Hayırlısı olsun canım çok geçmiş olsunDaha belli değil canım yazı bulur o rahat bi de iyileşme süreci var diyolar ilk yıl yüzde 40 mış gebelik ihtimali uzun bi süre olmaz yani bizim
İnşallah canım teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canım çok geçmiş olsunDaha belli değil canım yazı bulur o rahat bi de iyileşme süreci var diyolar ilk yıl yüzde 40 mış gebelik ihtimali uzun bi süre olmaz yani bizim
İnşallah canım teşekkür ederim
Şırnak cizre Cem Cengiz Özel tıp merkezi canımCanım hangi şehirdesin hangi hastane hangi doktor
Amin canım teşekkür ederim güzel haberlerini bekliyorumHayırlısı olsun canım çok geçmiş olsun
Uzakmışş banaŞırnak cizre Cem Cengiz Özel tıp merkezi canım
Evet cnm bugün biraz fazla koşuşturmaca vardi pazar dönüyoruz insOo maşallah canım
Tamam canım memlekettemisin hala
Ailen orda dimi kuzu. Onlarıda görmüş oldun gidiş sebebin üzücü olsadaEvet cnm bugün biraz fazla koşuşturmaca vardi pazar dönüyoruz ins
Rabbim.saglicakla nasip etsin inşallahYani eger nasip olursa ilk bebiş olucak Böyle soru gelince yüzüm güldü sanki gebeymişim gibi
Evet cnm ailemde burda çok zor bu durumRabbim.saglicakla nasip etsin inşallah
Hay maşallah 11miiii baya iyiiiiiii bende yarın gideceğimKızlarrr 18.10 itibariyle çatlatma iğnemi oldum. Dün kontrolüm vardı 11 tane yumurtam gelişmiş inşallah birisi tutar
Sen benim en büyük destekcimsiinİlk konuştuğumuz günü hatırladım ya ne kadar umutsuzken kalbine güneş doğdu maşallah Böyle insan bi duygulanıyo birlikte paylaşınca her şeyi adım adım. Yok günler tutmadı yok rahim inceymiş dehşet duygu yüklüyüm şimdiyse çok şükür böylesin
Cookiie beni bu çocuksuzluk yolunda yalnız bırakmayan kadim dostum bu ay sen de ol. Bebeğine kavuşan çıksın kasıyo beni tek bırakın
İnsallah canım benim insallah değerlendirmeden sonra yat 40 dk ve yorulma asılma dikkat etAy bende de aynı şeyler .... İnşallah bir hafta sonra ben de güzel haberi alırım yaa
amin amin inşallah canım mart ayından umutluyum bakalım allah nasip etsin de müjdelerimizi verelim hepimiz.evet canım bu piktir.... değerlendirin bu günleri...
Hayırlısı olsun canım, inşallah güzel güzel haberler alırsın :)
hay maşallah 11 neymiş o iğnenin adı ya bizde öğrenelim zar zor 3 yumurta bulabildim ben bu ay klomenle :) bir de geçen ayki o üç yumurta neden tutmadı acaba eşinde sorun var mı ya da sen de pko faln var mı canım ?Yok canım iki ay oldu zaten tedaviye başlalayı aşılama ileriki aşama şimdilik iğne ilaç şeklinde denicez. Bende çok şaşırdım 11 taneyi görünce klomen kullandım geçen ay 3 tane gelişmişti bu ay iğne kullandım daha fazla yumurta elde ettik hayırlısı inşallah
Amiiiiiiin canım insallah Dualarımdasınız hepiniz rabbim tez vakitte size bu güzel haberi nasip etsinTebrikler canım.. hamilesin tabiki 10 üstü gebeliktir..... hadi bakalım sağlıkla gelsin inşallah darısı bize olsun :))))
Kalbi güzel anne sen de iyi ki varsın canımın içi çok teşekkür ederim ettiğin her dua için Siz de benim dualarımdasınız. Farkındaysan artık siz oldunuzSen benim en büyük destekcimsiin
Sen olmasan senin duaların olmasa olmazdı
iyi ki varsın iyi ki seni tanımışım arkadaşım rabbim yollarımızı duamızı kesiştirdi çok şanslıyım hep duamdasın dualarım seninlee iyi ki varsııın
Ay ben max 5 dakika yatabiliyorum kurtlu gibi tebrik ederim bu aradaİnsallah canım benim insallah değerlendirmeden sonra yat 40 dk ve yorulma asılma dikkat et
Çok teşekkür ederim canım merional 150 iğne kullandım eşimde hareketsizlik var oda combi fertil kullanıyo 2 aya yakındır zaten tedaviye başlayalı 2 ay oldu beklemiyordum zaten ilk ayda olmasını inşallah bu ay olur şansım daha yüksek görüyorum 11 yumurtaylaamin amin inşallah canım mart ayından umutluyum bakalım allah nasip etsin de müjdelerimizi verelim hepimiz.
hay maşallah 11 neymiş o iğnenin adı ya bizde öğrenelim zar zor 3 yumurta bulabildim ben bu ay klomenle :) bir de geçen ayki o üç yumurta neden tutmadı acaba eşinde sorun var mı ya da sen de pko faln var mı canım ?
Şaşırtıcı demi inşallah tutar bu ay. hayırlısı olsun hepimizin hakkındaHay maşallah 11miiii baya iyiiiiiii bende yarın gideceğim