Hiç belli olmaz canım perşembe birdaha ver bakalımBen çok emin değilim kuzum ya değer 6 çıktı doktor artcağını söyledi burdan da negatif olanların 11.gün değerlerini okudum 2-3.5 arası.Son adetim 10 ocak beklenen adete 5-6 gün var. Doktora inanıyorum şimdilik
Perşembe eşimin memleketinde olucaz cuma eşimi göndericez pazartesiye kaldıHiç belli olmaz canım perşembe birdaha ver bakalım
İdrar yap bari kuzum bekleyebilirmisin kiiPerşembe eşimin memleketinde olucaz cuma eşimi göndericez pazartesiye kaldı
Aynen öyle düşünüyorum test aldım Perşembe tekrar edicem bakalımİdrar yap bari kuzum bekleyebilirmisin kii
Hadi kuzum inşallah. Heyecanla bekliyoruzAynen öyle düşünüyorum test aldım Perşembe tekrar edicem bakalım
Ayyyy hadi hayırlısı alalım o güzel haberiKızlar iğnenin 8.günü negatif görmüştüm hiç şüpheye yer olmadan. Bugün 11.günü erken gebelik testi aldım eczaneden sabah ikinci çizgiyi gördüm. Şoktayım adete 5 gün var. Sağlık ocağındaki doktora söyledim iğne olduğumu da belirttim idrar testi yanılmaz dedi hatta ebeye seslenip yeni gebemiz var dediKan verdim sonuç bekliyorum eğer yoksa bile eşim gitmeden bu hissi yaşadık şükür Cookiie Fated @Baede
Yaaaa bizim bi arkadaş vardı 12. Gün kan verdi 13 çıkmıştı kızı oldu şimdi var demekki 6 bile çıktıysa ne zaman tam belli olcak offf heycanlandımPerşembe eşimin memleketinde olucaz cuma eşimi göndericez pazartesiye kaldı
Balımm arkadaşının değeri benimle aynı moral oldun iki kat artıyo deniyo yarın 12 olmalıYaaaa bizim bi arkadaş vardı 12. Gün kan verdi 13 çıkmıştı kızı oldu şimdi var demekki 6 bile çıktıysa ne zaman tam belli olcak offf heycanlandım
Hayirlisi olsun saglikla ilerlesin inşallah. Cok yeni olduğu için öyledir, yükselir inşallah. Ben ilk hamileliğimde sat a göre 27.gunde öğrenmiştim 73tu. Senin bayag erken, cok normal.Evet canım çıktı ama çok çok yeniymiş takip gerekiyo dedi tekrar kan vericem pazartesi . Yükselir muhtemelen dediCookiie
Yok kuzum yarın değil perşembe 12 olmalı. Bugün 6ydı yarın 9 falan en az olmalı. 2 günde 2 kat. Fazla hesaplama sonra az görürsen boşa üzülmüş olcaksınBalımm arkadaşının değeri benimle aynı moral oldun iki kat artıyo deniyo yarın 12 olmalı
Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim aslında evet son adet 10 ocak o zamana kadar baya yükselebilirHayirlisi olsun saglikla ilerlesin inşallah. Cok yeni olduğu için öyledir, yükselir inşallah. Ben ilk hamileliğimde sat a göre 27.gunde öğrenmiştim 73tu. Senin bayag erken, cok normal.
Hee tamam madem benim dün değil öbür gün kahverengi akıntım geldi şaka yapmıştım hatta tutunma kanaması geldi diyeYok kuzum yarın değil perşembe 12 olmalı. Bugün 6ydı yarın 9 falan en az olmalı. 2 günde 2 kat. Fazla hesaplama sonra az görürsen boşa üzülmüş olcaksın
Allah razı olsun bebeğim Allah kalbine gönlüne göre versin
Şaka gercek oldu deseneAllah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim aslında evet son adet 10 ocak o zamana kadar baya yükselebilir
Hee tamam madem benim dün değil öbür gün kahverengi akıntım geldi şaka yapmıştım hatta tutunma kanaması geldi diye
Ahh inşallah bebeğim yaaŞaka gercek oldu desene
Bir belirtin varmı canımAhh inşallah bebeğim yaa
Hiç bilmiyorum kuzum bu aralar o kadar stresliyim ki mesela yolda bile kusuyodum nerdeyse bulantım var ama stresten mesela kendimi dinleyemiyorumBir belirtin varmı canım
Eşin gitcek diye birazda canım. 6 aymı yapcaktı. Eşimin kuzenide cuma gidiyor 1 yıl yapcakmış oda 6 ay sanıyordumHiç bilmiyorum kuzum bu aralar o kadar stresliyim ki mesela yolda bile kusuyodum nerdeyse bulantım var ama stresten mesela kendimi dinleyemiyorum
Benim o bahsettiğim arkadaşımda bel ağrısı çok olmuştuHiç bilmiyorum kuzum bu aralar o kadar stresliyim ki mesela yolda bile kusuyodum nerdeyse bulantım var ama stresten mesela kendimi dinleyemiyorum