Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç belli olmaz canım perşembe birdaha ver bakalım

Ayyyy hadi hayırlısı alalım o güzel haberi

Perşembe eşimin memleketinde olucaz cuma eşimi göndericez pazartesiye kaldı
Yaaaa bizim bi arkadaş vardı 12. Gün kan verdi 13 çıkmıştı kızı oldu şimdi var demekki 6 bile çıktıysa ne zaman tam belli olcak offf heycanlandım

Yaaaa bizim bi arkadaş vardı 12. Gün kan verdi 13 çıkmıştı kızı oldu şimdi var demekki 6 bile çıktıysa ne zaman tam belli olcak offf heycanlandım
Balımm arkadaşının değeri benimle aynı moral oldun iki kat artıyo deniyo yarın 12 olmalı

Evet canım çıktı ama çok çok yeniymiş takip gerekiyo dedi tekrar kan vericem pazartesi . Yükselir muhtemelen dedi Cookiie
Hayirlisi olsun saglikla ilerlesin inşallah. Cok yeni olduğu için öyledir, yükselir inşallah. Ben ilk hamileliğimde sat a göre 27.gunde öğrenmiştim 73tu. Senin bayag erken, cok normal.

Balımm arkadaşının değeri benimle aynı moral oldun iki kat artıyo deniyo yarın 12 olmalı
Yok kuzum yarın değil perşembe 12 olmalı. Bugün 6ydı yarın 9 falan en az olmalı. 2 günde 2 kat. Fazla hesaplama sonra az görürsen boşa üzülmüş olcaksın

Hayirlisi olsun saglikla ilerlesin inşallah. Cok yeni olduğu için öyledir, yükselir inşallah. Ben ilk hamileliğimde sat a göre 27.gunde öğrenmiştim 73tu. Senin bayag erken, cok normal.
Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim aslında evet son adet 10 ocak o zamana kadar baya yükselebilir
Yok kuzum yarın değil perşembe 12 olmalı. Bugün 6ydı yarın 9 falan en az olmalı. 2 günde 2 kat. Fazla hesaplama sonra az görürsen boşa üzülmüş olcaksın
Hee tamam madem benim dün değil öbür gün kahverengi akıntım geldi şaka yapmıştım hatta tutunma kanaması geldi diye

Kızlar kahverengi akıntı gördüm ya peçeteye gelmiş adetime 1 hafta vardı tutunma mı adet mi geliyor

Şaka gercek oldu desene

Hiç bilmiyorum kuzum bu aralar o kadar stresliyim ki mesela yolda bile kusuyodum nerdeyse bulantım var ama stresten mesela kendimi dinleyemiyorum
Eşin gitcek diye birazda canım. 6 aymı yapcaktı. Eşimin kuzenide cuma gidiyor 1 yıl yapcakmış oda 6 ay sanıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…