Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonraki gün de böyleydi canım :)
Evet canım silikleşmiş. Bide testi aldığın yer pik diye söylemiş kuzu ben pek anlamıyorum ama onlar öyle dediyse öyledir. Ama sen bırakmadınndimi yine değerlendirmeyi. Devam et adete kadar nolur nolmaz

Kızlar sonuç 29 çıktı acilde ki doktor bu sonuca göre hamilesin diyemem diyor allahım ya 5 ten yukarısı gebelik değil mi
Onun mantığı şudur çok erken ya Allah korusun kimyasal olabilir bilemeyiz anlamındadır yükselmesini bekliycez değerin canım. Yoksa hamilesin bariz

bu ne işe yarıyor kızlar
:)
bu ne işe yarıyor kızlar duvara tırmanmak için kür mü :) yeminle ben bu ay ne bulsam yemekten aya yürüyerek çıkacağım nasa bile anlam veremeyecek halime o kadar yedim yani :)

Canım benim eşimde problem var varikosel. Sperm kalitesi için bu

Evet canım silikleşmiş. Bide testi aldığın yer pik diye söylemiş kuzu ben pek anlamıyorum ama onlar öyle dediyse öyledir. Ama sen bırakmadınndimi yine değerlendirmeyi. Devam et adete kadar nolur nolmaz
Ne olur nolmaz degerlerndiriyorum kuzum arada akıntım oldukça teste yapıyorum nolur nolmaz diye , hayırlısı Allahtan bakalım artık :)

Klomen + Q.Folin+ovitrelle catlatma ignesi
Bugün iğnenin 4.günü
Beklenen adet tarihi 12 mart
9 aydır bebek istiyoruz
Ekleyebilir mısın canım Cookiie

Klomen + Q.Folin+ovitrelle catlatma ignesi
Bugün iğnenin 4.günü
Beklenen adet tarihi 12 mart
9 aydır bebek istiyoruz
Ekleyebilir mısın canım Cookiie
Beni de ekler misiniz ?
1,5 yıldır bebek düşünüyoruz
Klomen+Ovitrrelle+Dostınex
Çatlama iğnemin 9.günü
Regl tarihi 7 mart

Beni de ekler misiniz ?
1,5 yıldır bebek düşünüyoruz
Klomen+Ovitrrelle+Dostınex
Çatlama iğnemin 9.günü
Regl tarihi 7 mart
Hoşgeldin canım çok az kalmışş test gününe inşallah pozitif gelir

Hoşgeldin canım çok az kalmışş test gününe inşallah pozitif gelir
Hoşbuldum canım teşekkür ederim bana doktor test yap demedi regl gününü bekle dedi. sizler 11.gün test yapıyorsunuz sanırım bende dayanamayıp yaparım gibi duruyor ama hiç bir belirtim yok sadece karın altı bölgesinde hafif bir ağrı ve şişkinlik var o kadar.

İnşallah hepimiz tez zamanda pozitifi gösterir.Çok zor bir süreç yaşamayan anlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…