1 kimyasal gebelik
2 Yıl​
17 MART​
@turuncu_girlKlomen, Ovitrelle---
17 MART​
@NilcetFemara, Folbiol--
2 Ay​
20 MART​
Cookiie Cookiie Matofin, Devit 3-2 dış gebelik, pko
17 Ay​
20 MART​
@gunesss48-soğan kürü-
5 Ay​
20​
MART
@YasemenekseKlomen, Dostinex, glukofen, Ovitrelle-Pko, eşde ileri hız sorunu
1 Yıl​
20 MART​
@kbradlkGonal F450, Ovitrelle-Pko
21 MART​
@defne-28--prolaktin yüksekliği
15 Ay​
22 MART​
@cerenay000Folbiol--
2 Ay​
22 MART​
@bir mucizee--kan pıhtılaşması, amh düşüklüğü, adet düzensizliği??
@Ozzychemeşi promotil, imprly-
2 Yıl​
?
Folik asit
Kullandığım kür yok
Sağlık sorunum yok
Bi buçuk sene
26 mart

Benimde bugün 14.günüm normal kaset test yaptım yine negatif benimde umudum kalmadı ya 1 martı bekliyorum sanki bu ay klomenden sonra femara kullandım olucak gibi gelmişti ama biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allahtan :/

Folik asit
Kullandığım kür yok
Sağlık sorunum yok
Bi buçuk sene
26 mart
Hoşgeldin canım hayırlısıyla güzek haberini alalım inşallah ❤️
Benimde bugün 14.günüm normal kaset test yaptım yine negatif benimde umudum kalmadı ya 1 martı bekliyorum sanki bu ay klomenden sonra femara kullandım olucak gibi gelmişti ama biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allahtan :/
Zamanını bekliyo canım😕

Kızlar merhaba bugün doktora gittim. Yumurtanın büyümüş olduğunu çatlamaya hazır olduğunu söyledi(femara kullandım) şimdi ovitrile verdi alicam iğneyi on iki bir gibi vurucam. Bana dedi ki vurduktan 36 saat sonra ilişki dedi. En son salı günü ilişki oldu. Ve gün aşırı ilişki dedi. Ya benim aklıma takılan şey bu yumurta ya 36, saatten önce catlarsa ben bunu yakalayamazsam :KK43: sizlerin doktorları neler söyledi bı aydınlatın lütfen.

Kızlar merhaba bugün doktora gittim. Yumurtanın büyümüş olduğunu çatlamaya hazır olduğunu söyledi(femara kullandım) şimdi ovitrile verdi alicam iğneyi on iki bir gibi vurucam. Bana dedi ki vurduktan 36 saat sonra ilişki dedi. En son salı günü ilişki oldu. Ve gün aşırı ilişki dedi. Ya benim aklıma takılan şey bu yumurta ya 36, saatten önce catlarsa ben bunu yakalayamazsam :KK43: sizlerin doktorları neler söyledi bı aydınlatın lütfen.
Benim doktorumda 36 saat diyodu canım. Yumurta çatlasa bile 24 saat canlı kalıyo☺️ Spermlerde 72 saate kadarmı ne içerde canlı kalıyo. Yani sen gün aşırı değerlendir. Birbirini bulursalar olur ☺️

X