Terste gelmiyo meselaCanım çokta geri geliyo yaa. Bilmiyorum normalmi busadece belli pozisyonlarda gelmiyo
Yaptığımız yanlış bişey var ama neCanım çokta geri geliyo yaa. Bilmiyorum normalmi busadece belli pozisyonlarda gelmiyo
Ters hangisi canım kadının üstte olduğumu. Şey ben söylemeye utandım şimdi benim dediğimiTerste gelmiyo mesela
Kaç yaşına gelmişiz bi şeyi beceremiyoz tüü bizeYaptığımız yanlış bişey var ama ne
Evli olmadan yapsak olurdu ama töbe töbeKaç yaşına gelmişiz bi şeyi beceremiyoz tüü bize
Kuzu şimdi benim anlamadığım varikösel damar genişlemesi anladığım kadarıyla tamam. Ama sperm çıkışı hiç olmuyomu bu damar genişlemesinden kaynaklı. Cıksada sperm hareketmi edemiyo. Yanş bi tane bari bi sperm gidemezmiki milyonlarcasındanEvli olmadan yapsak olurdu ama töbe töbeGerçi biz istediğimizi yapalım benim olay farklı istersem ters takla atarak birlikte olayım. En son benim yumurta sperme yürücek sen bi beceremedin diyip
Evet canım daha net görüyor doktor. InsaAllah benimki kendiliğinden çatlar da iğneye gerek kalmazBen bu son gittiğim doktor vajinal muayene yaptı. Bide yattım tavana bakıyorum. Bi baktım tavanda spot ışığa tam o kısım yaptığo işlem yansıyo. Gözlerimi nasıl kapatacağımı şaşırdımbenimde içim bi fena oluyo çok zor bişey ama en sağlıklısı oymuş
Ay inşallah cidden sonra iğnenin etkilerimi acaba düşünceleri yaşamazsınEvet canım daha net görüyor doktor. InsaAllah benimki kendiliğinden çatlar da iğneye gerek kalmazbide iğnenin stresine girmek istemiyorum
Bravo bi yere kadar doğru anlamışsın aşkitomKuzu şimdi benim anlamadığım varikösel damar genişlemesi anladığım kadarıyla tamam. Ama sperm çıkışı hiç olmuyomu bu damar genişlemesinden kaynaklı. Cıksada sperm hareketmi edemiyo. Yanş bi tane bari bi sperm gidemezmiki milyonlarcasından
AminnnAy inşallah cidden sonra iğnenin etkilerimi acaba düşünceleri yaşamazsın
Azcık ağla zırla vicdan yaptır ona elini taşın altına koysun azcıkBravo bi yere kadar doğru anlamışsın aşkitomçıkıyo sperm de var şükür. hareketli sayısı az normale göre. Ve sperm sayısı az. Benim kocam inat etmese düzgünce destek takviye alsa ihtimal yükselir ama ihtimal çok düşük 18 de 0 18 ay denedik tutmadı
Ya artık saldım. Gerçi iki gündür yiyo içiyo baya şaşırdım. Aslında c vitamini+çinko takviye alıyo en çok ondan umudum var. Bi de şalgam suyunu ekliycem. Olursa güzel olur ama olmazAzcık ağla zırla vicdan yaptır ona elini taşın altına koysun azcıkben sıkıştımmı bu metodu kullanıyorum
O biraz belki sen ye ye dediğinden mecbur hissedince insan yapmak istemez ya ondan yemiyo belkide. Bırak kendi haline bakalımYa artık saldım. Gerçi iki gündür yiyo içiyo baya şaşırdım. Aslında c vitamini+çinko takviye alıyo en çok ondan umudum var. Bi de şalgam suyunu ekliycem. Olursa güzel olur ama olmaz
Artık bişey demiyorum bebeğim nedense zaten yese bile doğal şeyler etki etmez diyo içimden bi ses. O yüzden saldımO biraz belki sen ye ye dediğinden mecbur hissedince insan yapmak istemez ya ondan yemiyo belkide. Bırak kendi haline bakalımben hiç demem benimkine gider kendi kendine pekmez yer. Ballı süt falan ister vitaminler alır belki bende şunu ye bunu ye desem üzerinde baskıdan yemez
Sen kafanı rahatlat ilişkinin keyfini çıkar. Emin ol o zaman gelicekArtık bişey demiyorum bebeğim nedense zaten yese bile doğal şeyler etki etmez diyo içimden bi ses. O yüzden saldım
Folik asitMerhaba kızlar
Şubat ayından umudu kalmayanlar olarak burada takibimizi yapalım.
Hepimiz anne olma yolunda ciddi emekler veriyoruz. Kimimiz doğal yollarla deniyoruz, kimimiz tedavi oluyoruz.
Burada birbirimize destek olalım, dua edelim, sohbet edip güzel arkadaşlıklar edinelim aynı zamanda
Dilerim bu topik uğurlu olur
Konumuzda liste yapıcam arkadaşlar liste her ay yenilenicek. Uzun vadeli bir konu olsun istedik her ay konu açmayalım
normalde Klomen, femara gibi tedavi gören arkadaşlar olarak listemiz vardı. Ama isteyen doğal yoldan deneyenlerde tabi dahil olabilir. Amacımız muhabbet, birbirimize destek tabiki.
Kullandığınız ilaç
Kullandığınız kür?
Varsa sağlık sorununuz?
Kaç aydır bebek düşünüyorsunuz?
Beklenen Regli tarihiniz?
