Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha belli değil canım yazı bulur o rahat bi de iyileşme süreci var diyolar ilk yıl yüzde 40 mış gebelik ihtimali uzun bi süre olmaz yani bizim ☺️

İnşallah canım teşekkür ederim ❤️❤️
Hayırlısı olsun canım çok geçmiş olsun

İlk konuştuğumuz günü hatırladım ya ne kadar umutsuzken kalbine güneş doğdu maşallah ❤️❤️ Böyle insan bi duygulanıyo birlikte paylaşınca her şeyi adım adım. Yok günler tutmadı yok rahim inceymiş dehşet duygu yüklüyüm 🥺 şimdiyse çok şükür böylesin:anneadayı:❤️❤️❤️

Cookiie Cookiie beni bu çocuksuzluk yolunda yalnız bırakmayan kadim dostum bu ay sen de :anneadayı: ol. Bebeğine kavuşan çıksın kasıyo beni tek bırakın 😂😂
Sen benim en büyük destekcimsiin 🌸
Sen olmasan senin duaların olmasa olmazdı ♥️
iyi ki varsın iyi ki seni tanımışım arkadaşım rabbim yollarımızı duamızı kesiştirdi çok şanslıyım hep duamdasın dualarım seninlee iyi ki varsııın❤️❤️❤️

evet canım bu piktir.... değerlendirin bu günleri...

Hayırlısı olsun canım, inşallah güzel güzel haberler alırsın :)
amin amin inşallah canım mart ayından umutluyum bakalım allah nasip etsin de müjdelerimizi verelim hepimiz.
Yok canım iki ay oldu zaten tedaviye başlalayı aşılama ileriki aşama şimdilik iğne ilaç şeklinde denicez. Bende çok şaşırdım 11 taneyi görünce klomen kullandım geçen ay 3 tane gelişmişti bu ay iğne kullandım daha fazla yumurta elde ettik hayırlısı inşallah
hay maşallah 11 neymiş o iğnenin adı ya bizde öğrenelim zar zor 3 yumurta bulabildim ben bu ay klomenle :) bir de geçen ayki o üç yumurta neden tutmadı acaba eşinde sorun var mı ya da sen de pko faln var mı canım ?

Sen benim en büyük destekcimsiin 🌸
Sen olmasan senin duaların olmasa olmazdı ♥️
iyi ki varsın iyi ki seni tanımışım arkadaşım rabbim yollarımızı duamızı kesiştirdi çok şanslıyım hep duamdasın dualarım seninlee iyi ki varsııın❤️❤️❤️
Kalbi güzel anne 🥰 sen de iyi ki varsın canımın içi çok teşekkür ederim ettiğin her dua için ❤️ Siz de benim dualarımdasınız. Farkındaysan artık siz oldunuz 🥰 :anneadayı:

amin amin inşallah canım mart ayından umutluyum bakalım allah nasip etsin de müjdelerimizi verelim hepimiz.

hay maşallah 11 neymiş o iğnenin adı ya bizde öğrenelim zar zor 3 yumurta bulabildim ben bu ay klomenle :) bir de geçen ayki o üç yumurta neden tutmadı acaba eşinde sorun var mı ya da sen de pko faln var mı canım ?
Çok teşekkür ederim canım merional 150 iğne kullandım eşimde hareketsizlik var oda combi fertil kullanıyo 2 aya yakındır zaten tedaviye başlayalı 2 ay oldu beklemiyordum zaten ilk ayda olmasını inşallah bu ay olur şansım daha yüksek görüyorum 11 yumurtayla 😀

Selam kızlar. Bayadır yazamadım. Misafirlerim var. Bugün kontrolüm vardı. 3 tane yumurta gelişmiş en büyüğü 15 mm. Arkadan küçüklerde gelişiyor dedi. Gun asiri iliski olacak dedi. Cumartesi tekrar muayeneye çağırdı. Çatlama olmamışsa iğne vereceğim dedi. Muayeneyi vajinal ultrason yaptı. Geldiğimden beri kasık bolgemde agri var. Rahatsiz ediyor. Normal mi ?

X