Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım genelde 11 12. güne kadar iğne etkisi geçmiş oluyor. ondan önce yapınca iğneden kaynaklı pozitif cıkıyo testler. 13 14. günlerdede varsa bebiş pozitife tekrar dönebiliyor. tabi beklemek daha doğru ama biz bekleyemeyenlerden :)
İnşallah hepimiz tez zamanda pozitifi gösterir.Çok zor bir süreç yaşamayan anlamaz
kesinlikle öyle kuzum Allah hepimizin yardımcısı olsun

canım sen 24 şubatta regli oldun dimi. mart ayında beklediğin regli yazarmısın :)

Bende dayanamayıp yaparım canım 14.günü beklemem daha sağlıklı olacak o zaman.İnşallah görürüm çift çizgiyi

Kizlar ben ovulasyon takip ediyorum akinti ve vajinal muayene ile yani vucudumdaki degisikleri kontrolle anlıyorum ama bu sefer ovulasyon testi aldim dun yumurtlama belirtilerini yaşadım bugun test yaptim bu sekilde cikti pik olmusmu sizce

Eklentiler

• 20210225_154545.jpg
    60,8 KB · Görüntüleme: 28
Kizlar ben ovulasyon takip ediyorum akinti ve vajinal muayene ile yani vucudumdaki degisikleri kontrolle anlıyorum ama bu sefer ovulasyon testi aldim dun yumurtlama belirtilerini yaşadım bugun test yaptim bu sekilde cikti pik olmusmu sizce
olmuş olmuş değerlendir bu günleri

Doktoruma gittim reglime 5 gün kala öğrendiğim için sonuç bu kadar az yarın ve salı tekrar kan vereceğim insallah
İlk konuştuğumuz günü hatırladım ya ne kadar umutsuzken kalbine güneş doğdu maşallah Böyle insan bi duygulanıyo birlikte paylaşınca her şeyi adım adım. Yok günler tutmadı yok rahim inceymiş dehşet duygu yüklüyüm şimdiyse çok şükür böylesin

Cookiie beni bu çocuksuzluk yolunda yalnız bırakmayan kadim dostum bu ay sen de ol. Bebeğine kavuşan çıksın kasıyo beni tek bırakın

Yo yo ben dedim sana seni bekliyorum

Ay bende de aynı şeyler .... İnşallah bir hafta sonra ben de güzel haberi alırım yaa

evet canım bu piktir.... değerlendirin bu günleri...
Hayırlısı olsun canım, inşallah güzel güzel haberler alırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…