Soruları yanıtlarsanız listeyi oluşturacağım
İSİM TEDAVİ ŞEKLİ KULLANILAN KÜR SAĞLIK SORUNU KAÇ AYDIR İSTEDİĞİ BAT SONUÇ@pnaarozeer Klomen, Ovitrelle 19 ŞUBAT@Siyahhhinci Klomen,ovitrelle pko, eşinde morfoloji ve ileri hareket sorunu 25 ŞUBAT@papatyakokankadin Tüp bebek, vitamin, folik asit - Erkek infertilitesi 3 Yıl 27 ŞUBAT@Nabe8735 Klomen, Ovitrelle - - 9 Ay 27 ŞUBAT@Defneninannisi Klomen, Ovitrelle Pko 8 Ay 28 ŞUBATB busce femara, Glukofen keten tohumu,yoğurt
ıhlamur çayıinsülin direnci 1.5 Yıl 1 MART@mntait femara Bal, tarçın, çörekotu Pko 1 Yıl 2 MART@eddagokhan Folik asit Soğan kürü Pko 11 Ay 3 MART@newmoon10 Femara, ovitrelle Bal, tarçın, çörekotu Pko 2 Ay 5 MART@Tuanna_ Femara Keten Tohumu, yoğurt Pko 2 Yıl 5 MART@mrsbride Aşılama - - 6 MARTLeyLA84db Prowomen Aslanpençesi çayı, çaksır suyu Amh düşüklüğü 7 Ay 6 MART@kizinbiri9 Femara, Miyositol Kapsül Bal,polen,propolis,
arısütüPıhtılaşma kaynaklı 2 kayıp 8 Ay 7 MART@ugurluyolum Femara, Ovitrelle,
Tiroid ilacı, D VitaminiClife macun - 3 Yıl 7 MART@evremmrv Klomen, Ovitrelle, Dostinex - - 1.5 Yıl 7 MART@Nm88326 Klomen, Ovitrelle,
Utrogest, İnofolicBal,tarçın,çörekotu - 8 Ay 8 MART@sutlaacc Klomen, Ovitrelle, Glifor, Folidays - İnsülin Direnci, 1 kayıp 7 Ay 9 MART@zuzu kobay Klomen, Ovitrelle,
tiroid ilacı, folik asit- Tiroid yüksekliği 19 Ay 9 MART@Mutluluuk - - - 3 Ay 9 MART@kmnsd C ve D vitamini, Folik asit Polen Bal karışımı Kan pıhtılaşması - 12 MARTM mgc0404 femara, Ovitrelle, Diofol - Pko 8 Ay 12 MART@142536 Folidoce testere dişli aslan pençesi Fsh yüksekliği 7 Ay 12 MART@Gecemsi Klomen, Q.folin, Ovitrelle - - 9 Ay 12 MART@Sinoplu17 merional 150 - - 13 Ay 13 MART@Slntcr Folik asit Dış gebelik 6 Ay 13 MART@Halfteacher Aşılama - - 14 MART@brckst Klomen - - 2,5 Yıl 14 MART@GulYuzlumm Corasprin,Matofin, Femara, Folicus, Estrofem - yumurta tembelliği 13 Ay 14 MARTI imtisall Klomen - Adet düzensizliği 15 Ay 15 MART@Blacklight - Soğan kürü,
eşi keçiboynuzu incir kürü, arı sütü bal polen probolisErkek infertilitesi 17 Ay 15 MART@yengec4 Klomen - Amh düşük 7 Ay 16 MARTsev9 glifor Bal,tarçın,çörekotu
incir kürüpko 15 Ay 17 MART@asicadi44 - Hergün havuç, muz, keçiboynuzu pekmezi - 2 Ay 17 MART@Baede Glifor Soğan kürü Pko 4 Yıl 17 MART@Brctks Klomen, Ovitrelle, İnofolic Yumurta tembelliği, 1 kimyasal gebelik 2 Yıl 17 MART@turuncu_girl Klomen, Ovitrelle - - - 17 MART@Nilcet Femara, Folbiol - - 2 Ay 20 MARTCookiie Matofin, Devit 3 - 2 dış gebelik, pko 17 Ay 20 MART@gunesss48 - soğan kürü - 5 Ay 20MART@Yasemenekse Klomen, Dostinex, glukofen, Ovitrelle - Pko, eşde ileri hız sorunu 1 Yıl 20 MART@kbradlk Gonal F450, Ovitrelle - Pko 21 MART@defne-28 - - prolaktin yüksekliği 15 Ay 22 MART@cerenay000 Folbiol - - 2 Ay 22 MART@bir mucizee - - kan pıhtılaşması, amh düşüklüğü, adet düzensizliği ? ? @Ozzychem eşi promotil, imprly - 2 Yıl?
Hoşgeldin canım hayırlısıyla güzek haberini alalım inşallahFolik asit
Kullandığım kür yok
Sağlık sorunum yok
Bi buçuk sene
26 mart
Zamanını bekliyo canımBenimde bugün 14.günüm normal kaset test yaptım yine negatif benimde umudum kalmadı ya 1 martı bekliyorum sanki bu ay klomenden sonra femara kullandım olucak gibi gelmişti ama biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allahtan :/
Benim doktorumda 36 saat diyodu canım. Yumurta çatlasa bile 24 saat canlı kalıyoKızlar merhaba bugün doktora gittim. Yumurtanın büyümüş olduğunu çatlamaya hazır olduğunu söyledi(femara kullandım) şimdi ovitrile verdi alicam iğneyi on iki bir gibi vurucam. Bana dedi ki vurduktan 36 saat sonra ilişki dedi. En son salı günü ilişki oldu. Ve gün aşırı ilişki dedi. Ya benim aklıma takılan şey bu yumurta ya 36, saatten önce catlarsa ben bunu yakalayamazsamsizlerin doktorları neler söyledi bı aydınlatın lütfen.